Manchester City získal argentinského brankáře Caballera

08.07.2014, 12:19
Aktuality
Willy Caballero se v jednom týmu znovu setká s Manuelem Pellegrinim. Argentinský brankář pod chilským trenérem pracoval už během společného působení v Málaze, nyní si ho někdejší kormidelník Villarrealu a Realu Madrid přivedl do Manchesteru City...

"Jsem velmi šťastný a těším se na začátek letní přípravy. Jsem si vědom toho, že přicházím do velkého klubu a velmi dobrým brankářem, jímž Joe Hart je, ale budu bojovat o místo týmové jedničky," řekl Caballero po podpisu tříletého kontraktu.

Caballero v létě oslaví své již 33. narozeniny a s Málagou se rozloučil po třech a půl sezonách. V zimě roku 2011 původně přicházel jako náhrada za zraněného Sergia Asenja, v Andalusii rychle přesvědčil o svých kvalitách a vysloužil si jisté místo mezi tyčemi.

Místo v kabině Caballerovi uvolnil Costel Pantilimon, s nímž vedení Citizens nadále nepočítalo. Kluby neoznámily výši přestupové sumy, podle médií se ovšem jedná o šest a půl milionu eur hned, k nimž může přibýt dalších pět milionů v závislosti na bonusech.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (515)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele