Mainz získal talentovaného střelce Castilla

28.01.2015, 12:36
Aktuality
Mainz se po podzimu drží jen těsně nad sestupovými příčkami německé nejvyšší soutěže, do jarních bojů navíc tradičnímu celku zpočátku nepomůže klíčový útočník Shinji Okazaki. Falcký klub na zranění japonského útočníka zareagoval a na hostování přivedl Nicoláse Castilla...

Castillo přišel do Evropy teprve před začátkem letošní sezóny z chilského Universidad Católica, za Bruggy však začal okamžitě předvádět skvělé výkony a na podzim z osmnácti ligových mačů zaznamenal hned osm přesných zásahů. Nyní se Castillo znovu stěhuje.

Mainz potřeboval náhradu za Shinji Okazakiho, který na podzim zaznamenal osm ligových branek, ovšem na Asijském poháru se zranil a není jasné, jak dlouho bude FSV chybět. "Hledali jsme posilu do útoku a jsme rádi, že se nám podařilo přivést právě Nicoláse," pochvaloval si sportovní ředitel falckého klubu Christian Heidel. "Castillo již prokázal své kvality," dodal.

Skvělou bilancí se Castillo pyšnil i v chilské reprezentaci do 20 let, kde během jedenácti utkání skóroval hned devětkrát. Nadějný střelec už debutoval i za seniorský výběr Chile.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
stas87

ked hraval este v juznej amerike tak ho chceli BL kluby myslim Hannover mal zaujem,prisiel na hostovacku tak nema Heidel co stratit,snad to bude trefa a chyti sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Segundo Castillo

Reagovat
Kucka

Nery Castillo

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímava posila, som zvedavý ako sa chytí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele