Máme problémy v obraně, přiznal Ramos

26.09.2007, 12:51
Aktuality
Sevilla jako kdyby po slušném startu do sezony ztrácela dech. Španělský klub nejprve před týdnem prohrál 0:3 na hřišti Arsenalu, v domácí soutěži následně podlehl oběma barcelonským klubům. Především včerejší domácí porážka od Espanyolu hodně překvapila...

"Jisté je, že pokud brankář udrží čisté konto, získáme nějaké body a vyhrát po obdržení dvou branek od Barcelony a třech od Arsenalu a Espanyolu je hodně těžké. Tento problém musíme vyřešit co nejdříve," upozorňuje trenér Juande Ramos na nedostatky při obranné hře.

Sevilla včera po šedesáti minutách prohrávala již 0:2, velice rychle se ale dokázala vrátit do zápasu. Naděje na bodový zisk oživila vlastní branka Jarqueho z 61. minuty a o osm minut později srovnal svou premiérovou trefou Arouna Kone. Zápas spěl do remízové závěru, jenomže v 88. minutě mířil přesně Raul Tamudo a Espanyol si tak domů odvezl cenné tři body.

"Prohrávali jsme o dvě branky a museli jsme riskovat. Ukázali jsme svojí sílu, vyrovnali na 2:2 a nespokojili se ani s bodem. Nakonec jsme inkasovali, i když jsme si prohrát nezasloužili. Takové věci se ve fotbale stávají," nedělá z konečného výsledku 2:3 Ramos žádnou tragédii.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No s Arsenalem ste byli vážne bezmocny

Ani do poradny sance ste se nedostali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele