MALOUDU CHTĚJÍ DVA ANGLICKÉ KLUBY

08.06.2007, 21:30
Aktuality
Již několik týdnů je prakticky jisté, že Florent Malouda opustí Lyon. Nyní zbývá vyřešit otázku, kam povedou jeho další kroky. Francouzský reprezentant by mohl zamířit do Anglie, zájem o jeho služby mají dva přední kluby...

"Mluvil jsem s představiteli Lyonu a v tuto chvíli nejsou žádné nabídky. Proběhly však oficiální kontakty, zájem mají Liverpool a Chelsea. Ještě nevím, jak to všechno dopadne, určitě ale odejdu," prohlásil Malouda.

Favoritem by mohla být Chelsea, barvy Blues totiž hájí jeho dobrý kamarád Didier Drogba a ten Maloudovi přestup na Stamford Bridge již doporučil. "V Chelsea je Didier Drogba a vlastně všichni ostatní. Na druhou stranu Liverpool má rovněž skvělého manažera a za poslední tři roky hrál dvakrát ve finále Ligy mistrů."

"Pro mě bude nejdůležitější, jak moc mě bude chtít klub. K tomu, abyste přestoupili do zahraničí, musíte být hodně chtěný. Ještě to nějaký čas potrvá, ale pokud bude nabídka pro Lyon příznivá, věřím, že mě tu nebudou držet," řekl dále Malouda.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
HOST*CeceFCB

bude chciet zasa vytriskat prachy ako v pripade Diarru a Essiena!

Reagovat
HOST*

Tak snad za Maloudu je cena daná ne.... a to kolem 20 milionu eur. Oba dva kluby to vědí a nabídky poslali.... takže nevím co to tu zase bleješ za nesmysly......Nejdřív čti a potom piš.

Reagovat
HOST*CeceFCB

Pisem to prave preto lebo Lyon ho preda tam, kde im zanho daju viac a ak hrac chcel hrat v inom klube lenze Lyon pozeral iba na peniaze a nie na neho, tak to ma vie nasrat! To ma byt vdaka za jeho sluzby?

Reagovat
HOST*Balu

Tak to co pises je pekna blbost! Za jeho sluzby ho plati jeho klub, ten hrac s tym platom suhlasil a preto podpisal zmluvu!!!

Nerozumiem preco by mal Lyon predat hraca dakemu klubu za nizsiu sumu akmoze dostat za neho viac. Navyse ak ho niekde predava tak a hrac s tym nesuhlasi tak predsa s tym klubom nemusi podpisat zmluvu a moze zostat v Lyone!!!

Nerozumiem preco by sa mal Lyon spravat ako daka armada spasy???Lyon sa sprava trhovo a sprava sa fer!!! Tak prosim nabuduce vaz slova!

Reagovat
HOST*

jo jasný, takže Lyon ho prodá za mín než za kolik ho koupil jo??? ty jsi asi debil!!! Tak at prodají nějakého svého dobrého hráče za mín, než ho koupili... ty vemeno.

Reagovat
HOST*Balu

evidentne si to nepochopil co som povedal tak potom neviem kto je debil!! ja som hovoril teraz o predaji ze ak by ponukal Live menej ako Chelsea, ale hrac by chcelist do Live tak ho tam maju pustit pretoze Lyon je "nieco" hracovy dlzny. Ale aby si to pochopil aj ty kedze ti priroda nedopriala tolko rozumu,tak ti Vemeno uvediet priklad. Live ponukne 15mega, Chelsea 20mega, ale hrac nechce ist do Chelsea ale do Live tak Lyon by podla toho pana co pisal predomnou mal predat hraca do Live preto ze tam chce ist a vykaslat sa na tych 5mega, ktore Chelsea ponuka naviac. Snad si to pochopil aj ty ak nie ja ti to este vysvetlim inak.

A ked chces este nadavat niekomudo debilov a podobne skus sa podpisat.

Reagovat
HOST*

malouda je dobrym hracem ale v chalsea si nezahraje chalsea ma utocniku tak 5 a on by byl 6

Reagovat
HOST*Svanty

Doufám že pude do Live

Reagovat
smazaný uživatel

TO dufam aj ja. Toho hraca si nemozu nechat utiect.

Reagovat
HOST*Svanty

A když ne on tak Morten Gamst Pedersen! Prostě kvalitní levý křídlo

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky doufám.. i když ho mám rád, tak Arjena mám radši

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*oko

jj mal by ta ist

Reagovat
HOST*

proc

Reagovat
HOST*

proc

Reagovat
HOST*Lpool

jako Malouda ma tu kvalitu,ale ja bych byl radsi pro prichod Gamsta...jeden z mych oblibencu mimo ´´Reds´´...

Reagovat
HOST*Amanatidis

Já bych ho poslal na půl roka na hostování do Raya Vallecana on by se rozzpomněl co vlastně chce a to je tenhle španělskej klub ještě pohádka

Reagovat
HOST*Shevchenko7

Ty si dement

Reagovat
HOST*Shevchenko7

Rovnou do Dinama Tbilisi

Reagovat
HOST*GATTUSO

Dinamo Tbilisi je kvalitní mančaft , zplodil Kakhu Kaladzeho...

Reagovat
HOST*

nakoniec bude hrat za arsenal

Reagovat
HOST*mysman

kez by:)

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda podle mě nemá na Chelsea... tam nepujde... půjde do Live.. ten potřebuje levý křídlo spíš, tam se mi hodí spíš...

Reagovat
HOST*Svanty

Jako že neni pro Londýn dost dobrej nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea už má dost průměrných hráčů... potřebuje brilianty... to Malouda neni :)

Reagovat
HOST*Svanty

Aha a kdo je podle tebe třeba briliant.

Reagovat
HOST*

Třeba takovej Rafael van der Vaart:) mluvim samozdřejmě o dostupnch hráčích... nebudu jmenovat hráče jako Kaká kteří hrajou za velkokluby... i když Lyon se dá považovat jako velkoklub:)

Reagovat
HOST*

to pochybuji ja si myslim ze malouda pujde do tymu arsenal a jsou tam francouzi wenger ho chtel nedavno

Reagovat
HOST*

uz nevite co rict jak sem to rek nebo co

Reagovat
HOST*

malouda pujde do anglije ne do francie blbe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele