Manchester City dokončil příchod Akého z Bournemouthu

05.08.2020, 21:28
Aktuality
Nathan Aké se stěhuje z Bournemouthu do Manchesteru City. Druhý celek skončeného ročníku Premier League za nizozemského reprezentanta zaplatil 45 milionů eur a podepsal s ním pětiletý kontrakt...

Rodák z Den Haagu se z místního celku přesunul do mládežnické akademie Feyenoordu Rotterdam, odkud ho během dorosteneckého věku získala Chelsea.

Anglickou nejvyšší soutěž si ovšem Aké nastálo vyzkoušel během ročníku 2015/16 na hostování ve Watfordu a posléze stejným způsobem nastupoval za Bournemouth. Skromný celek následně před třemi lety Akého vykoupil ze Stamford Bridge, kam za něho putovalo necelých 23 milionů eur.

Aké se zařadil k oporám Bournemouthu, ani jeho přítomnost však Cherries nepomohla k záchraně, načež bylo jasné, že pětadvacetiletý stoper bude hledat nové působiště.

Nakonec se Aké přesouvá do Manchesteru City, jenž za něho do druholigového klubu poslal sumu lehce přesahující 45 milionů eur.

"Manchester City byl v posledním desetiletí nejlepším týmem v Anglii," řekl po podpisu smlouvy Aké. "Tento přestup je pro mě sen. Jedná se o špičkový tým plný hráčů světové úrovně," dodal po podpisu pětileté smlouvy jedenáctinásobný reprezentant Nizozemska.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (361)

Přidat komentář
smazaný uživatel

strasne som nasraty. raul a edu su RAKOVINA

Reagovat
noustres

To jsou silná slova.

Reagovat
smazaný uživatel

keby nas netrenoval mikel tak teraz hned koncim. aj tak k tomu nemam daleko. aj tak cakam ze sa im na to takto casom vyserie

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sme dali vypoved 55 zamestnancom udajne kvoli covidu. vyhodili sme scouta co nasiel fabregasa, bellerina, martinelliho. po tom co sa vykopol sven a sef analytickeho timu. prestupy bude mat na starosti uz len kia joorbachian a podobni. vsetko proti comu bojoval wenger celu karieru dnesnym dnom ovladlo klub nadobro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Few people know, but in 2005, Kia was very involved at Corinthians, he signed the likes of Mascherano, Tevez and Nilmar for the brazilian club. He got accusations of money laundering in Brazil and almost got arrested. In 2007 Corinthians was relegated mostly because of him. Kia left the club and with him all the players he signed for them, the club got debts from the “Kia era” that they still have to pay up to this day

Reagovat
SunFells

To je nářku kvůli běžným věcem.

Reagovat
wesleyborland

Nechci to nějak obhajovat a už vůbec ne Raula a Edu, ale když člověk chce tak zjistí, že restrukturizace probíhá minimálně od sezóny co skončil Wenger. Nejspíš letos nějaký dopad Covid jistě měl, ale to, že jsme měli zaměstnanců celkem zbytečně dost se vědělo už pod Wengerem, často bez žádné zodpovědnosti.

Reagovat
Kucka

Taky mi přijde. O tom propuštění jinak žádné větší detaily nebyly, ne? Pokud ti lidi prostě při současném modelu nemají práci, tak to je normální rozhodnutí, které by udělala každá společnost a další kluby budou následovat.

Reagovat
smazaný uživatel

my uplne vypustame scouting a analytiku..to je opak modernizacie

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak ze raul si ide svoje a kazdy kto s nim nesuhlasi ide prec..

Reagovat
J0EL

Uplne si ta viem predstavit ako si ides Blahove a Mazurrkove statusy s tymto pristupom

Reagovat
smazaný uživatel

ti yebe?

Reagovat
J0EL

Tak konspirujes kvalitne. Nevravim, ze je to ideal ale ty to tak strasne prehanas ze to uz znie jak Koltebove nanocipy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved to ani nie su konspiracie. hned ako odisiel gazidis vystval svena ktoremu bolo slubene ze bude technicky riaditel. pohadal sa s chairmanom sirom keswickom ohladom o learyho ktoreho stare vedenie chcelo ako poradcu na vyvazanie, keswick potom odisiel. odisiel aj hlavny analytik stats dna. odchadza teraz cagigao a skoro cely skautsky tim. pozri sa ake robime prestupy. po wengerovom odchode sme mali mat moderne fungovanie s rozlozenou zodpovednostou, miesto toho sa tu zabetonoval raul ktory to tu riadi po svojom. po svojom, ktore je vidlacke a s nulovou class a viziou a vedie nas pomaly do zahuby. jediny clovek ktoremu verim je mikel

Reagovat
wesleyborland

Opět se ho nechci zastávat, je mi nesympatický a určitě to bude trochu i zmrd, ale přesně tohleco píšeš je, že jsme měli tunu lidí bez zodpovědnostmi za slušný peníze a takhle to dělat nejde. Vždycky nad těma lidma musíš někoho mít,a by je řídil. Wenger, Chairman apod. je historie a dělat takhle fotbal dokola se nedá.

Reagovat
Kucka

Sven mě taky nasral, ale nepřijde mi, že bychom poslední dobou dělali horší přestupy než za AW. Neviděl bych to zatím tak černě.

Reagovat
J0EL

Presne. Z mojho pohladu (az na par vynimiek) sme priviedli a zapracovali po odchode AW urcite zaujimavejsich hracov ako za jeho vedenia poslednych par rokov... Stale si treba pripomenut prestupy tipu Kallstrom, Sanogo, ten japonec?, Chamakh, Gervinho.

Teraz je vylozene pruser kto? Luiz (ktory aj tak siel razne s platom dole) a? Cedric lepsi back-up ako to co bolo k dispozicii. Mari bude dobry, nestal vela a stale je relativne mlady na stopera. Zvysok?

Reagovat
Kucka

Ale i ten Luiz, i když jsem z něho nebyl nadšenej a zní to pořád divně, byl ve výsledku slušný nákup. Jako jediný stoper vydržel zdravý celou sezonu, pod Artetou šel nahoru a kdybychom ho neměli, tak na konci sezony prostě neměl vzadu kdo hrát. DL byl pak v obraně vůdčí postava a zasloužil se o poslední klíčové výhry v těžkých zápasech.

Reagovat
Golasso

Teď se tu brečí na Williana a já mám flashbacky jak americký teenager z Vietnamu na to, jak Wenger tahal z Chelsea na hostovačku Benayouna.

Reagovat
Mastný Chobot

keby sa Willian priviedol na rok, tak s ním nikto nemá problém, ja neviem, čomu stále na tom nerozumieš. Problém je ten, že nám tu bude smrdieť do 35.

Reagovat
Lacko_Boh

ide o to ze asi fakt nemame na vyber, vzhladom k trhu, financiam (lol, vraj predavame aj kosacky a rohove zastavky) a poziciu tohoto patetickeho klubiku..niekedy si musis vybrat medzi zlou volbou(pouzit ako nick YungGooner) a este horsou. (Mastný Chobot)

Uvidime koho privedieme, podobny argument obhajoby som mal aj ked sme mali v branke Almuniu a my sme nekupili ziadneho brankara ale za Oxa sme dali ku koncu leta 15+ mega..Je to tazke.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemudruj, vždy máš na výber.

Reagovat
Golasso

Luiz se podepsal na rok a problém tu s tím měla spousta lidí. Těch faktorů bude víc.

Reagovat
Mastný Chobot

S Luizom som mal problém ten, že je to proste zlý obranca podľa mňa. A vždy bol. To o Benayounovi a už vôbec nie o Willianovi neplatí.

Reagovat
Golasso

Jasný chápu, ale v té chvíli se nám hodil. Si vezmi, že bez něj bychom dost možná nedali FA Cup, protože ty zápasy proti City a Chelsea hrál parádně. Neumím si představit, kdo by ho v té chvíli z našich stoperů zastoupil. Ten přestup byl pofidérní, ale celkem se vyplatil.

Willian je podle mě taky pofidérní přestup, co ale v širším kontextu smysl dává. Podle médií bude brát 100k týdně, což je v kontextu toho, že přichází zadarmo a hodně z toho je podpisový bonus, dost málo, takže ani nebude "drahý".

Jinak to srovnání s Benayounem bylo hlavně o tom, že tehdy jsme v zoufalství dotáhli víceméně odepsaného Benayouna na hostovačku. Teď se snažíme o semi-top tier hráče na přestup, který ještě tak 2 roky na top úrovni má potenciál dát i za cenu toho, že tu ten třetí rok bude už jen dohrávat. Je to prostě zajímavější hráč, jak psal JOEL

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo špatně na hostování benayoun? Pohodový hráč, který si svoje odehrál, za malé prachy a krátkou dobu.

Willian je spíše debil, který bude drahy a smrdet tu tři roky.

Reagovat
Golasso

Willian má brát 100k týdně, to je cca střední třída u nás. To není tak zlý. Benayoun už byl tehdy navíc na odpis, k tomu jenom hostovačka. Willian podle mě bude platnější hráč, jestli dojde.

Reagovat
Lacko_Boh

treba ale aj povedat ze od odchdou wengera sa zmenil trh a aj nase financie resp. utraty boli ovela vacsie.

Reagovat
Golasso

Klasika, názor tvořený osobními sympatiemi a emocemi. V konfliktu Raul vs. kdokoliv, je ten špatný vždycky Raul.

Reagovat
Golasso

Třeba zrovna lidi jako Keswick tu dlouhé roky čuměli z nejvyšších pozic na to, jak ten klub jde do háje. Proč zrovna takový člověk by měl být v konfliktu ten "dobrý"?

Reagovat
Sudsybarley

Reagovat
Kucka

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

no pretoze vzdy ten druhy musel odist to je pointa mojho prispevku

Reagovat
Golasso

Moc kohoutů na jednom smetišti a mocenské vakuum po Wengerovi . Plus teda Sven asi dostal od Gazidise naslibováno hory doly, než odešel do AC.

Btw nevíš, jak se Gazidisovi daří fungovat v AC?

Reagovat
Kucka

Fanoušci AC ho vyhazují a doufali v Ragnicka. Takže asi jako u nás

Reagovat
Golasso

klasika

Reagovat
BBystr

tak hlavne ze trnavsky saso pokracuje dalej v devastovani a rozkradani Slovenska a odovzdava ho nadalej do ruk financnych skupin ale niekomu tu vadia nanocipy

Reagovat
J0EL

BBystr nick to uz povedal za teba. Kotleta

Reagovat
BBystr

dosli argumenty?

Reagovat
J0EL

Ako sorry ale bud si retardovany, slepy alebo nevies citat. Roky to tu rozkradal Smer, SNS a ty ides pisat o Matovicovi, ze pokracuje v rozkradani? To vazne? Na zaklade coho? Co on uz za tych 100 dni stihol rozkradnut?

Ty uz fakt budes zacipovany a zmagoreny z tych Magianovych nezmyslov, co tara vsade kde pride. Este nezabudni dodat ze za vsetko moze Soros a Caputova.

Reagovat
Kucka

Reagovat
BBystr

pouzijem tvoju retoriku bud si retardovany alebo slepy .. od roku 1993 ako vznikla Slovenska republika to tu rozkradali bohuzial vsetky vlady bez vynimky ... nechcem obhajovat smer to vobec nie boli to jedni z najvacsich zlodejov ale rozkradacstvo Slovenska zacalo uz z meciara velke privatizacie a tak dalej ... pokracovalo to devastaciov druzstiev ktore znicil najvacsi krestan carnogursky a vsetko do cudziny rozpredali zmrdi ako dzurinda a miklos potom to tu dkoncovali smeraci a teraz k tvojej otazke ja viem ze jednoduchim ludom staci odpoved lebo smer, ale to ze v uvodzovkach najvacsi bojovnik proti pente dosadzuje pentakov do vysokych statnych funkcii je pre niektorych pramalo ... deficit dalsich 12 milonov eur je pre niektorych pra malo ale hlavne ze covid 19 zamyslime sa

Reagovat
J0EL

Neodpovedal si. Ako Matovic za 100 dni pokracuje v rozkradani? Co uz stihol ukradnut? Nevravim, ze je to idealne ale to nikdy nebude. Zato na druhej strane je Smer/Hlas, kokotleby a to je cisty grc... Tam naozaj ti nemienim vypisovat preco.

(Hej, je mi jasne ze si Magianov volic)

Reagovat
BBystr

tak este raz a postupne deficit 12 miliard!! nie milionov to som sa pomylil za 100 dni novej vlady je samozrejme len a len vysledok takzvanej koronakrizy urcite sa tam neliali peniaze niekde inde ... dalsia vec najvacsi bojovnik proti oligarchom a financnym skupin si pohodlne dosadzuje top manazerov penty ako lopatka a strapko do vysokych statnych funkcii a ako inak aj tu budu podla teba sediet len za fazulky urcite tam nebude odtekat do penty ani koruna ... nedavna kauza odpredaju VSE do nemeckych ruk za 35 milionov eur tak ani tam si podla teba sulik neodlial ani korunu (pričom je to uplne jasne ze urcitu proviziu dostane) aj ked to nie je priamo matovic je to clen jeho vlady dokonca minister hospodarstva a pritom nemaju problem naliat do istej pochybnej firmy 84 milionov eur (cuduj sa svete, sefkou firmy je ista kyselicova) ale to nie je rozkradanie to su investicie vsak ano, dalsie rozkradanie vidim dotacie na vselijake pochybne mimovladky a to su len zname kauzy a este raz pripominam to je len za 100 - 150 dni ... a ano samozrejme, ze som Marianov volic pretoze on nikdy nic nerozkradol a vsetci ostatni co su tam maju toho tolko za usami, ze ja som az prekvapeny ako stale im dokazu ludia naletiet ... naopak ked posobil ako predseda vucky prave takymto zmrdom klepol dorazne po prstoch

Reagovat
J0EL

na toto fakt nemam silu ani chut.

Kotleba okrem milionov ktore si pocas svojho "panovania" v zupe ulial, byva v dome, ktore mu strana kupila za statne peniaze, pricom sa tvari ze je to sidlo strany, bez hanby dosadzoval rodinnych prislusnikov (zenu, dvoch bratov) do poprednych funckii v zupe, dohadzoval zakazky v zupe svojim znamym a spolustranikom (upozornilo na to aj Transparency international na zaklade faktur), je naozaj neviniatko dpc

A ano, ty tupelo, deficit vznikol najma z dovodu koronakrizi a predosleho kradnutia Smeru, ci ich kupovaniu hlasov od dochodcov a ine socialne balicky. Keby si o tej "kauze" VSE cital viac (mimo priblblych konspiratorskych sraciek od Mazureka, Kotlebu, Uhrika, Blahu a podobnych dezinformatorov) tak by si zistil ze sme ziskali 35mega za "nic", pretoze prakticky sa tymto neuplatnenim prava nemeni nic kedze 49% VSE ktore odkupilo EON aj doteraz vlastnil sukromnik RWE. A kedze su to sesterske spolocnosti, takze prakticky neprechadza do cudzich ruk ziadny majetok, ktory by uz predtym aj tak nebol. Chapes?

Do buducna snad uz len dobra rada, prestan citat tie sracky z dezinformacnych webov a overuj si informacie, ktore ti podsuvaju ti vasi odsudeni neonacisti.

Reagovat
BBystr

tak na toto nemam silu ani ja ... dalej si zi vo svojej bubline, ze tato vlada je najlepsia pre Slovensko ... ja len dufam, ze raz to tvoje tupelo ako si ma oznacil, oznacis sam seba ked pochopis, ze tato tvoja vlada je to iste co tu bolo od 89 len sa zmenili figurky ... stacil mi ten prvy odstavec na to, ze prave ty citas dezinformacne weby, pretoze ja na rozdiel od teba vychadzam z faktov(budes sa cudovat ale naozaj necitam zem a vek a podobne) a nie z dakych vymyslenych clankov ale dennik n a sme a podobne sracky (pretoze fakt Marian na sidle strany nebyva a viem to dokazat!)

Reagovat
J0EL

Reagovat
wesleyborland

tohle není pravda, jenom se třeba nějaký věci začnou dělat externě, což ti ušetří prachy, jako to dělá spousta jiných velkých klubů.

Podívejme se jak dopadla Wengerova analytická firma, kterou koupil...co jsme z toho měli? Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda ze to malo muchy ale bola to priekopnicka firma v odvetvi ktore sa strasne rychlo vyvija a ktore je buducnost a ktore vie priniest obrovske zisky

Reagovat
Golasso

Asi budu zase moc urejpaný, ale ... aniž bych ten vyhazov obhajoval, tak:

Bellerina a Fabregase objevila Barcelona. My je vyshopovali z jejich akademie na to, že u nás mají větší šanci se prosadit. Popravdě Fabregasův talent by přehlédl jenom slepej, na to nemusím být geniální skaut, abych poznal takto talentovaného hráče. Problém byl, že takových měli víc a dokonce lepších. Dobrá práce s tím, že je dokázali natáhnout k nám, ale "objevovat" hráče v La Masii je asi jako lovit zvíře u pultu s uzeninama.

Martinelliho ještě loni přisuzovali Eduovi. Asi je to takový horký brambor skautského úspěchu

Reagovat
Mastný Chobot

tak Martinelli nebol nejaký zázračný objav, však už bol viackrát aj na skúške v MU

Reagovat
Golasso

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne scoutoval ho cagigao, pravdepodobne roky, edu pomohol dotiahnut transfer dokonca

Reagovat
SunFells

Nevyscoutoval aj Denilsona?

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem on bol talent ale nezvladol to psychicky vobec

bellerin, cesc aj marty maju ale spolocne to ze su to aj velmi silne osobnosti

Reagovat
SunFells

Denilson byl keptn v mládežnické repre tuším. Vsadím se že je to též jeho práce. Stejně jako Wellington třeba, za 20 let toho musel mít povícero ...a nyní si pamatujem Cesca a Heccyho B, který měl dost možná peak nějak ve svých jednadvaceti.

Reagovat
SunFells

Ale jinak jsem za Bellého samozřejmě rád a nechal bych si ho, právě díky jeho povaze.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

neplač

Reagovat
Liquid

úplně zbytečný pro City brát tyhlec hráče, nedostane moc čuchnout

Reagovat
Hokaido

Tak zbytečný... Když se Liverpoolu zrání Matip a VVD, tak na stoperu budou hrát Gomez a nejspíš nějaký no name z akademie, když se City zraní Laporte a Otamendi, tak tam budou hrát Stones a Aké.

Reagovat
Beči

Matip a VVD? Když to jde, tak vedle Van Dijka hraje v základu Goméz. V City zase Laporte + Stones, ale oba trpí na zranění. Aké tam jde jako stoper do základu vedle Laporteho. Otamendi tolik hrál jen proto, že většina stoperů sezónu promarodila.

Reagovat
Hokaido

Matip > Gomez.

A Aké nejde do základu vedle Laporteho.

Reagovat
Beči

Matip není ani ve snu lepší, než Goméz

Reagovat
Hokaido

Já si fakt myslím, že je. Nebo si alespoň myslím, že by byl lepší, kdyby nehráli vedle VVD.

Reagovat
smazaný uživatel

No posledne zapasy pred zranenim bol urcite lepsia volba Matip vedla VVD nez Gomez.

Reagovat
Beči

Já si myslím, že Klopp ví asi nejlépe, proč staví Goméze a ne Matipa.

Reagovat
vladis271

no neviem.

Reagovat
Beči

Já myslím, že Klopp to asi ví, proto v základu hraje Goméz a ne Matip

Reagovat
rave

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Dva leváci na stoperu asi hrát nebudou, takže Aké tam jde spíš jako Laportův back up.

Reagovat
icka

Hlavne Ake zahraje skoro vsude..

Reagovat
JessePinkman

Hoever a Van den Berg prej no name.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to su mimo fans LFC uplne big names

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hokaido

Teď fakt nevím, jestli to myslíš jako vtip.

Reagovat
JessePinkman

Tak hrát budou muset, jestli Klopp nikoho nekoupí a budou zranění.

Reagovat
Kixi Syhimour

To by tam ale fakt šel Fabinho, respektive záleželo by na okolnostech, ale ten by měl určitě přednost.

Reagovat
Bandita_Harry

Lol

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kixi Syhimour

No, dle tvého scenáře (kdy se zraní 3. stoper místo 2.) by hrál Gomez vedle Fabinha, když jsme bez 4. stopera, což mi nepřijde vůbec špatné v porovnání se Stonesem a Akém (a to i klidně s Matipem).

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Neprijde mi, ze Fabinho s Gomezem by nejak dorovnali dvojku Stones a Ake.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Gomez je z těch 4 nejlepší (to je myslí docela jasné, ale je třeba zmínit, že tomu pomáhá VvD), pak samozřejmě Fabinho nemá úplně reprezentativní vzorek na pozici stopera, ale vzhledem co čtu, tak by to oproti Stonesovi nemuselo být tak špatné, navíc mi přijde, že ostatní fandové si o Fabinhovi nic moc nemyslí, přitom je to skvělý hráč.

Reagovat
icka

Fabinho je skvely hrac doprostred pole. Nevim proc se tu tak podcenuje Stones Porad je to dobry obrance, ale Pep mu proste uz neveri.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak myslím, že on si svoje dokáže odehrát právě i na stoperovi, co se týče Stonese, tak vycházím z toho, co čtu, jak jsem psal.

Reagovat
Vopi11

Fabinha beru na dres další sezónku, výbornej hráč

Reagovat
vladis271

vždy ked sa takto hralo, tak Fabinho strašne chýbal v strede poľa. Niečo sa mi marí, že aj teraz ked nás rozprášili na Etihade išiel Fabinho zo stredu za zraneného stopéra a úplne sme kapitulovali zo stredu a valila sa na nás lavína za lavínou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho

Reagovat
Beči

Očividně asi nevíš o čem mluvíš. City naopak potřebují pořádného stopera jako sůl. Mají prakticky jen Laporteho a Stonese, přičemž oba trpí na zranění. Otamendi v základu je pak je z nouze ctnost. Aké bude příští sezónu hrát v základu vedle Laporteho...Samozřejmě, pokud ještě v l=tě nekoupí dalšího stopera.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

No on je myslím počítány jako Homegrown....

Reagovat
lucius6

Otamendi je gone a Stones nejspíš taky, Garcia je dost možná jednou nohou v Barceloně, budou City hrát na 1 stopera celou sezonu?

Reagovat
Benzema

Jasne, predaju hneď troch zo štyroch stoperov to nie je FM

Reagovat
lucius6

Proto chtějí koupit 2 stoper tohle léto. Otamendi je jednou nohou pryč už dlouho a Stones to má dost nahnuté. Garciu prodávat nechtějí, ale končí mu smlouva a pokud řekne,. že neprodlouží, tak ho City nejspíš pustí, aby nešel zadarmo.

Reagovat
Benzema

Odíde max jeden a City určite netrápi či budú mat 10 mega za Garcia alebo 0

Reagovat
Hunt

Změny v obraně u nich budou větší. Složení śtoperů na příší sezónu podle všeho má být Koulibaly (případně Diego Carlos ze Sevilly), Laporte, Ake a Garcia (Fernandinho pokude Garcia odejde do Barcy). Některým klubům konec FFP vážně asi bude hrát do karet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Otamendi měl zaječí úmysly už minulej rok, tento je jistej.

Reagovat
icka

No ono to neni moc nerealne. Otamendi pryc je enjspis tutovka a hodne klubu sonduje ohledne Stonese. K tomu pridej, ze je realne ohledne Garcii Barcelona a klidne se to muze stat.

Reagovat
smazaný uživatel

3 sezóny po sobě tvoje obrana dostane přes 60 gólů, ale stejně se dostaneš do jednoho z top klubů současnosti. Strašný overhypeee

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, City si koupi za rok dalsi 2 obrance za 50 mega

Reagovat
Beči

A může za to Aké Naopak, na to, že hrál v tak průměrném až podrůměrném klubu, tak podával velmi nadprůměrné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

třeba by bez něj těch gólů dostali 80

Reagovat
martin.b

Zatímco drtivá většina sčítá ztráty v řádech desítek až stovek miliónů eur, City nakupují backup za Laporteho za 45 míčů

Reagovat
smazaný uživatel

V United jdou koupit Sancha za 120 mega, Chelsea má Wernera, Ziyeche, chce koupit Havertze a ještě brankáře i obránce. Ono to výpady, že ztráty sčítá jen mistr ligy a fanoušci to opět neunášejí

Reagovat
martin.b

Srovnáváš jakbka s hruškama. Podívej se na net spend City a Chelsea za posledních 5 let. United je zase taková marketingová značka, že si na kdejakýho Sancha vydělaj. City nikoho neprodávaj (taky proč když královsky platí) a o marketingových ziscích přehnaný mínění taky nemám. Takže zbývaj 2 varianty, buď nadsazujou sponzorský smlouvy nebo jedou “na nulu”. A s tím jediným mám problém, fotbal je stejnej business jako každej jinej a účelem má být primárně generování zisků, což šejky evidentně moc nezajímá a spíš klub využívaj pro zlepšení své image.

Reagovat
Benzema

Zbytočne mu to vysvetluješ, je to zaslepený 15 ročný magor

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní nezájem odkud ty prachy jsou a jestli si je klub vydělá. V Česku je Sparta v mínusu každý rok a i Slavia se pohybovala na hranici dokud nehráli LM a neprodali Součka. Na rovinu říkám, že doufám, že to tam náš skvělý majitel bude sypat ještě víc.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
jackinho10

Fotbal je byznys jako kazdy jiny

Reagovat
diastan

Reagovat
technecium

Nebreč, vy jste zas koupili nejdražšího beka a brankáře

Reagovat
pedroLFC

Který jste nám zaplatili vy

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
vladis271

prečo by sme ich nekúpili, keď ste nám ich s takou radosťou boli ochotní zaplatiť.

Reagovat
martin.b

Velmi opodstatněná reakce, gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý. Guardiola asi ví víc než my o tomhle chlapovi.

Reagovat
penepi

Pochopitelne. Pacia sa mi tie hodnotenia, ze je zbytocny, od ludi, co ho videli nanajvys v niekolkych zapasoch. Ked ale datovi analytici, skauti a sam Guardiola suhlasili s jeho prestupom, tak asi vedia preco ho chcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že Pepek moc dobře ví, co dělá.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Muffi

https://www.eurofotbal.cz/clanky/van-dijk-jde-do-liverpoolu-ten-zaplati-rekordnich-75-milionu-liber-385108/?forum=1#forum

Přečti si tuhle diskuzi a hned pochopíš, kolik toho místní vědí o hráčích. 3x dražší Lovren.

A to tu jistý Talker žvanil o tom, jak mělo LFC štěstí. Borce chtějí za 60 mega Guardiola, Klopp a Conte ale důležitější jsou místní chytráci.

Reagovat
Talker

Proč si bereš do huby mě? Liverpool měl štěstí, podařilo se jim to sestavit neskutečně. Prakticky 2 roky mají základní sestavu bez zranění, všechno jim perfektně vychází.

Tím je nechci snižovat, práci odvádí neskutečnou, ale to štěstí v tom roli hraje.

Reagovat
Muffi

Protože jsi v souvislosti s vaší obranou nedávno napsal, že jsme měli haluz přímo při přestupu VvD, čemuž já absolutně nevěřím, ten hráč byl od Kloppa sázka na jistotu, navzdory Shearerovi a spol.

nějaká zranění byly, namátkou Alisson, Fabinho, plus tradiční Keita nebo Ox. Navíc zranění se dají ovlivnit tréninkem, rehabilitací, výběrem hráčů, stylem hry etc. Když bude hráč držet míč ze stoje, má větší šanci, že ho protivník sejme a něco mu udělá než při hře v pohybu. Krásně je to vidět na Neymarovi v L1, kde ty akce rozjíždí často ze zálohy, ze stoje, kolem něj 2-3 soupeři, tak ji hned slízne mnohem snáz než Mané či Salah.

Reagovat
Vopi11

Jako často tady čtu jaké máme štěstí na zranění, ale nějak mi nepřijde, že by se nám vyhejbali. Gomez, Matip, Salah, Alisson, Fabinho.. všichni 2 a více měsíců. Jasně neni to půlka sezóny, ale i tak chyběli. Do toho hráči jako Ox, Keita, Milner, Lovren, Shaqiri... Mam pocit že i Robbo chvilku chyběl a hrál tam Milner. Asi se musí zranit vyloženě Virgil, aby se nám konečně zranění přestali vyhejbat

Reagovat
rave

Letos tu ligu vyhráli hodně se štěstím, no.

Reagovat
Talker

Já myslím "štěstí", že jim vyšly všechny přestupy, nikdo důležitý se nezranil poslední 2 roky, to podle mého je i o štěstí. Které samozřejmě potřebuješ. Vzhledem k ultraúzkému kádru a minimu rotace je to podle mého i zázrak.

Já Liverpoolu fandil, aby ten titul a loni LM dali, ta Kloppova práce se mi líbí a z té špičky jsou po nás pro mě nejsympatičtější.

Reagovat
rave

S tímhle souhlas, i když bych spíš než štěstí ocenil špičkový výběr posil a práci fyzio týmu. To, že se už dva roky na delší dobu nezranil nikdo důležitý, není jen dílem náhody. Ta šířka kádru je samozřejmě problém a třeba takový APN bude průser i bez případných zranění. Ale já doufám, že to Klopp dokáže doplnit i míň zvučnými posilami a hráči z béčka, i když teď konkurence posiluje jak o život.

Reagovat
risk je zisk

Pravda je taková, ze kluci z červené části Manchesteru to celkem nedávali

Reagovat
Raylan

A taky kluci ze Serie A

Reagovat
risk je zisk

Tož kluci ze Serie A byli spis skeptičtí, jen kvůli té ceně. To Účkaři v tom viděli naprostý fail ze strany Liverpoolu. Jinak sranda komenty :)

Reagovat
smazaný uživatel

S odstupem času je to hodně vtipný, jak se neskutečně dokázal prosadit a stal se z něj jeden z nejlepších obránců současnosti. (možná i nejlepší) Ale je pravda, že ta cena v tu dobu byla obrovská.. Ale Klopp si celý tým sestavil na pána.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Guardiola ví že musí mít v týmu určitý počet Homegrown hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje stopera nebo beka?

Reagovat
El-Pistolero-68

CB.

Reagovat
Hokaido

Stopera, je to levák a bude Back Up za Laporta. Ale beka dokáže zahrát taky, dokážu si představit, že ho tam Pep občas nasadí.

Reagovat
Whitemedia

Stoper, ale zvládne i levého beka, ve Watfordu hrál jen tam.. v City to vidím na lavičku a zaskakování na obou těchto pozicích.,

Reagovat
Setwo

City je jediný klub na svete, ktorý si aj na lavičku kupuje obrancov za 40 mega.. už by mohli dostať BAN na prestupy, si pozrite ich Net spend

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ale Guardiola dost rotuje

Reagovat
Setwo

To je pravda ale aj tak míňajú ďaleko najviac a predajú len sem tam niekoho.. My sme oproti nim skutočne chudáci.. sme zdvihli hviezdam platy a nemôžeme si dovoliť ani Wernera za dobru cenu

Reagovat
smazaný uživatel

My sme chudaci snad oproti kazdemu, ak niekoho drahsie nepredame no ale zas na jednej strane nadavame, ze neminame viac a potom za minanie nadavame ManCity lebo oni maju majitela co tam tie peniaze pusti

Reagovat
kubys

Tak hlavně že neprodali teď Saného, že ty joudo?

Reagovat
Setwo

Tak to je ich prvý predaj nad 40 mega v histórii.. Tlieskam..

Reagovat
smazaný uživatel

nedostanou když je podplatí je to hnus, ale že takhle nějakej arabskej kokutek si prakticky uměle vybuduje tým raději fakt podprůměrnej arsenal, kterej má historii než tohle to

Reagovat
Setwo

Mne vadí hlavne to, že môžu mať zdvojené všetky posty hráčmi za 40+ mega.. A vôbec nikoho nemusia predať.. Každý klub v PL už prišiel o svoju hviezdu a potom za to nakúpil nových hráčov.. City predaju sem tam niekoho za pár supiek ale každé leto minú 100-200 mega

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus úmělej klub každý kdo jim fandí je kokot ten tým nemá žádnou historiil. Si můžou koupit koho chtějí

Reagovat
El Cid z City

Nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý názor od někoho, kdo fandí týmu s cca stejně starou historií. Že by zhrzená ješitnost, že už se peníze cpou i do jiných týmu a najednou united nemají takové výsledky jaké měli když se peníze ve velkém cpali tam?

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš ty píčooo logicky když jsme v historii vyhrávali vše možné tak ty peníze budou u city ty peníze jsou úmělé

Reagovat
Benzema

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

solidně nezvládáš. Podle mě je zase kokot každý, kdo fandí spartě a united, symboly dlouholeté protekce, gloryhuntere, je čas se smířit s tím, že časy se mění

Reagovat
Remt

BAN? ne, naopak, podle Pepka si zaslouží omluvu Neskutečné že některým kurvám v dnešním světě prostě naprosto vše. Porušuj pravidla fair play, projde to. Buď politik, kradni, vysmívej se lidem do očí, projde ti to a stejně tě zase zvolí fakt bizár

Reagovat
hodjohn

Před pár dny jsme se přesvědčili, že se stačí odvolat.

Reagovat
John Obi Mikel

City není Trabzonspor, nedostanou nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zavist s teba priamo kriči ako by si to chcel vyriesit? Mas dostatocny financny kapital tak investujes nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
schuby

a kdo říká že nebude hrát stones je věčně zraněný, otamendi za zenitem a garcia nevyhraný takže jediný pořádný stoper je laporte

Reagovat
smazaný uživatel

Takže City si práve kúpilo titul. (v kontexte všetkých letných nákupov)

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně! Pěkně jsme se rozjeli, včera Ferran a dnes Aké, snad to takhle bude pokračovat. Ake je velmi výjimečný hráč a na svůj věk hodně zkušený, dokáže zahrát na stoperovi, bekovi a i v záloze. Ať si každý říká co chce, tohle je skvělý přestup. Ono je rozdíl hrát s talpama v Bournemouthu a hrát v City kde může naplno rozvinout svůj potenciál. Pro ostatní kteří žárlí na našeho skvělého majitele, mám jen jeden odkaz: cry more.

Reagovat
Nikikrew

Uf ale si nám naložil chlapče

Reagovat
Swarley

Však pár bláznů tu vaši koncepci obdivuje, můžeš být v klidu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gazdo

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Setwo

Skvelý majiteľ.... Ste hračka v rukách šejka.. Keby mala byť prestupová politika spravodlivá, tak dostanete aspoň BAN na prestupy.. Aj Chelsea ma bohatého majiteľa ale aspoň robia prestupy za slušné prachy.. Morata, Hazard, Costa.. Odišiel už zo City niekedy hráč aspoň za 50 mega?

Reagovat
Hokaido

Sané asi týden zpátky? Ale je to samozřejmě výjimka, no.

Reagovat
Whitemedia

Sáně?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože vy fanoušci Looserpoolu jste tak ubřečení. Co se týče přestupu tak ano, nedávno Sane do Bayernu za 60 mega, takže Akého i Ferrana nám zaplatil Bayern. BAN na přestupy nemáme ani mít nebudeme, tohle léto dle médií koupíme ještě další 3 hráče tak se jdi rovnou vyplakat mamince na rameno.

Reagovat
Setwo

Tak jasne ze mi je na vracanie keď City je za posledných 5 rokov v mínuse 600 mega libier v prestupoch... Liverpool aj Chelsea sú okolo 100 mega.. Keby je City okolo 300 mega tak som ticho

Reagovat
Allianz_Arena

To celkové číslo je hrozné, ale drtivou většinu dělají sezony 16/17 a 17/18, kdy úplně překopali tým. Od té doby nemají poměr nějak výjimečný. Uvidíme, jak to bude dál.

Peníze utrácí více klubů, u City mnohým vadí, že to vedlo okamžitě k výsledkům. Oni mají nejsilnější tým na světě, navíc většina těch hráčů toho má ještě spoustu před sebou.

Reagovat
Benzema

Určite nemajú lepší tím ako Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nema momentalen silnejši tym ako Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Sané za 60 a někdo se tím ohání jako super odchodem? Ajajaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se tím neohaním. Jen jsem zodpověděl otázku kolegy nahoře. Velké a úspěšné kluby nedělají super odchody.

Reagovat
smazaný uživatel

právě naopak kamaráde, velké a úspěšné kluby umí prodat průměráka za 60 mega viz například Real Madrid a Alváro Morata

Sané pod 100 mega je totální výprodej turbo plastic klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Sane měl rok do konce smlouvy a za celý rok neodehrál ani zápas Mluvíš o tom Realu který teď prodal Hakimiho za 40 i když ho mohli prodat klidně za 60? O klubu který koupil Jamese za 70 a teď ho prodají do ATM max za 20?

Reagovat
smazaný uživatel

Sané za 60 mega s jedním rokem do konce smlouvy je výprodej... obzvlášť když má reprezentovat úspěšnost a výdělečnost přestupů Manchesteru City.

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

Sané rok před koncem smlouvy za 60 mega je úplně normální přestup šašo, to že se přestupák před tím zranil kdy měl jít za úplně jinou cenu je smůla.Plastik mozku.

Reagovat
diastan

A jo, to je tento výmaz

Reagovat
cokoliv

Buďte moudřejší než LL sekce a tady na toho opara prosím nereagujte. Je to zenthuras s dalším účtem pro ty kterým to nedocvaklo

Reagovat
Melda

Mě by jenom zajímalo, jak víš, že ten majitel je skvělý?

Reagovat
smazaný uživatel

Netahá peníze z klubu, ale naopak do něj investuje. Najal si lidi kteří fotbalu rozumí a on se do toho nemontuje jen investuje a to nám přináší úspěchy. Když se objevil problém s UEFOU tak najal ty nejlepší právníky z Anglie a ze Švýcarska, prostě dělá pro klub maximum a z toho důvodu mohu říct, že lepšího majitele a tým kolem něj jsme si přát nemohli.

Reagovat
LokoLFC

Chapes vyznam slova investovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím a je to úplně správné slovo. Slovo investice se ve fotbale normálně používá, ale chápu, že pro fanouška LFC je to neznámý pojem. Zde ti klidně hodím článek, kde je i v nadpisu slovo INVESTUJE, tak pozor ať ti z toho nepraskne hlava. https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/fastav-investuje-velke-penize-do-kadru-20170519.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ale uplakanec Pep sa aj tak bude sťažovať že klub mu nedáva prachy na hráčov, hnusný farizej

Inac úprimne nevidím nic špeciálne na Akem, fakt nie. Keď jral proti nám, bol to čistý priemer. 41 mega? Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi na doučování matiky ty farizej. Akeho a Torrese nám zaplatil z 90% přestup Saného.

Reagovat
Setwo

A ten Net spend za poslednych 5 rokov kto zaplatí? Tých - 600 mega libier napar Liverpool aj Chelsea ho majú okolo 100 mega

Reagovat
LyEX

3krát net spend po sebe v komentároch, je evidentne vidiet, že pasopracovnici nemaju ani potuchy ako funguje uspesna firma (PR, marketing, sponzorske zmluvy, sledovanost, atd.) najvacsie kluby na svete kupuju hracov za 100 mega a predavaju len odidencov, starsich hracov, alebo prepadaky za "mensie" peniaze (Bayern, Real, Barca, United, Chelsea), preco je tomu tak, pretoze ako uspesna firma nezarabaju z prestupov svojich hracov, ale napr. ako v City za poslednych 10 rokov (Soriano a Txiki vytvorili neskutocny podnik, samozrejme okrem toho, ze majitel je schopny doplnit plny budget co dovoluju pravidla kazdy rok) su to desiatky vyhodnych sponzorskych zmluv, z ktorych prudia desiatky milionov rocne a cez bonusy do tvojej firmy. To, ze napriklad LFC ako jeden z najuspesnejich klubov na svete potrebuje predavat hracov aby vedeli nakupit hovori len o zlom manazovani a marketingu, narozdiel od United, ktory trosku isli do uzadia a aj cez to dokazu kupit hracov za 100 mega a dat hracom cez 300, 400 tisic na tyzden co si nedovoli ani city, pretoze ako firma odvadzaju dobru pracu.

Samozrejme nikto normalny nebude spochybnovat roky 2007-2010, kde sa peniaze utracali bez tychto faktorov, rovnako ako Chelsea na zaciatku, ale vtedy fair play pravidla neexistovali a ked v 2011 boli zavedene, priviedli sa Txiki a Soriano do manazmentu.

Reagovat
Benzema

čiže podľa teba majú všetky kluby zlý manažment, jedine City nie keďže toľko čo míňa City si nemôže dovoliť žiaden klub sám neveríš tomu čo si napísal

Reagovat
LyEX

To asi ťažko na rozbehnutie sa pouzili peniaze sejka, vytvoril sa klub, ktory laka sponzorov, vyhodnejsie sponzorske kontrakty + sejk, ktory rocne doplni budget do povolenej vysky, to ti uz vytvori dostatocny obnos na nakup predaj, okrem dalsich inych faktorov. Za dalsie aspon co ja viem, tak kluby ako LFC a Arsenal roky nadavali (nadavaju neviem) na svoje vedenia za zlu pracu a vlastnikov, nie je tomu tak?

Reagovat
Setwo

ty si dobry pasovy pracovnik... si myslis ze z reklamy zarobi viac City ako LFC alebo Chelsea? ved to su ovela popularnejsie kluby vo svete ako City... tam sa pumpuju peniaze z ropy... samozrejme funguovat dobre mozu, ale ropa v nakupoch a udrzani hracov im velmi pomaha..

áno spomínam Net Spend, lebo ho majú najhorší zo všetkych klubov.. Barcelona má -330 mega a Real -200 mega.. a to su kluby, kt

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bakary3

Trefil jsi to, o tom presne nemluvil.

Reagovat
SunFells

To se stěžoval?

Reagovat
Nikikrew

Jj bol niekde článok o tom skúsim nájsť keď prídem z túry

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

kde turujes?

Reagovat
Nikikrew

Mala Fatra

Reagovat
SunFells

Běž větší

Reagovat
Lacko_Boh

a opatrne

Reagovat
Lacko_Boh

daj si ten mobil naspat do ruksaku

Reagovat
nani92

no už si prišiel a nič

Reagovat
Nikikrew

Zajtra, sľubujem!

Reagovat
smazaný uživatel

Man City si zaslouží zánik. Hned v pořadí za Chelsea.

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

aj my si ho zasluzime a aj ho dostaneme

Reagovat
Hokaido

Dej celou tabulku, Jany. To by mohla být po šedesáti letech konečně tabulka, ve které jste první.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
risk je zisk

I tak bude ve vitríně 0 trofejí .

Reagovat
smazaný uživatel

Owny kdybys nekecal kraviny... Chelsea je poslední tým, který vám dropnul trofej ne? Přestaň je hejtit

Reagovat
smazaný uživatel

a Arsenalom a Liverpoolom a Manchestrom United

Reagovat
Talker

Aké je podle mého pro Citizens super. Jeho vlastnosti ho předurčují spíš pro velký (větší), dominantní klub, který je často na míči a který hraje vysokou linii.

Je rychlý, dynamický, šikovný na míči, nebojí se vyvézt míč a hrát ve vysoké linii. Nemá problém hrát agresivně, ať už dopředu s míčem, nebo proti soupeři bez míče. Ono se sice řekne, že jde z klubu, který dostává 60 golů, ale taky se musí říct to, že ten tým tu kvalitu postrádá na většině pozic a v tom týmu patří k tomu nejlepšímu.

Podle mého super přestup, navíc je mu stále jen 25 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Velmi dobrý přestup

Reagovat
Muffi

OT

chci si koupit nový mobil, kolem 12k, hlavně foťák. Zaujal mě Honor 20 pro ale za tyhle prachy očekávám i určitý servis a tak mě zajímá, jaký vliv na značku a její produkty mají spory USA s Huawei. Kdyžtak SZ. Díky všem

Reagovat
r.mrazik

Pokud foťák, tak počkej na září, kdy představí nový jabka..něco půjde dolů

Jinak teď vyšel pixel 4A...fotaky od Google jsou jedny z nejlepších....mrkni na recenze

Reagovat
smazaný uživatel

ten vyzerá zaujímavo, akurát ta baterka

Reagovat
r.mrazik

verge a mkdhd uz vyhodili na 4A nejaky dojmy...

den by mela vydrzet ne?

Reagovat
r.mrazik

A koukni ještě na telefony od one plus...myslím na recenze...

Reagovat
r.mrazik

A poslední...na hujahej kašli

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Hokaido

Kolem 12k fakt asi nejlepší to nový SE. Fotky skvělý, videa ve 4k bez konkurence, plus to má ten novej čip a vydrží dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

není vodotěsný a má to staré tlačítko, co ubírá dost z displeje

Reagovat
Hokaido

Jaktože není? Má mít snad IP67. I proto jsem ho kupoval, protože takhle dopadnul můj minulý víkend:

https://ibb.co/DwyLgGq

A to tlačítko je v pohodě, to je asi o preferenci každého. Ani ty velký rámečky mi nevadí, i když chápu, že to dneska není moderní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to jsem napsal špatně. Vodotěsný je garantovaně do 1 hodiny v hloubce 1 metr nebo jak to je, já mám teď IP68 a věděl jsem, že tento iphone je na tom hůř.

Taky tuto funkci cením po tom, co jsem spadl opilý do rybníka.

Reagovat
spider_8

A to jsi tam ležel dýl než 1 hodinu? No, mnohé by to vysvětlovalo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
blade115

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
martin1

Reagovat
Mastný Chobot

zo šlapadla?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TheTopFootbaler

Jak se chtěl pochlubit, že má rybník.

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje? :D

Reagovat
Hokaido

Ne, úplně k.o.

Reagovat
Gazdo

Ja napr by som isiel len do telefonu s otlackom. To odomykanie tvarou je proste grc pre mna. Ja mam stale jablko 7 a keby som mal ist kupovat novy tak jedine SE

Reagovat
Remt

Poté co mám nyní Xiaomi mi9t s celkem malými rámečky a bez výřezu, tak bych si n tak velké rámečky těžko zvykal ale jak říkáš. Co se týče fotek a videa, tak špica. Vidím ho u kamarádů a tyto dvě věci na tomhle telefonu obdivuji

Reagovat
Muffi

bych chtěl větší než je můj rybíz

https://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_ii-5650.php

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem staré SE a foťák super, videa perfektní. Promítání fotek z dovolené na TV a někteří se divili, že je to foceno mobilem. Nové SE má mít foťák ještě lepší. Ale Apple je dost specifický a v zimě na horách moc nefungoval tedy mě fungoval vždy, pak si na to na lyžích postezovala kamarádka a když jsem ten svůj vytáhl se slovy, že se mi v zimě nikdy nevypl, tak mi chcípl

Reagovat
patas92

Xiaomi Mi Note 10

Reagovat
rave

Za ty prachy jedině SE nebo Pixel 4A.

Reagovat
kiwwi

ja momentalne zvazujem OnePlus Nord vs Xiaomi Poco F2 Pro

su to podobne dobre telefony, ale parametrovo Xiaomi trochu vedie, ale je aj trochu drahsie...a Nord ma vraj nejaky problem so sasi, tak asi tomu dam este chvilu, lebo su to novinky, ci nieco nevyskoci...momentalne mam Mi8 a je to paradny telefon takze sa neponahlam

Reagovat
patas92

Nad Nordem jsem taky uvažoval, ale má prý docela dost bídný foťák.

Reagovat
J0EL

Poco je super volba za tie peniaze. Ja mam Mi9, ale uz pokukujem po niecom novom Poco F2, OnePlus 8 alebo Mi10 (tieto uz ale maju lepsie fotskg ako Poco). Ceny ale este padnu, pockal by som mozno na black friday a pozrel Bamggood potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Oplatí sa brať telefón z Číny?

Reagovat
J0EL

Uplne v pohode ak vies aku prepravu zvolit a akeho predajcu aby si sa vyhol platenia CLO. Kupil som uz niekolko telefonov z CN (global verzie samozrejme) a nikdy nebol problem s nicim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus sehnat Oneplus 6T, Je to neskutečně našlapaný telefon, baterka v pohodě 2 dny, fotky nádhera, krásný velký amoled displej a hlavně 8gb ram a výkon jistý na 4 roky dopředu. Nemusel by vyjít draho

Reagovat
kiwwi

no neviem, za tie peniaze (cca 450 eur) kupovat mobil so SD 845

Reagovat
Liveral

Kolega sehnal na Amazon.de Pixel 4 na 12k.

Reagovat
I am Mancunian

Ja idem jednoznacne do Pixel 4A, za tu cenu lepsi fon nezozenies.

Reagovat
TrueCommunist

určitě SE 2020

Reagovat
M0rb1D4S

Díky za tuhle debatu Díky ní jsem si všiml, že už si můžu předobjednat Note 20

Reagovat
jk

Nové SE. Ty čínský srandy s pěti foťáky mají stejně hnusnější fotky než iPhone.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vrabejka

Další nesmyslný nákup City. Aké je strašně overrated. Hrál v sestupujícímu týmu, kde zas tak extra nevyčníval. V Chelsea kde žádní top hráči ve středu obrany ani nebyli si ani nekopl. Slabý ve vzduchu. S Laportem mu to fungovat nebude bo jsou oba leváci. Je sice hezké že City mají super široký kádr. Pokud však budou na stoperech točit 5,6 různých hráčů tak jim to pořád bude v defenzivě hořet. A už se těším až na to Pepek zase dojede

Reagovat
Arnar Resmusonn

Fandové Valencie si po takové zprávě asi zajistí defibrilátor. Talentovaný Ferran Torres odejde za 25 mega a za akeho zaplatí 45 mega

Ten Lim by zasloužil provaz!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aké pozice tento týpek hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

CB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
martin1

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
SpecialOne

Polovina diskuze je úplně mimo. Pokud jste si nevšimli, tak Pep ve Stonese nemá vůbec důvěru a jako první volbu nasazoval v posledních zápasech tandem Garcia-Laporte. Takže Aké opravdu není žádný backup. Bude hrát v základu vedle Laporteho, pokud ještě nepřijde nikdo lepší.

Reagovat
icka

No spis uprednostni Garciu pokud nepujde zpet do Barcy.

Reagovat
El-Pistolero-68

Spis jeste prijde nekdo lepsi (Koulibaly treba), Ake jako backup za Laporteho (levak za levaka).

Reagovat
Sandstorm

Tenhle přestup City závidím. Aké by se mi líbil v United. Výborná práce zatim Ferran a Aké za bargain ceny.

A Chelsea se musím jen tiše smát, že ho kdysi prodali a teď mají v obraně samé klauny.

Reagovat
risk je zisk

:)

Chelsea sice prodala nadějné hráče, ale za rozumnou a především v té době úžasnou cenu.

Jsem si na 100% jistý, ze moc dobře věděli, koho do AFC prodávají. Jen prostě věřili jiným hráčům. Určitě na něho měli nějaké právo, ale asi mají v plánu posílit obranu za £40m jinak, než právě Akém .

Reagovat
El Cid z City

Aké není bagrain.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Witcher

Mladej,rychlej kluk poslední roky držel v bournemout v lize hlavně on celkem v poho přestup i si podle mě dost zahraje.Cena na City tak normální

Reagovat
Devil

Na lavičku dobrej......

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Gullit 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Super hráč. Jsem na něj hodně zvědaví.

Reagovat
Heresy

celkem smutny

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Biele ž*ny

Reagovat
Kapřík

???

Reagovat
pingla

bral si ji ve 21, už s ní má 2 dcery... to je špatný, když se berou takhle mladí lidi

Reagovat
masina_LFC

s tým ja súhlasím, ale tak keď už ju zabezpečil tak, že nikdy nemusí nič robiť, tak by sa mu nemusela kurviť

Reagovat
mesyas

To je ten omyl. Kdyby makala tak by se nekurvila. Tihle bohatí nemakají, sedí doma a pak přemýšlejí o kravinách, protože jsou znuděné.

Reagovat
pingla

u takových lidí jde věrnost stranou no...

Reagovat
smazaný uživatel

No musím říct, že City do toho zase pořádně dupou. Za dobrou cenu jak Aké tak Torres. Nebylo by to překvapivé, protože je to mega tým a dělají to každý rok, ale překvapivé to pro mě trochu je, protože jim hrozil ban za "porušení" FFP. A to chtějí ještě snad další 3 hráče.... Z nás mám zase pocit, že trochu spíme, jako by bylo nějaké uspokojení v příchodech Wernera a Zyiecha, což je žalostně málo. Snad jsem jen viděl zmínku o Regulionovi, tak snad se v tichosti pracuje.

Reagovat
Svatej

+ Fanoušci na fóru ty přestupy taky málo podporují

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

Tak přestupové okno je letos do října, stále jsou téměř 2 měsíce na to vyřešit přestupy.

Ono se není co divit, když máme hodně široký kádr - potřebujeme se u dalších příchodů i zbavit hráčů. Werner a Ziyech byli příchody, které nikoho z týmu neovlivnují, co se týče odchodů. Respektive jen Pedra a teoreticky Williana či Girouda (podle toho, kde Werner bude hrát). Co se týče Havertze, tak ten půjde až po EL podle němců a také nikoho neovlivnuje, co se týče přestupů - maximálně Barkleyho/RLC a to jsou angličani, takže tam ta hodnota bude slušná tak jako tak.

A pokud bychom koupili stopera, golmana a LB, tak následně máme špatnou výchozí pozici pro prodej těch hráčů, protože by všichni věděli, že musíme ty hráče prodat.

Podle mého se to rozjede po vypadnutí z LM, takže pravděpodobně v neděli - v tu chvíli začneme uklízet ten kádr, protože nebudou další zápasy a prodávat hráče, se kterými nepočítáme a jakmile bude něco v pokročilém stádiu, tak rozjedeme i nákupy znova na ty další pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nemám představu, kdy začíná příprava, ale není dobré přivádět hráče buď uprostřed té přípravy či na konci a začátku soutěže. To už je vážně pozdě. Nejvíce ideální je mít vše vyřízené na její začátek a následně se soustředit na práci s týmem. Je však pravda, že se musí i prodávat a ještě nás čeká ten "přátelák" s Bayernem... Leverkusen bohužel půjde dál a narazí na Inter, to by mohla být konečná...

Reagovat
Talker

To určitě, jenže my chceme ty hráče mít k dispozici proti Bayernu. Přišli jsme o 2 hráče v FA cupu, takže prodávat teď nemůžeme úplně, takže se bude čekat.

Určitě to chce mít hotovo během přípravy, ale ta bude vlastně kdy? Teď dostanou hráči týden-dva volno a příprava bude koncem srpna. Takže čas ještě je.

Reagovat
vladis271

Strašný humus ten klub. Dúfam, že sa Zidane pochlapí a vyšupne ich z LM ešte teraz v odvete.

Reagovat
El Cid z City

Zidan v pátek poletí jak namydlenej blesk, Guardiola se o to postará.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že se Guardiola díval na zápasy Realu po koroně. Musíme je držet daleko od 16ky jinak tam budou padat jak hrušky a rozhodčí jim budou pískat penalty, po koroně měli snad každý zápas penaltu. Jinak to jsou impotenti co se týče gólů ze hry, navíc jim bude chybět expert na standartky a lídr Ramos, takže pokud Perez nezatahá za nitky tak by jsme to měli zvládnout. Důležité bude hrát svoji hru a nesnažit se jen bránit výsledek z prvního zápasu, protože na to my nemáme.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vladis271

‘Liverpool’s class of 2020 will always be remembered’ – Fabinho proud of Premier League title winners

Reagovat
Salfovic

Á, další člen The Dibbley Family.

Reagovat
Busby babes

Jinak Ole vcera potvrdil toho Alexise, dneska to oznami.

Reagovat
Busby babes

a Chong vypada, ze pujde na hostovani do Werderu. Pokud tam bude hrat, tak super.

Reagovat
diastan

Vítej u vítězů tohoto ročníku LM a příštího PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vypadnete s Realem.

Reagovat
El Cid z City

Takže nejsme pro tebe největší favorit.

Reagovat
Busby babes

jste, mate to dobre rozehrane.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

A nebo ne

Reagovat
Busby babes

cekal jsem reakce od jinych.

Reagovat
Luc-Luc

FFP nic, uz zase pokracujou, jako by se nechumelilo, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Je to dobrý hráč, pro City kvalitní back-up. Ale podle mě právě zahodil tu výhodu, že od 20 let hraje stabilně základ, zvlášť jestli tam vydrží fakt těch 5 let. V City to na základ asi nikdy nebude s jejich přestupovou politikou.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba v něm city objeví svého virgila, nikdy nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli má kvalitu na základ týmech jako city nebo liverpool, ikdyz v liverpoolu asi ano tam jsou stoperi nejslabší článek řetězu, tolik nasledovanyho ho nemám. Každopádně mít takovýho borce v týmu je k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

CIty nedavno vyjebalo s FFP a sotva skoncila sezona uz vytahli 70mil euro bez bonusu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něco přes 40m měli za Saného....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 60 máme od Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

60 od Bayernu nema nikdo to nevim kde sis vycucal .. je tam lehce pres 60 mil. euro za odchody hracu a hodne pres 90mil. euro za prichody;)

Reagovat
smazaný uživatel

City dostalo za Saného od Bayernu 49 mega tohle léto a dalších 11 milionů lehce splnitelných bonusech, takže celkově budeme mít od Bayernu 60 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze za zadneho z koupenych hracu bonusy platit nebudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal players intend to speak with the club about the decision to make 55 members of staff redundant.

When the majority of players agreed to a 12.5 per cent pay cut in April, they did so on the understanding that it would preserve jobs for other staff. There is considerable frustration and disappointment among the squad at the decision to let go around 10 percent of the club’s permanent staff, with certain players keen to raise the issue with the hierarchy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím jaký rozruch způsobil přestup Akého a Ferrana, tak už se těším na to až se koupí ten Koulibaly. To tady bude breku

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly by byl konec Každopádně jsem zvědavý po kom ještě Pepek pokukuje

Reagovat
Vopi11

City posiluje zajímavě, dva kvalitní hráči zaplacený přestupem Saného Teď ještě urvat tu LM, ať zůstane v Anglii

Reagovat
Lopiger

Mohli by do takových článků aspoň napsat co hraje za post a kolik mu je let, když jde o méně známého hráče

Reagovat
smazaný uživatel

V článku je napsané, že je mu 25 a hraje stopera.

Reagovat
twelwer

To City zacali na par vynimiek fandit financni inzinieri ako to tak citam?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele