MANCINI: JEDNOU TO MUSELO SKONČIT

01.03.2007, 11:09
Aktuality
Fotbalisté Udinese včera ukončili unikátní sérii Interu Milán, který v Serii A vyhrál sedmnáct zápasů v řadě. Utkání na San Siru skončilo remízou 1:1, trenér Roberto Mancini z toho však žádnou tragédii nedělá...

"Dříve nebo později k tomu muselo dojít. Nemůžete pořád vyhrávat," nedělá si Mancini velkou hlavu ze ztráty dvou bodů. "Byli jsme v nouzové situaci, nemohu říci, že jsem s výsledkem nespokojen," dodává kouč Interu, jemuž větší starosti než nerozhodný výsledek dělá zdravotní stav jeho hráčů. Celý březen zřejmě vynechají Patrick Vieira a Esteban Cambiasso, včera se k nim navíc přidal Adriano. Brazilský útočník si už v prvním poločase přivodil svalové zranění a zcela jistě vynechá víkendový zápas proti Livornu. Na odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Valencii by ale už měl být fit.

"V první půli jsme předvedli průměrný výkon. Takové věci se stávají, zvláště když hrajete hodně často, nemůžete opřád předvádět ty nejlepší výkony. Udinese se ujalo vedení a zatáhlo se, ve předu jsme toho více udělat nemohli," pustil se Mancini do hodnocení utkání. Hosté vedli od 47. minuty po trefě Oboda, za domácí pak už pouze srovnal střídající Crespo.

Udinese má v tuto chvíli jistý jeden primát. Jako jediný ze všech devatenácti ligových soupeřů Interu se může pochlubit tím, že s Nerazzurri letos ani jednou neprohrál. Rovněž na podzim se oba kluby rozešly smírně, na Stadio Friuli se zrodila remíza 0:0. Právě po ní pak Inter nastartoval svou fantastickou sérii sedmnácti vítězných zápasů v řadě.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*inzaghi

hmm, to je taková škoda, že to už skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

ubohe AC jen muze zavidet 17 vyher mozna udelate za celou sezonu

Reagovat
HOST*Antijuve

Reagovat
HOST*MÁRTY

pěkná serie..ale všechno jednou končí...možná je to i dobře před veledůležitym zápasem ve Valencii...serie A je skoro v kapse...TED SE HLAVNĚ SOUSTŘEDIT NA VALENCII!!!!

Reagovat
Slejdy

konecne uz to skoncilo...nemam rad Inter proste...ale titul uz asi mate...pres Valencii ale nepostoupite... tomu verte fanousci Interu !!

Reagovat
HOST*ROMANISTA

interu nehrala kompletni zaloha, takze se to dalo cekat. jen houst...

Reagovat
smazaný uživatel

já ač fanoušek AC nemám problém s tím uznat, že Inter je letos v serii A absolutní suverén a titul si plnym právem zaslouži.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Vincent

a takhle končí nezastavitelný inter

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nn, měl jsem vidění, a půjde přes Vás dál..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele