Manažer Nottinghamu Cooper dostal místo vyhazovu novou smlouvu

07.10.2022, 13:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
jester Radka Bejbla

Nottingham mi byl sympatický klub a těšil jsem se na jeho působení v nejvyšší lize, ale těmi šílenými nákupy se mi zhnusil. I ten tým z minulé sezóny by uhrál určitě něco víc než uhráli teď a vyšlo by je to na min

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

ty jejich silene nakupy byly nutne. skoncilo jim 15 hracu.

Reagovat
jester Radka Bejbla

Jestli jim bylo řečeno, ať si hledají nové angažmá.. . Pochybuju, že by jen tak chtěli odejít a nezahrat si Premier league

Reagovat
efjay

Měli hodně hostovaček.

Reagovat
Busby babes

meli hrace na hostovani a jinym koncila smlouva.

Reagovat
fenixLFC

takze vies o tom hovno ale budes davat rozumy

Reagovat
Neutron

asi tak

Reagovat
pesky passer-by

Presne ty si ma o nutnosti tych nákupov kedysi presviedčal, ale zdá sa, že to rozumovanie si vypýtalo svoju daň. Tak sú v zostupovom pásme za drahé peniaze. Inak mohli byť v tom istom pásme s mladíkmi alebo nejakými odchovancami alebo hosťovákmi a za oveľa menší peniaz. Takto nejako som uvažoval ja.

Nabudúce keď tu budeš dávať niekomu rozumy, premysli si ich aspoň

Reagovat
fenixLFC

logicky, pretoze ked nieco urobia aby boli konkurencieschopni a nevyjde to tak je to vlastne horsie jak keby nic nerobili a boli na odstrel tak ako tak ked chceli mat aku taku sancu sa udrzat tak do toho musdli narvat kopec prachov. ano 22 ci kolko prestupov je uz prehnane ale stavali kader od zakladu. takze nie, tvoja logika psotavena len na nostalgii za tymi ktori to vykopali a na neznalosti ze si ten kader nemohli nechat lebo bol na hostovackach a navyse podpriemerny, tak ta je totalne vadna

Reagovat
SunFells

Rozhodně to přehnali, ale ten tým z minulé sezóny byl vybrakovaný i nehledě na kvalitu. Mají kliku, že bude to MS, můžou se do obnovení ligy organizačně dost posunout a hráči si vybudovat lepší vazby mezi sebou. Nejsou ztracení.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Pjanic "I was very surprised when I saw Koeman's training sessions. They were short, without intensity, without tactics, without ideas"

Reagovat
Busby babes

no, jen to moc neodpovida tomu, co popisuje Kuper v knizce o Barcelone. Kdyz Koeman prisel do BArcy, tak nasel prestarlej tym, co uz moc nechtel makat, treninky nemeli intenzitu a byly kratke. prakticky prvni, co udelal, bylo ze prodlouzil treninky z 60 na 90 minut. Navic teda Pjanic byl v Barce naprostej traged ze jo.

Podobne to popisoval i Griezmann, ze ho nejvic prekvapilo, kdyz videl treninky v Barce, ktere nemeli zadnou intenzitu na coz byl zvyklej z Atletika. Pod Valverdem a Setienem mely ty standardy hrozne upadnout...

Reagovat
SunFells

On si nadutec tímto způsobem řeší jejich spory.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak zrovna pjanic toto bude rikat, pomale poleno

Reagovat
icka

Zrovna liny Pjanic.

Reagovat
Svatej

Mam dojem, ze podobně natrel Terry Beniteze primo v šatně po zápase. Není to vždycky jen líným hráčem..

Reagovat
Salfovic

Tak aspoň bude mít hezké odstupné, až ho za dva týdny vyhodí

Reagovat
Remt

Taky proto se směje

Reagovat
Seagulls

Nevyhodia ho, keby chceli urobia to teraz. Dostane čas min. do konca roka

Reagovat
kissak

Tak to tedy čumím, myslel jsem pravej opak. Forest se zachovali velmi sympaticky a podpořili toho, kdo je dostal do EPL. Snad si to sedne a brzy se zvednou.

Reagovat
Leon7

Nečekaný gesto Každopádně ten řeckej miliardář musí být na prášky i Olympiakosu se hrubě nedaří…

Reagovat
johnnie_boy

Po tom katastrofalnim vykonu s Leicesterem jsem cekal vsechno jen ne tohle, ale Cooperovi to nejde neprat Akorat by uz konecne mohl prestat stavet hrace bez formy, zrovna proti liskam to bylo do oci bijici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele