Mahrez dál trucuje a nebude hrát ani proti Manchesteru City

08.02.2018, 18:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (390)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Do kdy má smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

30.06.2020

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn pravidlo, kdyby musel zameškat v novém klubu tolik zápasů, co zameškal v starém klubu. To by se asi nikomu nechtělo trucovat, když by pak chyběl v novém klubu třeba 1 měsíc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mu teda vůbec nedivim, že trucuje. Ať si to pěkně vyžere vedení Leicestru až do dna, když jsou to blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

Má platnou smlouvu. Pokud si myslel, že Leicester je jen odrazový můstek, měl si vydupat výkupku. Nesnáším tohle vydírání od hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Nadruhou stranu ten hráč není otrok. Pokud chtěl odejít, pak ho měli pustit. Současnej stav je pro všechny strany hroznej.

Reagovat
lajka30

Otrok? Výš vůbec co to znamená?

Reagovat
lajka30

*Víš

Reagovat
smazaný uživatel

to ti trvalo až dve minúty, než si si uvedomil, že tam máš nie hrúbku ale vyslovene hrubicu?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

musel pogooglit

Reagovat
vladino10

A zmluvu podpísal so zbraňou pri hlave, chudacik

Reagovat
BílíAndelDrcKo

bohaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou, hráč chce odejít po tom, co udělal pro klub maximum a přijde adekvátní nabídka do TOP klubu, co čekali?!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
exot12

Takže ty si zoberieš hypotéku, banka ti dá nízky úrok s keď sa situácia zmení tak ju chce zmeniť a zvýšiť ti úrok. Toto by sa ti páčilo?

Reagovat
smazaný uživatel

všetci hráči sú v podstate otroci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim požádal o přestup a myslím že mu byl i slíben za adekvátní cenu. To že vedení za něj požaduje 100 milionů nebo kolik je spíš vydírání od vedení než od hráče. Cena kterou City nabízely byla více než adekvátní a takhle bránit hráči v přestupu dál je kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exot12

Každý si pod pojmom “adekvátny” predstaví niečo iné. Ty 65M, vedenie 100M a keďže vedenie na rozdiel od teba má zmluvu, tak pravdu má vedenie a to čo si ty alebo hráč myslí je úplne irelevantné! Jediná kravina je to čo robí hráč. Klub ho môže nechať hniť na tribúne do konca zmluvy a napariť mu ešte pokutu a na konci zmluvy si ten hráč zahrá už ťažko, pretože po rokoch na tribúne po ňom ani pes neštekne. Toto hráč vyhrať nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Busby babes

City ocividne adekvatni cenu nenabidlo.

Reagovat
r.mrazik

a čo je ta taká adekvátní cena?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jde o to co jsem psal ještě níže. Minule za něj od AS požadovali 40 když nabízeli 35, teď zase je jim 65 málo. Prostě s nim vyjebávaj.

Reagovat
r.mrazik

osobne chapu obe strany...takove to pravni jednani x lidsky jednani....a nakonec neni spokojeny nikdo...ale nestranil bych v tomhle pripade zadny strane,proste situace na hovno pro vsechny

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
lajka30

Reagovat
blade115

Jenže tohle prostě není jen tak ledajaké "vydírání" od hráče. Tohle je naprosto specifický případ, kdy klubu už několikrát projevil velkou loajalitu, zatímco klub se na něj i přes ústní dohodu opakovaně zvysoka vysral. Normálně jsem vždy na straně klubu, ale tohle je vážně něco úplně jiného, tady musím dát zapravdu Mahrezovi.

Reagovat
dave30

Ty jsi byl u té ústní dohody? Hráč dobrovolně podepíše smlouvu. Pokud se nedohodnou všechny tři strany (hráč a oba kluby), tak smlouva platí a nějaké trucování je pouze porušování smlouvy (co by se stalo, kdyby nějaký klub začal trucovat a neplatil by hráčům peníze?).

Reagovat
blade115

Tak pokud se klub bude chovat tímhle stylem, kdy něco naslibuje a pak řekne "ale ve smlouvě to nemáš, takže nazdar", tak nemůže čekat, že si to každý nechá líbit a bude dál hrát jakoby nic.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nejaké logické vysvetlenie prečo si teda hráč nevydupal vykupnu?

Reagovat
blade115

Nevím, nevidím do toho. Možná jim prostě jen věřil. Možná čekal, že když se on s zachová férově, tak oni se tak zachovají taky. Ale obecně bych řekl, že ty výkupky nejsou úplně běžná praxe v PL, tak se tomu možná kluby spíš brání a zkouší to nějak obejít. Ale nevím.

Reagovat
LyEX

V praci mam stale otvorene transfer window na Skysports cez prestupak, maju svojich ludi v kazdom tyme s dobrymi kontaktmi a vsetky spravy odtial zvycajne preberaju neskor tu, pokial to niekto sledoval, vie ze den pred koncom prestupoveho Leicester odmietol druhu ponuku 55mega v zimnom prestupaku, cize vedeli skor o zaujme, dalej kamarat poskytol spravu, ze to je 2 prestuove co mu povedali, ze ak pride vhodna ponuka moze ist, pretoze ostal po majstrovskej sezone s nimi, v tomto pripade sa mu necudujem, ale nevadi mi ze neprisiel snad bude viac hrat Diaz a Foden

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak vieš to je z mojho pohladu dedinské jednanie typu "vhodná ponuka", ale aj tak do toho nevidím, možno sa aj dohodli na konkretnej sume a oni to nedodržali kto vie, takto prehrali všetci

Reagovat
LyEX

Suhlasim, to uz je medzi nimi, ale ber tu dohodu medzi vedenim a nim trochu neformalne, nie hned s pravnikmi za zadkom, ale po podani ziadosti o prestup to nabralo aj formalnost a ked mu pred jednym prestupakom slubili odchod a pozadovali nieco okoli 40 mega a hral za nich dalej ked neprijali 30, 35, tak o pol roka ked ma zas o nieco kratsiu zmluvu chcu zrazu 95, chapes to je "kudla do zad"

Reagovat
exot12

Ako hovoríš, trošku neformálna a otázka ako to bolo interpretované klubom a ako pochopené hráčom. Na druhej strane podpísal zmluvu (08/2016) čo nie je tak dávno. Prečo si nedal do nej podmienky za akých môže odísť? Prečo neinicioval podpis nejakého dodatku? Toto je podľa mňa cesta, ktorou sa mal vydať. Trucovaním a porušovaním zmluvy nič nedosiahne. Nemyslím si, že dostáva plat a je podľa mňa otázka času kedy mu klub dá pokutu. Takýmto správaním si navyše znižuje cenu v ďalšom klube. Ak City o neho nebudú mať záujem kto bude chcieť “problémového “ hráča, ktorý nehral?

Reagovat
LyEX

Dal som dodatok s tou ziadostou ako formalny sposob, ktory sa pravdepodbne aj v pripade tychto zmluv da realne chapat,nemoze dat len proste vypoved, na druhu stranu sa k nej klub moze postavit ako chce, co asi aj urobil a reagoval suhlasne a to uz 2- krat (leto, zima), ale pri tom zimnom prestupaku reagoval dost neadekvatne, kedze zaujal stanovisko "povedali sme, ze mozes ist, tak teraz naoko sa budeme tvarit, ze ano, ale nechceme a ked uz nahodou pojdes, tak aspon zderieme niekoho, win win a na hraca sa vysrat" laicky povedane, co asi neprijal v dobrom. Ale ako vravim, to su informacie co boli poskytnute a podla nich sa priklanam skor na hracovu stranu, ale mal by sa vratit bez slova makat ani sa s nimi nebavit a po sezone ho uz predaju.

Reagovat
Nodi

8/2016 je rok a půl to je dost dlouho to je jedna věc. Jak tu dost lidí píše má sice smlouvu, ale už mnohokrát se stalo že hráč měl smlouvu a přišel jiný trenér nebo změna a hráč najednou nebyl ani na lavičce a následně ho prodali, tak když má klub prakticky bezmeznou možnost jak odstavit hráče proč by hráč neměl mít možnost odejít z klubu. Když mi bude někdo makat ve firmě a bude chtít odejít tak mu taky nebudu řikat jardo budeš tu za každou cenu, to pude za doktorkou že ho bolej záda a do práce nepude nebo tam bude k h... Buď maj říct dobře tak tu buď a mi ti nabídneme víc peněz nebo .... a pokud prostě nenajdou cestu tak ok a měj se, jako proč ho tam maj držet násilím, v jaký pohodě bude asi hrát a jaká bude kvalita výkonů. To nechápu.

Reagovat
exot12

Ja myslím, že za tok a pol sa to pre hráča toho toľko nezmenilo. Nezmenili sa mu pracovné podmienky, iba prišiel niekto kto mu ponúkne lepšie. Ten hráč hrá pravidelne, dostáva viac ako predtým... ja ho na jednej strane chápem, že chce odísť, ale nechápem, prečo podpisoval zmluvu na 4 roky!

Keď použijem tvoj príklad. Dostaneš ďaleko lepšiu ponuku, ale musíš odísť hneď tak keď sa nedohodneš so svojím zamestnávateľom, tak tam minimálne 2 mesiace musíš zostať a až potom môžeš odísť. Áno môžeš ísť zabdoktorkou a zostať doma 2 mesiace, ale ten čo bude na tom tratiť si ty, alebo môžeš odísť a nechať sa vyhodiť na paragraf a dúfať, že ťa nevyhodia v druhej práci v skúšobke, ale opäť jediný kto môže stratiť si ty.

Ja chápem postoj klubu, tak ako hráč chce zmeniť svoj postoj, tak klub evidentne nechce. Ako by si sa tváril ty, ak podpíšeš hypotéku s nízkym úrokom na 4 roky a za 1 a pol roka príde banka s tým, že je to pre ňu nevýhodné, že chce zvýšiť tvoj úrok. Buď jej zaplatíš celú dlžnú sumu, alebo ti ho proste zvýši, či sa ti to páči alebo nie. Je to úplne rovnaká situácia

Reagovat
Nodi

Já jsem nepsal že nenastupuje, psal jsem že klub tu samou smlouvu taky dodržovat nemusí a může ho prodat i když jí má platnou, tak proč by nemohl on. Řekni mi kolik hráčů odchází až po konci smlouvy, podle tvé logiky by to museli být prakticky všichni a přitom jich nebude ani 10%. Tvoje úvěrové přirovnání je dost scestné, ale to je jedno.

Reagovat
exot12

Keď máš máš zmluvu, tak sa musia dohodnúť všetci traja a ak sa jedna strana nechce dohodnúť, tak ti nezostáva nič iné, iba počkať na koniec zmluvy.

Čo sa týka úverového prirovnania, tak je to ten istý princíp, máš zmluvu, ktorú podpísali dobrovoľne 2 strany a jedna ju chce zmeniť. V čom je to podľa teba iné?

Reagovat
Hokaido

To není pravda. Spekulovalo se o tom, ale zdroje blízký klubu (a vždy 100% spolehlivý) uvádějí, že první a jediná nabídka na něj přišla až 31. ledna. Jednalo se o 50M liber a Patricka Robertse. Žádná druhá nabídka neexistovala.

Reagovat
El Campeon

já bych nedal peníze Mahrézovi

Reagovat
smazaný uživatel

On myslí jinou ústní dohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

samí byrokrati sem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Velká loajalita se projevuje tím, že hráč podá třikrát za půl roku transfer request?

Ústní dohoda byla - pokud v létě 2017 přijde adekvátní nabídka, nikdo mu nebude bránit v odchodu. A byla dodržena. O tom, že ho klub pustí na první nabídku 12 hodin před lednovým deadlinem nepadlo ani slovo.

Reagovat
blade115

Nebyla dodržena - AS Řím nabídlo, Mahrez chtěl odejít a klub nabídku nepřijal.

Loajalitu ukázal předtím i po létu, kdy mu přestup stopli, v tom, že se vrátil do tréninku a dál klubu dával 100%. Ale to ty víš, tak si laskavě nehrajme na to, že to tak není.

Reagovat
Hokaido

Za 1. nabídlo směšnou částku. Za 2. Mahréz sám!!! na začátku léta AS odmítl s tím, že chce hrát v PL nebo v Barceloně. Až když bylo jasný, že ani jedno z toho nevyjde, obnovila se jednání s AS.

Víš tohle vůbec, když tady Leicester neustále kritizuješ? A víš, že klub dovolil jeho agentovi nabízet ho do jakýhokoliv klubu, ale žádnej ho nechtěl? Proto trávil letní deadline na letišti, jeho agent ho vnucoval Barceloně, která ho hned odmítla.

Reagovat
blade115

Neříkáš mi žádnou novinku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

moj názor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exot12

Nedivíš? Tak to mi prosím vysvetli! Hráč podpísal zmluvu, nepredpokladám, zle nevedel čo v nej je a ak nevedel a podpísal je väčší blbec ako som si myslel!

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišla nabídka za De Geu, vy jste jí odmítli a on odmítal hrát, tak bys tvrdil to samé?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale já bych neporovnával Leicester s Manchesterem. Nabídka přišla, přestup se nestihl vyřídit a De Gea za nás stejně hraje. Protože Manchester je výš než Leicester a Mahrez chce udělat krok dál. Navíc Manchester nenavyšoval dokola nesmyslně částku už nějaký ten přestupák furt dokola.

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže ted začne hrát o 50% hůře než hrál doted? Viz Alexis třeba? No tak to Leicester asi nezvládl.

Reagovat
blade115

Ideálně aby bez něj několikrát spadli na hubu, stáhli prdel a nabídli mu novou smlouvu s pevně danou rozumnou výkupkou. Aby se to jejich zmrdství už nemohlo opakovat a on se mohl v klidu vrátit jim ve zbytku sezóny pomoct. Nakonec na tom má zájem i on - pokud prosedí půlrok doma před krbem, nikdo už ho chtít nebude. Žádná velká bitva o něj nebyla doteď, natož po něčem takovém.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže klub je ten špatný, že chce svého klíčového hráče udržet? Jako zmrd se chová Mahrez, který má platnou smlouvu a přitom sabotuje tréninky.

Reagovat
blade115

Ano, klub je špatný. Ne, Mahrez se jako zmrd nechová. A myslím, že nemá cenu to posté vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten příběh o tom, jak Mahrez prokázal Leicesteru několikrát velkou loajalitu tím, že u nich hraje už dokonce 3 roky, takže má teď svatý právo hodit bobek na smlouvu. kterou podepsal před rokem a půl (údajně s nějakým ústním příslibem umožnění přestupu)? Máš pravdu, to fakt nemá cenu znovu vysvětlovat.

Reagovat
blade115

Já k tomu své řekl už několikrát. Pokud ty chceš rozporovat, že Mahrez prokázal vůči Leicesteru loajalitu, je to tvoje věc, ale minimálně z mojí strany potom nečekej, že se o takové hlouposti budu bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, asi oba chápeme pojem "loajalita" a její odměňování jinak.

Reagovat
blade115

Asi jo no. Jestli k tomu chceš přistupovat takhle omezeně a tupě, jakože "podepsal smlouvu, tak ať ji šmejd dodržuje", tak jo no, v takovém případě je Mahrez rebelská svině a klub by ho měl ještě žalovat. Ačkoliv některé právní přístupy uvažují i možnost ústní dohody smlouvy, ale to asi není moc potřeba řešit, když to byla čistě "gentlemanská dohoda". Každopádně - až/jestli budeš ochoten k tomu přistupovat trochu otevřeně, pak se můžeme o něčem bavit. Do té doby sbohem, další reakce je zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsi mi (jako nepřispívajícímu čtenáři diskuzí na EF) vždycky přišel jako normální diskutér na úrovni, škoda.

Reagovat
blade115

Nevyjadřuju se v tomhle vlákně jinak než jindy, tak buď špatně pozoruješ, nebo jsi do téhle diskuze vstoupil sám s něčím špatným.

Reagovat
Svatej

Hele a nema ta smlouva hrace zavazovat k takovy loajalite automaticky prave na tech x let ? Tady se to po tech traparnach Coutinhu a dalsich bere zrejme jako neco normalniho, ale je to vsechno sracskej pristup hracu, bez vyjimky. To hmze drzel jeden rok hubu z nej najednou nedela krale, kterej si muze poroučet, jak se to v klubu povede prece.

Vzdyt v ty smlouve predpokladam nema vepsanej clanek, kterej pravi, ze smlouva je sjednavana na dobu 5 let, ale jako rozmazlenej curak se muze chovat uz po dvou, nebo snad jo? Ja bych rad vedel, jak vy tu resite ruzny hypoteky a smlouvy s poskytovatelema sluzeb,taky si po dvou letech reknete, ze uz vam to nevyhovuje, tak to rusite a chodite jinam?

Reagovat
blade115

Opravňuje ho k takovému chování jejich slib, že ho pustí.

Já nevím, co je na tom tak těžké pochopit. Vždyť už jsem psal, že jindy jsem 100% na straně klubu, ale tohle je tou ústní dohodou natolik specifický případ, že to nejde nijak paušalizovat.

Reagovat
Svatej

Ustni dohoda je naprd, ale... jak vime, ze k takovymu slibu doslo? A jak vime, ze mahrez neslibil neco na oplatku? Tu takzvanou loajalitu? Jak by mohla bejt slibena loajalita v pripade, kde se vyjednava o potencialnim odchodu hrace? Vzdyt se to vylucuje. Mel si to mahrez nechat dat do smlouvy, ustni dohody roky porusuji hraci i kluby a je to bezna vec, nezitim co porusovani ignorovani nebo vyjebavani se smlouvou neni. Kdyz se k necenu smluvne zavazes, tak to proste plnis a jses povinen to ppnit po celou dobu sjednany smlouvy.

Reagovat
blade115

Vždyť to je veřejné tajemství. Po titulové sezoně mu nabídli novou smlouvu a požádali ho, aby ještě zůstal a pomohl týmu v LM. S tím, že ho za rok případně pustí, když přijde (adekvátní) nabídka.

A teda pro mě je porušení ústní dohody stejný morální problém jako porušení písemné smlouvy. Spousta smluv se uzavírá ústně mimochodem, je to jeden z právně uznávaných způsobů dohody, jen samozřejmě ne na takové úrovni a v takhle důležitých věcech. Ale princip je stejný.

Reagovat
Svatej

Naprosto souhlasim s tim moralnim problemem a taky se mi to nelibi, kazdopadne se to snazim vnimat realisticky a vim, ze moralka tenhle svet neridi a nepomahaji tomu ani hraci, ani kluby.

Vem si to jinak. Smlouva je sepsana a hrac i klub ji plni, stejne jako mahrez se muze odkazovat na nejakej slib, ze muze odejit, klib by se mohl odkazovat na nejakej slib, ze mu urcite kazdej mesic da aspon 50k ( pricemz smlouvu ma na 100 ). Mohl by klub teda davat jen tech 50k, kdyz muze hrac jentak odejit driv?

Reagovat
blade115

Tak ale tohle je nešikovný příklad že jo. Tady je ústní dohoda a písemná smlouva v přímém rozporu. V jeho případě ale byla ta ústní dohoda jakýmsi doplňkem písemné smlouvy.

A jako svět se morálkou neřídí, ale prostě a jednoduše - pokud na to kálej oni, nemůžou se divit, že na to pak bude kálet i on.

Reagovat
Svatej

Vsak mi tenpriklad tak nesikovnej neprijde. Domluvila se smluvne urcita podminka ( 100k/w vs 5 let ) a slovne jina, popirajici nebo doplnujici tu predchozi ( dostanes minimalne 50k/w vs do tri let muzes jit ). Naopak vic jako doplnek smlouvy mi prijde ten muj priklad nez to o odchodu. "Minimalne 50k/w" se se 100k nemusi vylucovat, odchod po dvou letech v petilety smlouve jednoznacne....

Vsak v drtivy vetsine pripadu se smlouvama vyjebavaji prvni vzdycky hraci a vsichni se s nima strasne snazi soucitit, ale pritom prave kluby na jejich pitomych hlavach trpi,protoze koupi a plati hrace, kterymu jejich prachy nesmrdi do doby, nez prijde nekdo jinej, potom se zacnou chovat jako roznazleni fracci. Nemaji ty pitomy smlouvy podepisovat, a namisto 190k si maji domluvit 110k s jasnyma podminkama odchodu. Jsou to nenazrany hovada...

Reagovat
blade115

Nechme to tak, že se neshodneme, asi bychom se oba pořád opakovali. Občas to prostě tak je.

Reagovat
Svatej

Jasny, od toho je diskuze, jsem rad za jinej uhel pohledu i za moznost to probrat...

Reagovat
adoxx

Reagovat
adoxx

těsně vedle

Reagovat
Bayern +

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné hlúpy človek blade..

Reagovat
Dubov

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, jestli je to zmrdství.

City po něm sáhli poměrně pozdě (snad až po zranění Saneho) a nebyl pro Leicester čas najít náhradu a ta částka je prostě malá za takovýho hráče.

O třídu horší kluci teď přestupujou za částky o 20 mega vyšší... Leicester už prodal hodně pod cenou Kantého, tak nechce znova být ojebanej...

Ale chápu samozřejmě i hráče.

Reagovat
blade115

Vyjednávali o ceně... Kdyby City přišli s 95 mega, tak ho prodají. Puel už říkal, že byl smířený s jeho odchodem. Asi by to zas tak neřešitelné nebylo.

Reagovat
C-M@ster

95 mega by se vyplatilo i za tu cenu, že by neměli náhradu

Reagovat
blade115

Tak pak mi přijde nesmyslný argument o tom, že by nemohli sehnat náhradu. Jen to potvrzuje to, že na něm chtěli vyrejžovat co nejvíc a bavili se o tom "za kolik", ne "jestli".

Reagovat
C-M@ster

Tak já bych to přirovnal ke Spartě a Dočkalovi.

Stála na něm jejich hra, ale za určitej vysokej obnos ho zkrátka prodali.

Reagovat
blade115

Českou ligu nesleduju, tak nevím, jestli Sparta někdy slibovala Dočkalovi, že ho nechá odejít. Každopádně to jen potvrzuje to, co píšu. Chtěli se bavit o částce, ne o tom, jestli ho vůbec pustí. Ta možnost tady byla, klub byl připraven na takovou alternativu a plán tu zřejmě byl. Naprosto mi pak přijde irelevantní argument o tom, že by nestihli sehnat náhradu (krom toho si myslím, že by i tak byli - klub má vždy záložní plány).

Reagovat
C-M@ster

Kdybych s tebou byl na pivu a ty bys mi nabídl milion za boty, co mám na sobě, alternativu bych neměl, ale za milión bych bosky klidně domů odešel.

Reagovat
blade115

Bohužel pochybuju, že jsi botám předem slíbil, že mi je prodáš, což je na celém tomhle cirkusu klíčové.

Reagovat
C-M@ster

Za odpovídající částku.

Reagovat
blade115

Upřímně nevím, jak přesně zněla dohoda mezi Mahrezem a Foxes, jestli zmiňovali výši nabídky. Nicméně mi 65 mega přijde jako naprosto adekvátní, možná až moc. Vždyť si vezmi, že by se jednalo o jeden z úplně nejdražších přestupů City. A to Mahreze osobně nepovažuju za Top hráče.

Reagovat
C-M@ster

V tom bude možná zakopanej pes. Já ho za top hráče považuju.

Reagovat
blade115

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa City nemohlo tak zaplatiť kvôli finančnej fair play... a o to isté podľa mňa išlo aj pri prestupe Alexisa, no nemám to overené

Reagovat
smazaný uživatel

ta castka imo byla v pohode

Reagovat
C-M@ster

Za šestadvacetiletýho rozdílovýho hráče, kterej je sám schopnej udělat celý utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
adoxx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to by bol krásny prípad deťom a mladým futbalistom

Reagovat
blade115

Snad "příklad", ne?

Horší je to tvoje trollení tady, to je kazí víc. I dospělé.

Reagovat
nani92

áno príklad, neviem kde sa stala chyba

no pozor, ja to nerobím verejne a pri regitrácii si s tým súhlasil

Reagovat
blade115

Robíš a nesúhlasil.

Reagovat
nani92

vždy môžeš odísť

Reagovat
blade115

To není řešení, s problémy se má bojovat, ne před nimi utíkat.

Reagovat
nani92

takže pred Edenom?

Reagovat
blade115

Jako klidně, ale může to dozorovat třeba i vladis. Nepočítám, že by Hazard vážil takovou cestu kvůli mě a nějakému slovenskému bačovi.

Reagovat
Mastný Chobot

zayo je biznismen, žiaden bača

Reagovat
blade115

ten Páris, biznis, som neni ... Hoši, na vás se ta jazykotvorba fakt vyřádila.

Reagovat
nani92

toto čítať nemusím, idem vonku

Reagovat
blade115

A problém se vyřešil sám, taky možnost.

Reagovat
Mastný Chobot

to je kokot tento kokot

Reagovat
nani92

Shitcoiny idú na dračku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt hlupák a nezakryješ to ani tým, že sa snažiš vystupovať vážne..

Reagovat
blade115

Absolutně mě nezajímá, co si nějaký nou nejm jako ty o mně myslí.

Reagovat
bakasa

A ty seš jako nějaká celebrita ty šašku?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jen si o sobe mysli, ze je "respektovany uzivatel"

Reagovat
blade115

Pls, nemysli za jiné, když to nezvládáš ani sám za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

promin, cito

Reagovat
blade115

Odpouštím ti, ale pamatuj na to příště, až se zas z ničeho nic rozhodneš vybíjet frustraci ze života na nevinných lidech na EF. Celebrity mají taky city.

Btw, v dřívějších dobách tady plebs používal výraz "elitáři", to je možná výstižnější.

Reagovat
smazaný uživatel

za plebs tu byvali povazovani fanousci modraku, do elity jste meli hooodne daleko. A to tu psali jinaci kalibry nez blejdove a fajdaxove

Reagovat
blade115

Tak celebrita no, nechám to na tobě. Očividně se vyznáš. Nebo ještě do toho můžeme vnést trochu politiky, když bys měl zájem se ještě nějak výrazněji projevit - nebráním se ani kavárníkovi nebo havloidovi.

Reagovat
blade115

Vy jste hrozně ujebaní, to je neskutečný, co se tu poslední dobou děje...

Přirozeně jsem měl na mysli obecně nějakého borce na internetu. Pokud vás neznám osobně, jste jen další položka s jmenovkou, která nic neví o mně a já nevím nic o ní, tak mě tyhle věci absolutně nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

to bys nepouzil to nounejm "jako ty", tak tu laskave nelzi, celebritko.

Reagovat
blade115

Jaj, tak kdybych věděl, že narážím na takového mazáckého lingvistu, tak se v první řadě do žádné diskuze nepustím a radši někam rychle uteču.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Ty smlouvy jsou fajt evidentne jenom pro prdel tady..

Reagovat
blade115

No vidíš, a přitom je kolem nich tolik neštěstí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Thab

Reagovat
smazaný uživatel

95 je moc za takovýho hráče, to Lester přehnal a taky na to doplatí. I těch 65 je moc

Reagovat
Seydou Doumbia

50 by byl asi ideál

Reagovat
El Campeon

no spíš 45

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes velkej profik :D

Reagovat
Mato178178

44,99

Reagovat
smazaný uživatel

44,95 prej na to lidi berou víc než na 99

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se mu nedivím. Divil jsem se, že vydržel tak dlouho být v pohodě, poté co mu kvůli Leicestru padlo tolik přestupů do top klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nepochopim, preco sme po nom toto leto nesli

Reagovat
TheTopFootbaler

K vám by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Asi proto, že ho Foxes nechtěli pustit zalevno, a my na něj už neměli peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

V lete sa handrkovali s Rímom o 5-10mil. (35mil ponuka) a teraz toto

Reagovat
smazaný uživatel

35 a Leicester chcel 50, čo je za takého hráča minimum.

Reagovat
fenixLFC

1, city je bohatsie tak ich chcu natiahnut viac

2, v ramci ligy predavas drahsie

3, v zime hraci stoja viac

4, city prislo s ponukou posledny den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si vedenie myslelo, že si odchod rozmyslí resp. vyryžujú 100 mega, Teraz im chýba v základe a ktovie aký prístup bude mať k zápasom.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez podepsal, jeho problem. To, ze trucuje, neni zakazano.

Jak to muze skoncit? Mahrez bude trucovat dal, nakonec bude stejne prodan a za 40-45 mega a uz nebude mit takovou vykonnost...bity bude jak Mahrez, tak Leicester i City, protoze se neprosadi Zalezi, jak tato estrada bude dlouho trvat.

Reagovat
Liquid

tihlec muslimové to je něco strašnýho

Reagovat
smazaný uživatel

za to taký Čech sa v tom Arsenale bude držať zubami, nechtami aj po vypršaní zmluvy

Reagovat
Dron

co s tím má společnýho Čech?

Reagovat
Sandstorm

Tohle v Leicesteru neodhadli moc dobře. Není to žádný TOP klub aby mohli prodávat s tak obrovskou přirážkou. I těch 65 mega je za něho dost. Na druhou stranu, když dá Liverpool 75 mega za stopera že Sotonu, tak se nedivím, že si za ofenzivního hráče řekl Leicester 95 mega. Takže za to může Liverpool

Reagovat
Seydou Doumbia

Může za to United, PSG, Barca a další týmy, které ty sumy dostali na absolutně jiný level.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne a city su v tom nevinne aspon netrep dilinko

Reagovat
Seydou Doumbia

Vem si prášek...píšu a další týmy tak je snad jedno koho uvedu za příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

united????sa preber

Reagovat
adoxx

ehm Pogba ti nic neříká?

Reagovat
jhony16

mozu za to hlavne predrazene vysielacie prava v PL, kazdy klub si teraz moze vyhodit 100mega na prestupy za sezonu a kluby ktore uz predtym mali finacne v pohode sa chovaju k tym peniazom ako cigan k socialnym davkam hned po ich prebrati, lahko prisli, lahko odidu.. zo zahranicia si malo kto moze dovolit taketo prestupy

Reagovat
scheeza

Tak v tom případě za to může hlavně Real který už před více než 10 rokama nakupoval za nesmyslný částky

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky mě potom hned napadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, prizmatem Coutinha tím spíš.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kang & Kodos

Toto se líbí uživateli Tiemoko Konate

Reagovat
Sandstorm

Když Liverpool zaplatil 75 mega za průměrného stopera ze Sotonu, tak se nedivím, že si Leicester řekl 95 mega za TOP ofenzivního hráče. Tady je vidět, jak Liverpool kurví trh

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to pises 2x, pointa stejna, ale ve dvou verzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje si kopnout do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

75 mega je za takú kvalitu ako VVD bargain a penalta to nebola

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Noustress

Je svojprávny, vedel akú zmluvu podpisuje, takže je to len a LEN jeho vina. Vedel, že Leicester nieje klub, kde by chcel zotvrať do konca kariery, napriek tomu podpísal, tudiž zo strany vedenia by som ho nechal sedieť vklude dalšie dva roky ako príklad toho, že hráč nikdy nieje viac ako klub + prišiel za drobné čiže na ňom neprerobia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

hrozně dětinský

Reagovat
Godwinson

Tohle je ale vylízanej kokot, ten už ve své kariéře trucuje asi počtvrté, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A pokolikátý se vedení již sere s jeho přestupem. Nejdřív chteli 40 nebo kolik od AS a teď jim je zase málo 65.

Reagovat
Godwinson

Ale tak to má mít fotbalista ošéfovaný, no ... podepsal smlouvu, měl si tam nechat dát klauzuli "necháte mě jít, až mi rupne v bedně"

Reagovat
smazaný uživatel

No to měl no ale tak vedení by taky mělo mít soudnost. Nevim co mohli čekat po tom co zamítnou navíc takhle štědrou nabídku. Spíš to vypadá že z toho chtěli vytřískat víc a nevyšlo to. Dobře jim tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl s nimi ústní dohodu, ale jak všichni víme, ústní dohoda v dnešním světě neplatí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

jj, rovnake pripady

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neni, mistni ti vysvetli, ze trucovani a nechozeni do prace je vlastne normalni zpusob komunikace s nadrizenym a zamestnavatelem

Reagovat
Pablos

jojo hlavně v zaměstnání můžeš dát výpověď úplně stejně jako ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

takze tam prestanu chodit uplne a zacnu delat Zagorku

Reagovat
Pablos

ne dáš výpověd ...domluvíš si to s tou firmou co tě chtěla, že po té vypovědi k nim nastoupíš ...a po dobu té výpovědi chodíš do práce. Já se trucování něják nezastávám, ale přijde mi to jako nesmysl tohle srovnávat se zaměstnáním normálním

Reagovat
smazaný uživatel

ten pracovne-pravni vztah je trochu jinej nez klasicky zamestnani, ale princip z toho plyne stejnej (teda pro me), Mahrez podepsal nejaky lejstro, ze v urcitym casovym obdobi svoje sluzby a umeni "pronajme" LCFC, tak by ho mel dodrzet jako profesional. A ponevadz tam asi nema vykupku (o ni by uz bylo slyset), tak holt bude muset dodrzet to, co se smluvne zavazal..

Jsem taky proti tumudle reseni situace, a to i z druhe strany, kdy treba klub za neprodlouzeni smlouvy strci hrace do becka, hnus je to z obou stran

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

jebat smlouvy vubec, beztak se podepisujou jen pro prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

O tom vůbec nevím, podle mě byl právě k Leicesteru doteď dost shovívavý, neremcal do médií, i když si přestup přál, a na hřišti letos odváděl výborné výkony.

A Auba je teda v pohodě, protože to dělaj všichni, ale Mahrez je vylízaný kokot?

Reagovat
Hokaido

Trucuje poprvé. Když podal transfer request v létě, tak si ještě přidával treninkový dávky, aby byl případně v novým klubu hned připraven hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo ten Adidas, je to niečo spoľahlivé či len novinárska kačička?

Reagovat
El Campeon

co s takovým blbem?měli by ho poslat do Ruska někam,třeba do Machačkaly.to by si potom vážil toho v jaké lize a za jaký hraje ted klub

Reagovat
Robbie

Taky by jste dělali práci kdyby jste měli 20 tisíc a už tam byli dlouho než kdyby vám v jiné práci nabídli 60 tisic a větší postavení ?

Reagovat
pepinho2

Here we go again

Reagovat
oddy

Ano

Reagovat
Riviera Kid

Jasně.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, jsme srdcaři

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si ještě jednou na prstech spočítat jeho plat

Reagovat
ratusek

Nevim jestli bych zvladl jeste vetsi postaveni

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Pracoval jsi někdy v životě nebo jsi nekonečný student co žije u rodičů? I v obyčejné práci máš nějakou výpovědní lhůtou kterou musíš dodržet. Pokud se nebereš a druhý den nepřijdeš do práce a začneš pracovat jinde tak tě můžou žalovat... Proto musíš uzavřít dohodu o rozvazani pracovní smlouvy. A k tomu aby to byla dohoda jsou potřeba dva... Pokud tcij zaměstnavatel nechce přistoupit na dohodu tak jsi povinen tam zůstat po dobu výpovědní lhůty... pro normální pozice je to v řádu týdnu nebo měsíců... Be fotbalovém světě jsi vázán v řádu let...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, odmítl bych pracovat, nechodil do práce a čekal doma na výplatu. Takhle to totiž funguje ve skutečném životě. Ještě to dělám vždycky, když mi dají práci, která je těžká a nebo mě nebaví. Prostě jí nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jiná situace. Ty máš možnost podat výpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak člověk mnohdy plive na hráče, ale zajímalo by mne, kolik procent a váhy z jeho "frustrace, deprese a trucování" je dílem jeho agenta, právníka a pojišťováka, kteří mu píšou ta vyjádření a kolik dělají náklady a očekávání mladý nebo starý.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten agent mu byl přiřazen soudem? Vybral si ho sám, aby nahrabal víc peněz a to mu ten agent chce zařídit. Hamšík měl taky kokota agenta a vyhodil ho, protože ho nutil do přestupu a on nikam nechce.

Reagovat
Riviera Kid

OT Mám dotaz, když teď bude většina olympiády na eurosportu a já si koupím třeba O2, tak ten eurosport by tam měl normálně hrát, nebo to bude stejný princip jako s tím fotbalem, že zacerni obrazovku??

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si koupis tarif,kde je eurosport, tak ti samozrjeme ten eurosport pujde

Reagovat
REPLIKATOR

Chtěl jsem ho do Liverpoolu. Teď už ho nechcu. Jen ať trucuje blbec. Půl roku bude mimo tempo a po přestupu se už nechytí.

Reagovat
smazaný uživatel

A VVD ti nevadil? tomu sa hovorí pokrytectvo

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzl VVD se trucovně zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Taky mi vadí...určitě bych bral někoho 3x levnějšího, co odehraje to samý jako on.

Reagovat
Bayern +

Títo Afričani, to je labilita sama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tady ten přístup je přesně důvod, proč už dávno neskončil ve velkoklubu.

Reagovat
oddy

Přesně. Dokud se bude Leicester chovat takhle, tak si tam ani nezahraje.

Reagovat
adoxx

Leicester se zachoval jako každý normální klub který si chce udržet svého klíčového hráče ,to že se Mahrez chová jako malý nevychovaný dítě který si chce vše vydupat a tím jenom potvrzuje že mu na klubu vůbec nezáleží ,ještě neznamená že vše špatně udělal Leicester a že Mahrez je bůh kterýmu by se měla líbat prdel či co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
tuny

Jelikož měl stejně jako Kante a Vardy zhruba 30% zásluh na zisku titulu (zbytek týmu 10% dohromady), tak by mu prdel líbat podle mě měli

Reagovat
smazaný uživatel

Každý den při snídani.

Reagovat
ratusek

Rychly proces ze strany klubu, hrac nedodrzuje podminky sve smlouvy tak bych ho dal k arbitrazi a nazdar. Pokud vazne chtel prestoupi tak si mel zbytek prestupove castky zaplatit sam.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu radikalne receno, ale vicemene souhlas

Reagovat
stiflerovamama

Liverpool have cooled interest in Thomas Lemar and will focus their attention on other targets.

Podľa mna pojdeme po Pulišičovi.

Reagovat
avicii

toho nedostaneme ...som zvedavy koho budeme nahanat...

Reagovat
fff

Prave som to sem isiel davat.

Uzz som to tusim pisal predtym, ale nie je Pulisic skor kridlo zatial co Lemar skor hra zo stredu? Ak teda zhaname dakoho za Coutinha nedaval by vacsi zmysel ten Lemar?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som čítal správy o Iscovi, že je rozhodnutý prestúpiť. A že LFC má byť najväčší záujemca.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Isco sniva iba o slepicach odkedy sa tam vyucuje padanie v pok. uzemi

Reagovat
FUnk

odebirame od vas DVD se zaznamy ze zapasu a ucime se

Reagovat
smazaný uživatel

Fiha

Reagovat
fenixLFC

vy si ich vyrabate

Reagovat
fff

Sorry ale...tomuto neverim absolutne .

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tam takmer vôbec nehráva. Jeho odchod z Realu by ma teda vôbec neprekvapil.

Reagovat
misinho7

ze nehrava..sak ma mozno najviac odohratych minut a bol v sezone asi jednym z tych najlepsich hracov..to ze teraz nehral posledne zapasy sa vztahuje nato ze nehraje celu sezonu?

Reagovat
fajdax

Toho člověka nesmis brat vážně, slovenska verze masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

maso pls

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Okej nemal som dostatočné informácie. Pri normálnom 433 sa cez Modrica a Kroosa veľmi do základu nedostane, alebo áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak moja neznalosť pramenila z toho, že som ho v zostave Realu na flashscore zazrel možno 2 či 3 krát, inak nič Tak som žil v predstave, že v základe je len sporadicky. Teraz vidím, že pri hre na 4 záložníkov bol v hre často.

Reagovat
mikelinos

Jak píše misinho, je to jeden z nejvytíženějších hráčů pod Zidanem.

Reagovat
fajdax

Jestli někam půjde Isco, tak jedine Psg, City, Barca nebo Bayern popřípadě mooozna ještě United a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty už to vieš vopred. Tak potom dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam dopísal Chelsea Nevidím jediný dôvod, prečo by mal uprednostiť Chelsea pred Liverpoolom.

Reagovat
fajdax

Přestaň se ztrapnovat už prosím . Odsud podsud..

Reagovat
mikelinos

A jaké jsou důvody upřednostnění Liverpoolu před Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Stály tréner, ktorý ma herný systém vyhovujúci Iscovi...napríklad.

Kľúčová bude konečná tabuľka tejto sezóny. Je možné, že Liverpool skončí v top 4 a Chelsea nie

(čo platí samozrejme aj naopak).

Reagovat
mikelinos

Nerozumím v čem je conteho fotbal pro Isca méně vyhovující, pokud se nebavíme o aktuálním stavu, kdy Chelsea dostává 3 góly na potkání. Jinak na protiváhu bych dal vyšší šanci na zisk trofeje, pravděpodobně vyšší plat a třeba několik španělských spoluhráčů. Jinak samozřejmě nevěřím že by šel do jednoho ze zmíněných klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Stretol sa už niekedy s 3 obrancovým systémom? Do Kloppovho 433 by zapadol okamžite. Navyše na tú pozíciu je po Coutinhovom odchode prázdno, takže by mal herné vyťaženie a dôležité miesto v zostave. Klopp naznačoval, že v tom nateraz verí Lallanovi, asi bude záležať ako sa predvedie od konca sezóny.

Reagovat
oddy

Já si teda nejsem úplně jistej, že by zapadl okamžitě, když je mu často vyčítáno, že předržuje balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že tam nezaujatě zařadíš Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrezova blbost. Mel si vyjednat vykupni klauzuli napr. vymenou za snizeni platu. Podepsal smlouvu a jestli mu nekdo nasliboval hory doly... tak jsou to kokoti, ale porad jsou v pravu, byt treba ne v moralnim. A nejenom Mahrez timto chovanim naprosto shazuje sve neuveritelne stesti, ze muze delat to, co ho (asi) bavi a jeste za to dostat kralovsky zaplaceno

Reagovat
mayday

Nezapomeňte na to, že City to chtěli podepsat den nebo dva před koncem přestupáku, kde by měl jako Leicester shánět za den náhradu?

Já se jim nedivím, řekli ok, ale dejte nám teda 90 no. City nedalo a ten hráč jako profesionál by měl plnit smlouvu, za kterou je královsky placenej.

Si představte, že by to tak začal dělat každej hráč, kterýho klub nechce nebo třeba ani nemůže v daným okamžiku pustit, kde by to skončilo.

Reagovat
ratusek

Pravda ale nekterym to nevysvetlis. Dle nich hrac nemusi dodrzovat smlouvu

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem rad, ze jsme ho ani nezkusili ziskat. Btw. Podepisoval on novou smlouvu po tom titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom vemeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chápem obe strany.

City prišli s ponukou neskoro a zrejme preto ho nepredali. (Prípad Silva)

Mahrez bol zase krôčik od City...

Vedúci podľa mňa sami cítia, že sa nezachovali férovo, ale nemali moc na výber. V lete už určite pôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

moc nechapu, ze se lidi podivujou nad tou cenou... posledni den prestupaku, bez moznosti sehnat nahradu, uprostred sezony a v situaci, kdy Leicester prodavat nemusi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis se tu resi jestli je moralne v poho tohle trucovani nebo postoj Leicesteru..A ty prijdes s prachama...ciste nahodou od Citizens...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokazila to hneď na začiatku nevhodná a neskorá ponuka od Man City. Klub dostali do ťažkej situácie, na čo doplatil aj samotný hráč. Dá sa chápať sklamanie Mahreza rovnako ako postoj klubu.

Reagovat
Busby babes

Manny08.02.2018 20:21#

ta castka imo byla v pohode

ClancyWiggum08.02.2018 19:12#

Cena kterou City nabízely byla více než adekvátní a takhle bránit hráči v přestupu dál je kravina.

Slonky Terik08.02.2018 19:10#

95 je moc za takovýho hráče, to Lester přehnal a taky na to doplatí. I těch 65 je moc

yocos08.02.2018 19:15#

V lete sa handrkovali s Rímom o 5-10mil. (35mil ponuka) a teraz toto

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nepisu, ze to tu neni Mozna bys nam mohl sdelit tvuj postoj k tomu, ze prestal chodit na treninky, protoze je to tu tak pul na pul

Reagovat
Busby babes

prijde mi to od nej neprofesionalni a hlavne tim skodi sam sobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.. normálně co by chtěli.. nebo chtěl.. ma jit v klidu v lete a je to v poho.. stejně ho berou na lávku a kluk to ani nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička v City je víc než základ v United.......

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně moje řeč někdo chodí hrát pro peníze, jiný pro slávu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

A zbytek hraje za Tottenham

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyfiltrují se moneyhunteři a gloryhunteři a pro Tottenham zbydou ti největší sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Nejšílenější na tom je, že za něj těch 50 + hráče podali jen proto, že se jim zranil Sané...

Reagovat
cristiano.K.

ukázkový obchodní případ. City má hranic za kolik ho nevezme (60). Lišky mají pod kolik ho nepustí (90)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, chovat se jak malá čubka, to určitě pomůže

Reagovat
blade115

Dvakrát už se zachoval loajálně a vrátil se do tréninku. A nepomohlo to. Tak mi přijde logický, že tentokrát zkusí něco jiného, když na jeho přání a na vlastní sliby vedení kašle.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý prípad bola ponuka AS Rím, a ten druhý..?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď myslíš to predĺženie zmluvy po titule, tak fajn, ale to je trochu iná situácia. Každopádne, 35 od AS bolo jednoducho veľmi málo a Man City si uleteli s načasovaním celého prestupu.

Reagovat
blade115

Jojo, prodloužení po titulu. Kanté zmizel, Vardy k tomu měl prý blízko, ale Mahréz prostě bez problémů souhlasil, že klubu ještě v LM pomůže. To já beru jako projev loajality, většina hráčů si umím představit, že by po prvním přestupu prskala, že chce pryč. Viz jak se to letos rozpadlo Monaku.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite, zachoval sa veľmi pekne a klubu pomohol ohromným spôsobom. K Vardymu na doplnenie - ten odmietol Arsenal, ktorý aktivoval 20m klauzulu.

In an exclusive interview with Sky Sports News HQ, Vardy said he never held talks with Arsenal during that period and insists he still has "unfinished business" with Leicester. Vardy says it was an "easy" decision to reject Arsenal and hopes Riyad Mahrez will follow him by staying at the club.

Reagovat
blade115

Jo, to souhlasí. Oba se zachovali hezky. Právě proto bych čekal, že jim teď klub oplatí stejnou mincí.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mne, ale nepřijde mi to logický. Ty předchozí situace byly něco jiného. Tady tím nepomůže svému stávajícímu zaměstnavateli, ani svému potencionálnímu budoucímu zaměstnavateli a už vůbec ne svoji osobě.

Reagovat
blade115

Co by podle tebe měl teda dělat? Zase sklopit uši a nechat si to líbit?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by neměl být splachovací a nechat si vše líbit. Na druhou stranu plně chápu klub, který v poslední den přestupu nechtěl přijít o klíčového hráče a nedokázat už přivést adekvátní náhradu. Proto i rozumím té ceně, kdy si řekli, že když už by o něj teda měli přijít, tak ať z toho pořádně vytřískají peníze. A určitě by neměl takto trucovat, škodí jen sám sobě a svému jménu.

Reagovat
blade115

Tak jasně, je to situace, do které se nechtěla dostat ani jedna strana. Ale on prakticky měl před sebou jen 2 alternativy - hrát, nebo stávkovat. Říkáš, že by si to neměl nechat líbit, s tím souhlasím. Z toho mi ale vychází tahle stávka. Nebo navrhni něco jiného, konkrétního, co měl dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba na to máme jiný pohled, protože za mně stávka v tomto případě nic neřeší. Sezonu už nějak dokončit musí a do City následující půl rok nepřestoupí. Takže mi přijde naprosto nesmyslné nechodit na tréninky a nehrát zápasy za momentální klub, který ho živí. Tam by měla mezi klubem, hráčem a jeho agentem proběhnout nějaká domluva, že on zbytek sezony odmaká, aby v létě mohli být všichni spokojeni.

OT : Coutinho se právě trefil za Bracu

Reagovat
blade115

Tak jako v podstatě se shodneme, já už nahoře psal, že by bylo fajn, aby to resultovalo v něco takového - ale nejlépe v psané formě, třeba prostřednictvím té výkupní klauzule. A tu stávku prostě schvaluju, protože podle mě přesně to by donutilo klub o tom začít jednat. Je jasné, že prosedět celý půlrok je nesmysl, hlavně pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, takže se nakonec shodneme s tím rozdílem, že já se stávkou nesouhlasím. Myslím, že toto se dalo řešit přes agenta, který mohl klubu podat podnět.

Reagovat
blade115

Tak já si na jednu stranu říkám, že touhle cestou už to v minulosti řešit zkoušel - viz ty ústní dohody nebo potom žádosti o přestup. Podle mě pokud je tahle stávka jen k tomu, aby si ho vedení "všimlo" a začlo s ním o těchto věcech jednat, s tím, že se potom ihned vrátí do tréninku, tak s tím podle mě nikdo nemůže mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě stačilo, kdyby se obě strany domluvily ve smyslu, že teď v poslední den přestupů ho nepustí a když, tak za ranec, jinak po sezoně mu nebudou bránit v odchodu. Ale to je jen má představa, jak by to mohlo být, protože opravdu nevím, jaká tam je mezi klubem a hráčem komunikace. Stávka prostě není správná, klub se může taky ukázat tak, že mu téměř s jistotou udělí pokuty a klidně ho může přeřadit na pár zápasů do juniorky.

Reagovat
cristiano.K.

zkusí něco jiného, ale nepomůže si, tak k čemu je to dobré?

Reagovat
blade115

Nepomůže? Já myslím, že by mohl, když se to vezme za správný konec.

Reagovat
Mastný Chobot

Jenkinson má už 26. A stále je hráčom Arsenalu. Neskutočný príbeh.

Reagovat
torcida

to je kto preboha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

ako seriozne co vedie ludi k tomu robit taketo zufale videa?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hokaido

Prý: he is better than Giroud.

Reagovat
fenixLFC

ako keby to bola znamka kvality

Reagovat
nani92

snád Leicester necúvne a žiadne ústupky nebudú..Mahrez to skúša ako Dembele a podobní sráči a to sa nemôže začať šíriť ako nákaza

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě v jakém tónu vedli představitelé Leicesteru s Mahrezem a jeho zástupcem dialog? Vypadá to totiž, že spíš než mezilidsky ho vedli z pozice nadřazeného institutu. Nabízí se tak spíš kritika instituce než hráče. Odpovězte si sami - platí u instituce, která nedokáže říct svému zaměstnanci "tak běž, my si bez tebe poradíme" ostentativně proklamované heslo, že instituce je víc než jedinec? Řečnická otázka - kde se tento institucionalismus bere? V idealismu místa narození, rodiny, kolektivu, nacionalismu? Nebo možná v tom, že tvůrci takové míry nevyzkoušeli například v kontextu špatné práce, při kterých by fyzicky chátrali a jejich loajalita by byla náhle tatam. Mahrez se samozřejmě nechová profesionálně a poctivě jak personální a obecné svědomí káže, ale kdo někdy zažil situaci, při kterém s ním nebylo jednáno rovnocenně, nemůže se dramatické ztrátě jeho motivace divit. Není to totiž tak, že životní úroveň udává míru vděčnosti, ale tak, že psychologická motivace je na všech úrovních podobná - akorát s jinými možnostmi předmětných cílů. Bylo by tak tedy hodně zajímavé zjistit v jakém tónu byl ten dialog veden, protože to vypadá, že představitelé Leicesteru jako ten kdo narozdíl od Mahreze není v područí vzájemného vztahu, ale má moc mu "legálně" vládnout, tuhle situaci vůbec nezvládli. Daleko víc než Mahrez.

Reagovat
Mastný Chobot

Sorry, ale to sú strašne pozérske žvásty toto. Aká je akože Leicester inštitúcia? Leicester je v tomto prípade zmluvnou stranou, ktorá takisto má práva a povinnosti plynúce zo zmluvy. Môžeš tvrdiť, že má silnejšie postavenie, ale čím sa to ako prejavuje? Tým, že trvajú na dohodnutej zmluve, ku ktorej sa obe strany zaviazali? Ešte mu aj urobili po vôli a v lete mu dovolili jednať s klubmi a odísť, ak príde dobrá ponuka, tak aké nadradené chovanie? Ani keby ho poslali do prdele, tak nemôžeš tvrdiť, že sa správajú neoprávnene. To už teraz vždy, keď bude silnejšia strana trvať na dodržiavaní zmluvných podmienok, tak to bude neprijateľné nadradené chovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

Projevuje se to tím čí vůle je první a vyhledávající, čí vůle je diktující a čí vůle je v konkrétní situaci a v přítomném čase rozhodující. Rozdílně vnímáme slovo nadřazený, které jsi vytrhl z kontextu a použil v jiném (morálním) smyslu, který jsem zamýšlel pouze na úrovni oné vůle. Přečti si to po tomhle upřesnění ještě jednou a zjistíš, že se celý tvůj příspěvek nese ve stejné hierarchii jako ten můj. Neshodneme se ale na přístupu ke smluvním vztahům. Pro tebe jsou zdá se závazné, mně je sympatičtější, když jsou při problému až druhotné. Jak už jsem uvedl a teď to pro přehlednost shrnu - není to podle mě nepřijatelné chování (nedorozumění ve smyslu použitého slova), ale nešikovné a neproduktivní. Řečnickou otázkou jsem narážel na upřednostňování strnulých pravidel řádu před možnostmi kvality jedince a možnostmi dialogu.

Reagovat
Hokaido

Strašná diskuze. Tolik opalcovaých nepravd, až je mi z toho na blití.

Mahréz se bohužel obkopil svými „kamarády“, kteří mu radí a mluví za něj do medií. Je to podobnej případ jako Bony a nevzejde z toho nic dobrýho. Na druhou stranu je pravda, že Mahréz není 100k/w hráč, ale v dnešní době si zaslouží větší plat.

Reagovat
smazaný uživatel

tú informáciu máš odkiaľ ty neoplacovaná pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale proc s nima prodluzoval po te mistrovske sezone? Muselo mu byt jasne, ze odtud je s Liskama cesta jenom smerem dolu. Pokud chtel odejit, tak rok po titulu byla idealni chvile.

Reagovat
vodka

tak tam leicester prodloužil se všema klíčovýma hráčama a všem razantně zvedl plat, jako odměnu za titul a aby měl LCFC lepší pozici při případném prodeji. Na tu momentální situaci nemám názor, protože nikdo nemůže přesně vědět, co mezi Mahrezem a vedením klubu proběhlo.

Reagovat
mikelinos

*nikdo kromě bladea

Reagovat
blade115

Kdo by to řekl, že jeden vyhraněnější názor tolika lidem hejbne žlučí...

Reagovat
mikelinos

Naopak, já se tu docela bavím

Reagovat
blade115

A tak to je dobře. Už jen kvůli tomu to mělo smysl.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Bylo jasný, že Foxes přijdou o Kantého díky výkupce a nechtěli, aby byli v LM jen pro smích. Takže Mahréz souhlasil se zvýšením platu a s tím, že si zahraje LM a v létě mu nikdo nebude bránit v přestupu. Teď to vypadá divně, ale tenkrát to bylo win-win.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Spalovač šancí

To je logické, že nechce nastoupit proti svému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Má hráč vůbec nějakou možnost rozvazat smlouvu nebo naopak?

Reagovat
janinho

tak jedine ak by mu dlhsie nechodili vyplaty tak by ho možno FIFA vedela uvoľniť... ale zato ze ho neboli ochotni predať urcite nie.

a nechapem preco by s nim klub rozviazal zmluvu...

Reagovat
ratusek

Muze se vykoupit?"nejsem si jist

Reagovat
Busby babes

smlouvu muzes rozvazat kdykoliv, ale musis se na tom dohodnout s klubem. Pripadne tam budou nejake penale a tak. Ale ta moznost je u kazde smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tsk je, proč to nikdo ještě neudělal, např. Couts v létě nebo teď Mahrez.

Reagovat
Busby babes

protoze tam muzou byt velky penale. Treba Evra to udelal v Marseille, ale bylo to po vzajemne dohode no.

Reagovat
J0EL

Myslim, ze to bola iniciativa Marseille prave. Po tom co spravil, tam nemal co hladat.

Reagovat
Busby babes

jenze kdyby si Evra postavil hlavu, tak mu taky proste budou platit dal vyplatu. I on muze rict: podepsali jste se mnou smlouvu...

Reagovat
J0EL

Ked podpises so zamestnavatelom zmluvu, ale hrubo porusis pracovnu disciplinu, mas padaka bez naroku na odstupne a za 5 minut. Takze neviem co tu trepes.

Reagovat
Busby babes

hm, tak ze to nekdo nerekl nekomu v Marseille...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/evra-dostal-za-kopnuti-fanouska-trest-od-uefa-a-vyhazov-z-klubu-380511/

"Francouzský klub následně s hráčem po DOHODĚ rozvázal smlouvu, která měla vypršet po sezoně. "

Reagovat
smazaný uživatel

To mne začalo s*át na nových FM. Starší byly jednodušší v udržení hráčů a klub tak mohl růst. Tady mi za první přestupové období zmizí jeden hráč a v létě další 3 a udržet je bylo nemožné.

Reagovat
Frantszek

Co tím teď po ukončení přestupního okna dokáže?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydupava si odchod na léto.

Reagovat
Frantszek

tak ať si ho vydupává v květnu. Zbytečně ze sebe dělá debila už teď a nezahraje si.

Reagovat
cristiano.K.

ukázkový obchodní případ. City má hranic za kolik ho nevezme (nad 60). Lišky mají pod kolik ho nepustí (90). Mahrezovi se svým způsobem nedivím, 2x chtěl jít za lepším, 2x mu to bylo zamítnuto, ale trucováním uškodí jenom sám sobě. Měl by začít hrát a domluvit si ve smlouvě výkupku.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak Mahrezko už sa asi odrazil a dnes má vraj začať trénovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by zajimalo, co na ty navratilce rika ten zbytek mancaftu..Jestli drzi s nim nebo se ho nejakou dobu strani. Asi zalezi na postaveni danyho hrace, Mahrez jim letos udelal spoustu bodu vylozene sam, timto by to mel mit ulehceny...

Reagovat
Nikikrew

Pod ku nam Ryad

Reagovat
r.mrazik

takova klasicka situace....nechat ho vycukat,chvilku mimo tym...a v lete nova notne vylepsena smlouva a vsichni zas budou stastny...na chvili

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmjlflyTfXmPz9wlTpwjdKJensAhWQtclZe7ReNF7_YmD64-zz

Reagovat
icemike

Že toho za nás odehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, vodkovi to stačí na pohonkanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nj Vitesse

Reagovat
bbbauch

a jeste si vybral cernocha, urcite by ho ani nepustil do metra

Reagovat
Mato178178

Veď ma zmluvuuuuu ... Dať mu pokutu že nechodí na tréning a dovi

Reagovat
merlick

si postavil hlavu a nechodí ani na tréninky.

z lega?

Reagovat
smazaný uživatel

conte on morata

I don’t know because he has this (back) problem and we’re struggling a lot to find the solution to solve the pain in his back. If you ask me (whether he needs) one month, one day, two months or the rest of the season I don’t know! And for this reason I’m a bit worried, no? Because you know very well the importance of the player.”

to by byl strasny pruser

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele