Máme z toho dobrý pocit, řekl Vlap po remíze v Mnichově

16.02.2021, 14:46
Aktuality
Michel Vlap střílí gól Bayernu (© AFP)
Arminia Bielefeld ve včerejší bundesligové dohrávce překvapila v Allianz Areně, kde dvakrát vedla o dva góly, nakonec ale s úřadujícím mistrem remizovala 3:3. Úspěšný debut za Arminii prožil Michel Vlap, který se podílel na všech třech brankách svého týmu...

Vlap se ve svém novém působišti uvedl hned po devíti minutách, kdy dostal až překvapivě hodně prostoru, načež premiérovým bundesligovým gólem překonal Neuera.

Ještě před koncem úvodního dějství posadil kmenový hráč Anderlechtu centr od rohového praporku na hlavu Amose Piepera a nováček vedl o dvě branky. Vlap se zapojil i do akce, na jejímž konci Christian Gebauer zvyšoval na 3:1, Bayern Mnichov ale přesto vyrovnal.

"Samozřejmě jsme zklamaní, že jsme zápas nedovedli do vítězného konce, když jsme dvakrát vedli o dva góly," řekl Vlap. "Ale Bayern Mnichov je nejlepší tým na světě, takže z výsledku máme mít dobrý pocit."

"Michel ukázal, že svými technickými schopnostmi dokáže připravit gólové situace," vysloužil si Vlap pochvalu od trenéra Uweho Neuhause, jehož tým však nemá na 23letého hráče opci.

Třiadvacetiletý ofenzivní záložník byl hodně aktivní, čemuž odpovídá i skutečnost, že za první poločas naběhal sedm kilometrů. "Jsem spokojený i s jeho výkonem do defenzivy. Hodně napadal a vykrýval prostor," pronesl Neuhaus směrem k rodákovi ze Sneeku.

Vlap ve včerejším zápase v Allianz Areně nastoupil na pozici ofenzivního záložníka, kde se podle svých slov cítí nejlépe. "Nejlépe se cítím pod útočníkem. Rád chodím do pokutového území a snažím se týmu pomáhat góly a asistencemi," nechal se slyšet Vlap.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

On je chlap jako Vlap!

Reagovat
Akinfeev

Kde se tam vzal Vlap?

Reagovat
Seydou Doumbia

Hostování z Anderlechtu, podobně i japonec Doan z PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele