Manchester City narazí v semifinále MS klubů na León, nebo Urawu Reds

05.09.2023, 18:35
Aktuality
Manchester City (© AFP)

Vítěz Ligy mistrů Manchester City se v semifinále prosincového mistrovství světa klubů utká s vítězem zápasu mezi mexickým Leónem a Urawou Reds z Japonska. Rozhodlo o tom dnešní losování v Saúdské Arábii, kde se turnaj uskuteční poprvé.

Do druhého semifinále FIFA tradičně nasadila vítěze jihoamerického Poháru osvoboditelů, o kterém se teprve rozhodne mezi argentinskou Bocou Juniors a brazilskými kluby Fluminense, Internacional a Palmeiras. Jeho soupeř vzejde z trojice, v níž se nejprve utkají domácí Al Ittihad s novozélandským Aucklandem a vítěz poté narazí na egyptské Al Ahly.

Evropské kluby ovládly posledních deset ročníků klubového MS, z toho pětkrát zvítězil Real Madrid. Letos turnaj začne 12. prosince, finále je na programu o deset dnů později.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
El Cid z City

To si zase fanoušek Arsenalu posteskne nad snadným losem.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele