Mainz má nového trenéra, představil Beierlorzera

18.11.2019, 14:22
Aktuality
Achim Beierlorzer sice teprve před nedávnem skončil v Kölnu, dlouho však bez práce nezůstal. Novým zaměstnavatelem 51letého kouče se stal Mainz, kde podepsal smlouvu do roku 2022...

Falcký klub za sebou nemá vydařený vstup do sezóny, když po jedenácti kolech má na svém kontě pouze devět bodů, načež vedení klubu odvolalo trenéra Sandra Schwarze.

Náhradu však Mainz dlouho nehledal a vsadil na Achima Beierlorzera. Ten přitom teprve na začátku listopadu skončil v Kölnu, se kterým se mu po návratu do Bundesligy nedařilo.

"Samozřejmě je to netradiční situace - před týdnem jsem byl ještě trenérem Kölnu a nyní jsem byl představený jako nový kouč Mainzu. Ve fotbale to může být někdy rychlé. Mainz je specifický klub s jasně nastavenou filosofií, která odpovídá mým představám," řekl Beierlorzer.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

No to je krásne. Minulý týždeň prehral s Hoffenheimom a teraz ho pekne čaká opäť Hoffenheim. Ten to má ako reparát na písomke.

A Köln by teraz mohol angažovať Sandra Schwarza.

Reagovat
db18

Už je má přečtené.

Reagovat
db18

Jsem to rikal

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele