Man City prohlubuje vztahy s Gironou, poslal jí už čtyři mladíky

01.08.2017, 19:57
Aktuality
Katalánská Girona si letos vykopala postup do nejvyšší španělské soutěže a v návaznosti na své povýšení se těší také z posílené spolupráce s anglickým Manchesterem City, s nímž částečně sdílí majitele a který trénuje slavný rodák z autonomního španělského regionu Pep Guardiola...

Vedení anglického klubu teprve včera oznámilo, že se po prvním kole nové sezony Premier League vydá na krátké, čtyřdenní soustředění právě do Katalánska, kde se také 15. srpna v přátelském duelu utká s Gironou.

Girona zároveň část své letošní letní přípravy strávila v manchesterské fotbalové akademii City a v srpnu už proti bleděmodrým bude moci využít rovnou kvarteto talentovaných borců, které si v posledních dnech vypůjčila právě z Etihad Stadium.

Gironě opět pomůže krajní obránce Pablo Maffeo, který její barvy dříve oblékal už na dvou krátkodobých štacích, a poprvé pak taky záložník Douglas Luíz, křídelník Marlos Moreno a další středopolař Aleix García.

Čerstvě 20letý Španěl Aleix García Serrano se v uplynulé sezoně potloukal na pomezí prvního týmu Manchesteru City, zatímco stejně starý Kolumbijec Marlos Moreno hostoval v prvoligovém španělském Deportivu La Coruňa. Devatenáctiletý Douglas Luíz do Anglie z Vasco da Gama dorazil zhruba za 10 milionů liber teprve před pár týdny.

Autor: Tomáš Daníček / talksport.com

Komentáře (729)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele