MANCINI DO TOTTENHAMU?

05.02.2004, 16:55
Aktuality
Trenér Lazia Řím Roberto Mancini, by mohl po sezoně převzít anglický tým Tottenham! Klub z Premiership Mancinimu slibuje hodně výhodný post manažera týmu. Plat, který by měl Mancini dostávat, nebyl zatím zveřejněn.

Roberta Manciniho začali všichni kritizovat poté, co nepostoupil do další fáze Ligy mistrů a pro Italy potupně prohrál v Praze proti Spartě. "Ten zápas se nám nepovedl, ale vedení mi řeklo, že ve mě má stále důvěru," ujišťuje Mancini.

Laziu se dlouhodobě nedaří ani v Serii A. Dříve s římským celkem každý počítal, že se bude rvát o titul, ale ta doba je pryč. "Kdyby jsme na sobě více zapracovali, dokázali bysme určitě víc. Přál jsem si několik posil, ale klub je v hodně složité finanční pozici a já to musím respektovat," řekl Mancini.

Samotnému Mancinimu, by se post manažera v Tottenhamu líbil. "Je to vysoce postavené mužstvo, které má budoucnost," říká.

Anglický tisk uvádí, že Mancini jednoznačně v létě do Tottenhamu přijde, ale Mancini to nepovažuje za vyřešené: "Nemusím do Anglie odcházet, můžu zůstat i nadále v Itálii." Dále uvedl, že se o něj v Itálii zajímají další kluby, které nehodlá prozradit.

"Kdyby nabídka z Anglie přišla, vážně bych o ní přemýšlel. Ale nevidím to zatím jako aktuální věc," dodal.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Kelsen

Mancini v Anglii trénovat nebude.Zůstane v Laziu, nebo v jiném ambiciózním italském týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele