Mahmutovič rozhodl boj o podzimní trůn, ale ani neví jak

08.11.2009, 08:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat, že Jablonec, hlavně v první půli podal taky sympatický výkon. Takže 1. a 2. místo naší podzimní ligy si oba týmy zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje se podzim na 16 kol?

Reagovat
centos

Ne, jen se na podzim hraje i první jarní kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

teplice v životě nemůžou vyhrát ligu, pro mě to jsou haluzáci....jestli se nezlepšej přes zimu tak to nebude na titul stoprocentně

Reagovat
soukup

letos právě hrajou dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ja se obavam, abychom meli vubec nejaky tym v lize mistru nebo evropske lize, protoze teplice, jablonec a ostrava na to absolutne nemaji

Reagovat
soukup

tak já nevěřím, že to Jablonec nebo Teplice udržijou na jaře na ty první 3 místa, ty Teplice možná jo, ale max to třetí řek bych, Jablonec spadne ještě níž. nakonec se tam stejně namáčkne Sparta a Slavia. Baníku v evropě bych se ale nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy se na pohárech neudrží, fakt bych byl překvapenej, kdyby na prvních 3 místech nebyl ani jeden Pražskej klub...

Reagovat
Bakary3

Tady promluvil někdo, kdo neviděl jedinej zápas Teplic.. hrajou docela pěknej, běhavej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že konečně u Teplic vidím sílu i ve venkovních zápasech. Doma byli skoro vždy silní a dokázali ukopat výhry 1:0 klidně i ke konci, letos k tomu přidali nejen pěknej fotbal, ale i sílu venku.

Reagovat
centos

U nás hráli moc pěkně. Lepší nebyli, to byl Baník, ale dalo se na to dívat.

Reagovat
vitasrp

Tak tak, třeba za Rady na podzim ten tým měl taky formu, doma na podzim vyhrál všechny zápasy a teoreticky měl možnost útočit na titul, jenže venkovní zápasy, kdy se vyhrály jen první dva, výkony dost znehodnotily a Teplice tak bojovali pouze o třetí flek.. Ty letošní výhry venku jsou něco jako znamení, že Teplice jsou zase o level výše a o ten titul jsou schopni se porvat..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,že Teplice měli tentokrát asi více štěstí než Jablonec,ale na to se historie neptá. A pro ty,kteří nadávájí na hru Teplice - asi jste je neviděli letos,protože letos hrají jinak než minulý rok. Protože minulý rok žlutomodří začínali pořádně hrát až v samém závěru utkání. Teď se snaží po celý zápas a zatím jim to tenhle rok pěkně vychází. Ale pro Teplice by na konci roku bylo dobré i druhé místo,protože titul ještě nikdy nevyhráli. Ale tenhle rok opravdu věřím v dobré umístění i na konci sezóny Teď hlavně vybojovat alespoň remízu v Olomouci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele