Málaga hlásí devátou posilu léta, získala stopera Gonzáleze

04.08.2017, 21:42
Aktuality
Příchod Simona Kjaera do Sevilly si okamžitě vyžádal oběť v podobě přesunu mladého stopera Diega Gonzáleze. Dvaadvacetiletý obránce se na čtyři roky upsal Málaze, Sevilla však v budoucnu bude mít možnost ho za přednastavenou částku získat zpátky...

Levonohý stoper v uplynulé sezoně nastupoval hlavně za sevillské béčko, do budoucna se s ním ovšem v Andalusii počítalo - ani ne před rokem podepisoval na Estádiu Sáncheze Pizjuána nový kontrakt do léta 2019, nyní se však stává už devátou posilou Málagy v rámci tohoto přestupového období.

I svými výkony ve druhé španělské lize si Diego González letos v létě vysloužil dodatečnou pozvánku na Euro do 21 let poté, co kvůli zdravotním problémům vypadl Yeray Álvarez. V Polsku si potom odchovanec Cádizu zahrál alespoň poslední skupinové utkání se Srbskem (1:0).

González podle některých informací Málagu vyjde na dva miliony eur, hodnota opce na zpětný odkup známa není.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Beči

Málaga zatím velmi sympaticky posiluje, v příští ročníku by mohl být ve Španělsku boj o poháry velmi zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

To posilovali aj pred rokom. Ktovie akí sú tí hráči kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám skôr opačný názor. Malaga viac oslabila ako posilnila. Veď z minuloročného kádra odišli opory ako Camacho, Ramirez, Fornals či Kameni. V doterajšej príprave hrali 6 zápasov, všetky prehrali a dali iba 2 góly. Nemyslím si, že niekto z hráčov dokáže nahradiť Ramireza, ktorému to minulú sezónu sypalo. Malaga podľa mňa bude skôr hrať o záchranu. Bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ať nedopadnou jako Spartička

Reagovat
madridcan

Uz dopadli. Jediny pohar, ktory budu hrat, je ten domaci...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele