Manchester United dojednal příchod mladíka Jonese

13.06.2011, 16:40
Aktuality
Phil Jones bude s definitivní platností od nové sezóny hrát za Manchester United. Úřadující angličtí mistři dnes smetli ze stolu komplikace, které poslední dny provázely jejich dohodu s Blackburnem Rovers, a na pět let si zajistili služby nadějného devatenáctiletého obránce...

Jonesův přestup oznamovala anglická média ještě před odjezdem hráče na mistrovství Evropy jednadvacetiletých, v tu dobu ovšem rozhodnuto ani zdaleka nebylo. Rozdíl mezi představou Blackburnu a nabídkou Manchesteru se během víkendu údajně pohyboval až kolem devíti milionů liber.

Vše navíc mohl zkomplikovat zájem konkurenčního Liverpoolu, oba výše zmíněné kluby ovšem dnes nakonec sjednotily své postoje ohledně přestupové částky, která by nakonec měla činit 16,5 milionu liber.

”Manchester United je potěšen, že může oznámit uzavření dohody s Blackburnem na transferu Phila Jonese,” stojí v oficiálním prohlášení Rudých ďáblů. ”Hráč již minulý týden v Manchesteru prošel zdravotní prohlídkou a dohodl se na pětiletém kontraktu. Jeho příchod bude dokončen po jeho návratu z reprezentačních povinností.”

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (669)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele