Manchester City nakupuje

15.05.2002, 14:14
Aktuality
Kevin Keegan, manažer nováčka Premier League Manchesteru City, svůj plán bojovat o nejvyšší příčky asi myslí opravdu vážně. Získal už dva velezkušené borce, Petera Schmeichela a Steffana Effenberga, nakupuje ale dál.

Za 4 milóny liber by měl z Paris Saint-Germain přijít obránce Sylvain Distin. Tím by Keegan vyřešil problém levého kraje obrany, kde hrával Stuart Pearce, který ukončil kariéru. Distin strávil v Premier League celou uplynulou sezónu, byl na hostování v Newcastlu. Ten se sice s PSG dohodl na odstupném 3,8 miliónu liber, nedohodl se ale s hráčem na podmínkách smlouvy, takže po něm sáhl Kevin Keegan. Distin už prošel lékařskou prohlídkou a čeká se na dojednání posledních formalit ve smlouvě.

Dalším novým mužem v týmu City bude mladý holanďan, reprezentant do 21 let, Tyrone Loran. Ten do Manchesteru zamíří z Volendamu, pokud projde lékařskými testy. Volendam za něj dostane odstupné ve výši jednoho miliónu liber.

Zatím posledním nováčkem bude v Manchesteru City dánský reprezentant do 20 let Mikkel Bischoff. Za tohoto obránce, který se City upsal na čtyři roky, zaplatil Kevin Keegan jeho bývalému klubu AB Kodaň 750 tisíc liber.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele