Manchester City má rekord a našel střelce

15.05.2021, 11:40
Aktuality
Ferrán Torres (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Trochu škoda že nedostával tolik šancí. Myslím, že jiný destinace by byli pro jeho rozvoj lepší.

Reagovat
cr7sux

má přes 2000 minut v momentálně asi nejkvalitnějším kádru na světě ve své první sezóně, podle mě docela ok

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
johan14

Je to zvláštne, ale City ide tak trochu mimo fanúšikov. Ani veľmi nikomu nevadí, ale ani nikoho nenadchne. Je taký nijaký, niečo ako destilovana voda, nikomu neuškodí ale ani ju nikto nepije.

Reagovat
Agent z Melmacu

a trénuje je zbabelec

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt maji po celou dobu v Manchesteru vyrazne levnejsi vstupenky i pernametky a to maji lepsi stadion nez united a jeste navic za poslednich 10 let jsou i vyrazne uspesnejsim tymem .. nectu o protestech proti majitelum apod .. od milenia zazili neuveritelny vzestup a zaradili se mezi uzkou elitu velkoklubu .. takze v cem presne ze tem fanouskum nejdou vstric?:D

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz pominu ty plitky blaboly kolem....vysvetli nam, v cem je stadion city lepsi nez united, to stoji za odpoved.

Reagovat
Kinky7

Treba ze do nej nezateka?

Reagovat
smazaný uživatel

city ma jednu skupinu fanousku a to jsou lidi do 20 let maximalne. Coz je dany tim, ze jeste pred cca 15 lety to byl klub na urovni west bromu. Akorat na ne ukazal usmudlanym prstem nejakej arab s ropou a nalil tam kvanta prachu, to je cela historie mestaku, proto maji poloprazdnej stadion i bez restrikci, proto vesmes nikoho nezajimaji i presto, ze hraji posledni roky pravidelne o titul.

Reagovat
Kinky7

Jisteeeeeeeee

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může napsat jedině fanoušek ManU nebo člověk, co dělá za podpruměrných 35k čistého někde ve fabrice u pásu, nemá zájem u ženských, sází jeden proherní tiket za druhým

Zrovna Šejk je hodně spojený s Manchesterem, když byla v Británii největší krize, zainvestoval miliardy liber, a zachránil průmysl v Mcr, staví tam školy apod, sype peníze do zdravotnictví atd..

Takovej Bruce Wayne of Manchester např. Propůjčil nejvíce předmětů do britského fotbalového národního muzea apod.

Troufnu si říct, že je nejlepší fotbalový vlastník na světě, obklopil se lidmi z Barcelony, kteří tomu rozumí, nasypal miliardy do infrastruktury klubu... lidi ve vedení nedělají ukvapené rozhodnutí na základě jednoho zápasu, kdy naposledy City vyhodilo trenéra?!

Ale uznávám, že největší slabina City je stadion, bohužel jde vidět, že to není fotbalový stadion, ale sloužil pro atletiku a kvůli blbé lokalitě MR to byla jediná rychlá volba, kde by City mohli hrát.. v okolí nechal vybudovat x dalších menších fotbalových stadionů, kde hraje mládež, EDS nebo prciny... BTW Fotbalisti Man City letos slaví titul, U23 slaví titul a prciny taky slaví titul, čili tě sere totální dominance Citizens v anglickým fotbale?! A brzo již i v evropském díky triumfu v LM!

Cmon City!

Reagovat
smazaný uživatel

ja si jen delam prdel, blbečku tupá... a ty tomu věnuješ áčtyřku keců o hovně zájem u ženských co do toho ještě nezahrneš. Když už sme u toho, kolik ženských si měl za život a kolik ti je, když už máš takhle strašně moc tupý kecy? A zkus to popravdě, protože pohádky si umíš vymýšlet sice hezký, ale vycucaný z prdele.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ty nebudeš mít ani těch 20.

Reagovat
DelPiero137

U vas je 35k podpriemerny plat vo fabrike? cca 1300-1400 EURO este k tomu v cistom je velmi slusna ciastka.

Reagovat
diastan

Ne 35k čistého u pásu fakt podprůměr není...

Reagovat
diastan

řekl bych že ani hrubého

Reagovat
diastan

je to tu zase 20 letý kinder a pseudofanoušek úspěchu někde z Dolní prdele v Čr bude chytračit o tom jak se City v Čr fandí kvůli tomu,že City je zábavný a úspěšný tým. Jsem docela v šoku když naprostá většina jiných psedofans si vybírá nudné týmy jako Burnley, místo aby se u fotbalu bavila když už tomu chtějí obětovat čas...Nebo nakonec většina zahraničních ,,fanoušků,, fandí úspěšným týmům a týmům kolem kterých se něco děje ?

A ne průměrný věk fanouška City není 20 let, protože fanouškovství není o psaní sraček na EF, ale o lidech co klubu fandí v dané zemi nezávisle na majiteli a úspěchu.

Návštěvnost City se moc neliší té co byla před příchodem šejka, ta se pohybovala někde kolem 5-6 místa loni? Bohužel ve městě je v nedávné době mnohem úspěšnější a slavnější UTD. Ve městě nemyslím, že je UTD nějak drtí v počtu fanoušků, co City chybí jsou fanoušci co přijíždí mimo Manchester a těch má City zatím minimum právě protože nebylo hlavně pro zahraniční fanoušky ničím zajímavé ostatně jako dalších asi 15 týmů PL.....bohužel se fandí a fandilo úspěchu

Reagovat
t0mmy33MCFC

tohleto je novy top klaun na eurofotbalu

Reagovat
Miguel19

Celou sezonu hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale nehraje! Začátek měl dobrý ve skupině v LM, za Španělsko hraje super, ale v EPL to je zatím bída, včera poprvé zahrál dobře... ale je mladý a málokterý hráč pod Pepem měl dobrou první sezónu.. jedině Walker, Ederson a Dias hrají furt dobře od prvního zápasu v MC, jinak zbytek potreboval aspoň rok na adaptaci

Reagovat
Salfovic

Předpokládám, že těch 25 venkovních zápasů ManU bez prohry je taky rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

S takymi financnymi moznostami by s nimi aj allardyce vyhral titul. Absolutne nic sa na tom neda obdivovat.

Reagovat
MCFC_8

Zase ten trapny argument...samotne peniaze ti uspech neprinesu...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
dave30

Sparta měla v ČR dlouhodobě nejvyšší rozpočet a na co jim to bylo...

Reagovat
Hlahart

No... na to stát se dlouhodobě nejúspěšnějším klubem v ČR?

Reagovat
dave30

Dobře, opravím se. Sparta měla v posledních 15-16 letech (od nástupu p. Křetínského) v průměru daleko nejvyšší rozpočet. A že by jí to tak výrazně pomohlo...

Reagovat
mikelinos

Reagovat
celeb

a napriek svojim financnym moznostiam nekupovali hracov nad 80 mega.

Co sa neda moc povedat MUFC, CFC, LFC... o Barce radsej ani nevravim.

Reagovat
Remt

Tak si jich koupím radši 10 za 60 to je totiz min než dva za sedmdesát

Reagovat
Mass

Proto vybral částku zrovna 80

Reagovat
Remt

Jasně, vybral částku která se mu hodí

Reagovat
celeb

lebo najdrahsim hracom bol myslim Sterling za 80. Ale nie Sherlock, odhalil si mamoje tajne sprisahanie. Len ty jediny ovplyvas superinteligenciou a dosiel si na to. Gratulujem!

A pre tych co sa tu tmelia. O kolko viac dal MCFC FC viac za hracov, nez taky MU, CFC, LFC?

3x tolko?, 2x tolko? Alebo sa jedna o nejakych 20-30%?

Z hracov, co si kupili maju snad najlepsie percentualne zaclenenie do A timu. Bravo a Danillo boli snad 2 vynimky.

A paci sa mi, ze nejdu silou mocou za hracom a nie su ochotni preplacat za Maguira ci Virgila - pritom vsetci pisete, ze penazi maju nekonecne, cize dovolit by si ich mohli, ale maju svoje limity, napr. PSG nemalo problem bachnut 220 mega za Neymara.

A este ti, co sa im nepaci, ze poukazujem na 80 megovu hranicu, ked ma teda vas oblubeny klub o par 10% horsie financne podmienky ako citizens, nemali by sa o to hospodarnejsie spravat s financiami, ktore maju k dispozicii? Napr. namiesto 1 Maguira kupit 2 inych kvalitnych hracov, napr. beka a stopera? Predpokladam, ze ked si z mensieho budgetu vyflasnete jednu 'hviezdu' nad limit, co je ochotny zaplatit najbohatsi klub, tak vam automaticky ostava menej na ostatnych. Sherlocks

Reagovat
t0mmy33MCFC

to nema cenu, oni totiz muzou kupovat kohokoliv, maji na to pravo protoze jsou kluby s "historii", City nema pravo nakupovat a melo by byt v pulce tabulky, protoze podle nich to tak je proste spravne jeste, ze rozhoduji vykony na hristi

Reagovat
Kinky7

ad sterling:

On 12 July 2015, a deal was agreed for his transfer to Manchester City for an initial £44 million, with a further potential £5 million in add-ons,

Reagovat
celeb

hej, pozrel som, ze ta cena bola este nizsia, nez som si myslel. Podla Transfermarketu bol najdrahsim hracom City KdB za 76mil. Eur, co je zhruba na urovni 4. najdrahsieho hraca MU - Di Mariu (75m). Lukaku 84, Maguire, 87 a Pogba 105.

A prave MUfani tu najviac vyplakavaju, ze Citizens maju viac penazi. Mozno keby sa naucili hospodarne zaobchadzat s tym co maju, tak by sa im darilo viac.

Aj ked pocuvat/citat taketo nieco od fanuska Barcelony asi nebude kazdemu po chuti, ale ja som na nasu sialenu prestupovu politiku nadaval uz roky, co sa tyka hospodarnosti sme na tom suverejne najhorsie (aj ked aspon tituly z toho zvykli byvat, Leo drel ako kon a vysledky boli, aj ked na LM to samozrejme nestacilo poslednych dost rokov).

Reagovat
celeb

a este spomeniem aj CFC - napriek majitelovi, spravaniu sa k trenerom, bacovaniu Mourinha, ... mi pride, ze nakupuju rozumnejsie, teda ak si clovek skrtne Kepu, ale zas na 2. stranu to bol panic buy, podobne ako Couts s Dembelem u nas. Narozdiel od nas vsak vedia velmi dobre predavat + si vybudovali dobru akademiu a maju desiatky zaujimavych hracoch na hostovackach (mozno az primoc a malo by sa to riesit). Cize ich narabaniu s peniazmi sa az na par vynimiek (Kepa, Morata) neda moc co vycitat. Maximum 80m Eur, mozno preto sa tu tolki tlemili.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Freedo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
diastan

No nevím jestli našel střelce, ale určitě se jeví jako velký příslib do budoucna. Nemluvím o včerejšku ale na zakončení musí ještě dost pracovat

Reagovat
t0mmy33MCFC

me se od zacatku dost libi a verim mu hodne, je treba si fakt uvedomit, ze je mu 21 a je to prvni sezona v cizi zemi..

Reagovat
pantondavo

Foden je větší naděje, nebo ne?

Reagovat
diastan

tak to rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

a za 3 dnx 13.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele