Manchester City oznámil příchod Téveze

13.07.2009, 21:08
Aktuality
Carlos Tévez přestoupí do Manchesteru City, jenž oznámil, že se s argentinským reprezentantem již dohodl na pětileté smlouvě. K definitivní platnosti přestupu ještě musí dojít k podpisu onoho kontraktu, ke kterému dojde po absolvování obvyklé zdravotní prohlídky...

Citizens by měli za 25letého útočníka, jehož práva vlastní agentura MSI britského podnikatele íránského původu Kii Joorabchiana, zaplatit 25 milionů liber a dát mu plat 150 tisíc liber týdně.

Tévez se před několika týdny rozhodl, že odejde z týmu městkého rivala United, kde strávil dvě sezóny a s týmem vyhrál dvakrát Premier League a jednou triumfoval i v Lize mistrů.

"Je to ohromá novinka. Carlos je hráč té nejvyšší mezinárodní úrovně, který má všechny atributy, aby posunul tento klub vpřed. Není výjimečný jen technikou, ale je také spolehlivým střelcem. Posune nás do nové útočné dimenze," rozplýval se manažer Citizens Mark Hughes.

"Nemůžu se dočkat, až ho v City přivítám. Toto je další obchod, který dotvrzuje závazek našeho vlastníka, šejka Mansoura, zlepšit klub, jak jen to je možné. Jsem si jist, že naši fanoušci připraví Carlosovi výjimečně vřelé přivítání," dodal velšský stratég, jenž po Garethu Barrym a Roque Santa Cruzovi získal třetí velkou posilu.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (425)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele