Maicon se dohodl s AS Řím na prodloužení smlouvy

13.10.2014, 18:52
Aktuality
Brazilský obránce Maicon podle očekávání prodloužil smlouvu s AS Řím. Bývalý hráč milánského Interu nebo Manchesteru City měl s Giallorossi kontrakt jen do konce probíhajícího ročníku, nyní se obě strany dohodly na ročním prodloužení. Součástí dohody je také opce...

O tom, že brazilský reprezentant s římským celkem prodlouží smlouvu, se spekulovalo již delší dobu, nyní se podpisem očekávaná dohoda pouze stvrdila. Maicon by tak měl za AS Řím nastupovat minimálně do roku 2016. "AS Řím s potěšením oznamuje, že Maicon prodloužil smlouvu," uvedl římský celek.

Sám brazilský obránce se po roce stráveném v Manchesteru City, kde se nedokázal výrazněji uchytit, chtěl vrátit na Apeninský poloostrov, loňskou sezónu pak s AS Řím zakončil na druhé příčce Serie A. "Jsem hrdý na to, že mohu oblékat právě dres AS Řím," prohlásil Maicon. "Je to pro mě velká čest. Teď už se můžu zase soustředit pouze na zápasy," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

dag

Reagovat
smazaný uživatel

on ještě hraje

Reagovat
RC

No nejen on ale všichni hráči Interu měli neskutečný propad výkonnosti ať už nejlepsi gólman na světe Caesar , nejlepsi záložník Snejder nejlepsi pravý bek Maicon atd...? To nějak nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej co z tebe dál vypadne.

Reagovat
Yanek

Maicon zrovna si svou výkonnost s výjimkou angažmá v City relativně udržel.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

realativně..

Reagovat
Yanek

Asi těžko bude ve 33. lítat jak v Interu, i tak má pořád slušný fyzický fond a je to nejtechničtější RB v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo. prostě ta forma, v které tenkrát hrál, byla neuvěřitelná..

Reagovat
Deki

Reagovat
DelPiero137

+ nato ze je Brazilcan to taha neskutocne na svoj vek.

Reagovat
Deki

tak už tehdy to byl relativně přestárlý kádr a těžko se dalo očekávat, že v dalších letech ještě vylepší nejlepší výkony z roku 2010. i když zrovna Maicon je možná výjimka spolu třeba s Estebanem nebo Eto'em.

Reagovat
RC

No ze by byl zrovna Snejder starej?Rozhodne odchod do Turecka byl nesmysl, a co ten Julio César? Ten šel dolu nehorázně

Reagovat
Deki

Wesley byl tehdy vlastně nejmladší člen kádru, a to mu bylo 26 let. I tak šel dolů. Na svoje top výkony už nenávazal a Inter mu poslední půlrok skoro šance nedával a nakonec prostě musel odejít a vzít za vděk Turecko.

Julione byl na vrcholu právě v roce 2010, to byl fakt nepřekonatelný. Pak to šlo s ním taky už jen s kopce, mnoho chybování a neochota jít s platem dolů... odchod byl nevyhnutelný. V Anglii mu pšenka nekvetla a bohužel ani v Benfice nechytá tolik, jak by si přál... pro mě bude navždy patřit mezi nejoblíbenější brankáře, ale zrovna gólman je post, který jsme zacelili více než dobře...

Reagovat
snuff24

Julio zase až tak špatnej nebyl, myslím,že kdyby u nás chytal doteď, nikdo by se nezlobil.Každopádně nahradili jsme ho geniálně.

Reagovat
Deki

to je jedno velký kdyby. Handa na něj dal hodně rychle zapomenout, takže se fakt nezlobim

Reagovat
snuff24

jasný, Handa je borec a co do kvalit Julia snad i převyšuje.. spíš jen taková nostalgie

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

osa Cesar - Zanetti, Samuel, Lucio, Maicon - Cambiasso, Sneijder - Milito.. neskutečný....

Reagovat
salaminoo

zápas city řím mluví za vše...na to že má 33roků tak je pořád skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Odesel Mourek..

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se vrátil opět do super formy.

Reagovat
Maritazzi

Jj, letos.

Reagovat
Zaschrona

OT: NBA Fantasy 2014/15

Sezona se raketove blizi, zacina nas uz prakticky i tlacit cas, takze uz je nejvyssi cas dat se dohromady. Tudiz koho zajima NBA nebo dosud treba jen doted uvazoval, ze by ji dal sanci, nastava cas, kdy je opravdu potreba se rozhodnout a prihlasit.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/everton-posiluje-28080/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Mycoin - kdyz prisel nebral jsem to jako nejakou vetsi posilu, ale vykony se vyrovna krajnim bekum Atletica z minule sezony....jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele