Manchester United dokončil příchod Baillyho

08.06.2016, 14:32
Aktuality
Eric Bailly se stal novou akvizicí Manchesteru United. Do této chvíle stoper Villarrealu vyšel anglický celek podle nepotvrzených zpráv na 30 milionů liber a podepsal smlouvu na čtyři roky...

Reprezentant Pobřeží slonoviny je odchovancem Espanyolu, kde se rovněž poprvé představil na nejvyšší úrovni. Po odehrání pouhých pěti zápasů však odešel do Villarrealu.

Za ten se Bailly výrazněji prosadil až během letošního ročníku, kdy nastoupil do pětadvaceti ligových utkání, načež se začalo spekulovat o dalším přesunu 22letého stopera.

Nakonec se Bailly přece jen stěhuje, když za blíže neupřesněnou sumu přestoupil do Manchesteru United, se kterým podepsal čtyřletý pracovní dokument. "Je to sen, že mohu přestoupit do Manchesteru United a hrát fotbal na té nejvyšší úrovni," pochvaluje si Bailly. "Eric má potenciál, aby se stal jedním z nejlepších hráčů na svém postu," dodal na adresu nové posily manažer José Mourinho.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (1298)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele