Mám to za sebou, pozvu kluky na večeři, řekl Rabušic po hattricku

04.10.2020, 21:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Blasphemer

večeře

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Krycí název pro chlastačku

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Spalovač šancí

Pití z jednoho kýblu

Reagovat
Kucka

Reagovat
ondrasch77

Takže na podzim už je vystřílenej

Reagovat
Alan_Shearer

Super, moc jsem mu to pral

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lampas

Reagovat
Mr.Mike

U nej sem neveril uz, ze bude jeste nejak vic vyraznej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
exse

Herně Rambo už asi nikdy nic moc nebude, ale aspoň maká a teď mu to tam i padá, jako 2-3. útočník na dělání pohody v kabině je ideál.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
lampas

Reagovat
cetto

Spíš bych řekl, že následuje kariéru typického českého útočníka. Ze začátku celkem dobrej talent, pak se někde zakope a hraje x let tužku a okolo třicítky se nějak sejde forma, vrchol kariéry, zkušenosti, fyzická síla a naráz mu to tam začne padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
vanGomm

Fotbalová liga se celkem normálně hraje.Ovšem ta hokejová to je tedy něco.Nebo,že by byli proti té nemoci fotbalisté více odolnějši než hokejisté?

Reagovat
Dan Gubić

Obrovské ohniská v mäsokombinátoch, pri nulových až mínusových teplotách v interiéry teda podobné ako na zimáku sa tej sviny extrémne darí. U nás nedávno jeden hokejový zápas, z 200 divákov hneď tretina nakazená.

Reagovat
cetto

Jinak teda Liberec pro mě nějakým nepochopitelným způsobem zase dokázal sestavit po všech těch výprodejích funkční tým složenej z různejch odpadlíků z té top3 (Hromada, Helal), z věčnejch talentů (Matoušek), z vyčpělých exhvězd, který už nikdo moc nechtěl (Rabušic, Jugas) a ze svých vlastních odchovanců nebo objevů v zahraničí (Beran, Fukala, Mara, Kačaraba). Fenomenální práce

Reagovat
Rothbard

Uvidíme, co s nimi udělá úzký kádr ve spojitosti ligy, domácího poháru a hlavně skupiny EL. Přesto je za TOP3 vidím jako největšího favorita. Koho taky jiného? Jablonec? Slovácko? MB? Možná Olomouc, když bude pokračovat ve svých výkonech...

Reagovat
cetto

No, myslím, že ted víc než kdy jindy by dávalo smysl angažování Vlkanovy. Věřím, že kdyby mu bejval někdo z první ligy víc věřil, tak ted už je ten kluk v repre. Bohužel u nás se malým technickým štírkům nevěří a raději tam dají metrákový kopyto. Každopádně souhlasím, že by to chtělo tak 3 posily (obrana, záloha, útok), klidně na hostování. Myslím si, že Plzen když ted vypadla z pohárů, tak by mohla někoho uvolnit (rozehrát Kašu s Alvirem a jako přebyteční se ted jeví Hořava s Chorým)

Reagovat
skat

tak střed zálohy už je pořešen Sadílkem, ten sice jde z PSV aby nemusel hrát LB, ale u nás se toho nezbaví, protože to je nejmíň ošetřený post.

Reagovat
cetto

Jinak já bych se nedivil, kdyby se letos na čtvrtým fleku objevilo nějaké překvapivé jméno. Sigma, možná Bohemka. Boleslav jako tradičně se bude postupně zvedat, ale ten tým má kvalitu (aspoň na papíře). Ale na čtyřku to nevidím. Jablonec ted působí slabším dojmem než takový 4 roky zpátky. Baník pod Kozlem bude bojovat o udržení, přestože kádr na to čtvrtý místo možná má. Mi osobně se velmi líbí práce Karviné, která dává příležitost nápaditým hráčům ze zahraničí, protože v tom týmu chápou, že kupovat vyčpělé, mnohokrát odzkoušené a mnohokrát zatracované exligové hráče (což většinou tyto malé kluby jako třeba Příbram nebo Budějky dělají), je cesta do pekel (resp. do druhé ligy). Ale letos to u Karviné ještě na čtvrtej flek nevidím. Ndefe, Qose, Ostrák nebo Mangabeira jsou sice fakt zajímaví hráči, ale ta nejvyšší kvalita tam stále přecijen chybí. Ale když se jim ten kádr ustálí a přivedou do toho ještě +-2 hráče do základu, tak za rok proč ne...

Reagovat
Rothbard

Není to u Karviné tak, že jejich rozpočet, celkové zázemí klubu a přilehlého okolí je takové, že když někoho přivedou, tak jen jako náhradu za někoho, koho prodali někam výš (v rámci ligy nebo do zahraničí) a proto budou pořád skládat novou a novou sestavu? Podobně jako Liberec, Jablonec a všechny ty menší kluby mimo TOP3 - nepodaří se jím udržet klíčové hráče a ve stejný moment doplnit sestavu na postech, kde je mj. tlačí bota nebo chtějí zdvojit.

Reagovat
cetto

No Karviná je a bude regionální klub. Ale nic to nemění na tom, že (stejně jako Liberec) ten tým skládají zajímavě a vždycky, když někdo odejde, tak se jim podaří přivést neokoukaného a velmi zajímavého hráče. Ted mi přijde, že mají i celkem široký kádr a můžou si docela vybírat. Přišli jim navíc 3 brazilci, Ostrák, kterej hrál loni základ v rakouské lize, Papadopulos, cožje jméno který mluví samo za sebe... tak ona se z toho ta ideální 11 za chvíli nějak vykrystalizuje. Neřekl bych, že ty odchody / příchody jsou u nich vyloženě 1 za 1. Ted zkusili pár nových a asi i celkem levných hráčů a uvidí se. V zimě to profiltrujou a třeba zase přivedou nějaké 2 zajímavé cizince. Jasně, není to klub, který by se dlouhodobě mohl zařadit mezi tu špičku, ale jednou takhle vyletět na čtvrtej flek, obzvlášt třeba v roce, kdy ten střed bude extrémně vyrovnaný...proč ne?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, jaké má pivo názvy v různých regionech..V Liberci večeře, v Plzni kokeš..

Reagovat
vanGomm

Stalo se,že by v podobných případech někdo pozval fotbalovou partu na snídani?

Reagovat
Dan Gubić

Hoftych vystrieda u slovenskej repre Hapala mám pocit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele