Magath: Ve srovnání s Bayernem nám stále chybí zkušenosti

04.04.2010, 11:18
Aktuality
Bayern Mnichov v úterý otočil utkání Ligy mistrů proti Manchesteru United a pohodu si přenesl i do domácí soutěže. Bavorský velkoklub po dvou porážkách v řadě včera vyhrál 2:1 důležitý zápas na hřišti Schalke a znovu nakročil k titulu. Hodně naštvaný byl po zápase domácí kouč Felix Magath...

Vše důležité se seběhlo ještě v prvním poločase. Ve 25. minutě otevřel skóre Ribery, o minutu později pak Gelsenkirchen šokoval Müller, který zvýšil na 2:0. Bayern si ovšem ještě v první půli všechno zkomplikoval, nejprve snížil hlavičkou Kuranyi a před odchodem do kabin dostal červenou kartu Altintop.

"Po takovém zápase by se žádný z mých hráčů neměl zabývat myšlenkami na titul. Ztratili jsme strašně moc míčů a chyběla nám čistá hlava ve chvíli, kdy soupeř přišel o jednoho hráče. To ukázalo, že ve srovnání s Bayernem nám stále chybí zkušenosti," přiznal po utkání Magath.

"Nesmíme myslet na titul, stále ještě musíme dosáhnout našeho hlavního cíle pro letošní sezonu, kterým je účast v evropských pohárech," přidal se k Magathovi Kevin Kuranyi.

Bayern je nyní znovu v čele bundesligového pelotonu a na druhé Schalke má k dobru jeden bod, lepší skóre i lepší vzájemné zápasy. Ze hry o titul pak zřejmě již odpadl Leverkusen.

"I když jsme hráli v oslabení, tak jsem se neobával. Věděl jsem, že Schalke bude mít problémy. Tohle je hodně důležitá výhra, ale je to to nejmenší, co jsme museli udělat. Další zápasy budou hodně důležité. Jsme první a stále jsme ve hře ve třech soutěžích," prohlásil spokojený kapitán Bayernu Mark van Bommel.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
madridcan

aj tak vyhrate titul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

O vyšetření zranění Williama Gallase

“Ve Francii z toho udělali příběh. Nyní je to situace, ve které už si klub nemůže určit, kdy budou jeho hráči hrát. Mají právo hráče platit, ale nemohou určit, kdy budou hrát. Nerozumím například tomu, prostě nesouhlasím s tím, že jsem s Gallasem riskoval. Hráč prohlásil, že je fit, doktoři prohlásili, že je fit, rehabilitační centrum prohlásilo, že je fit, ale já bych jej neměl nechat hrát, protože jej Francie potřebuje v létě na mistrovství světa. Během kterého jej mimochodem také platíte. Musíte klubu ponechat určitou svobodu, abychom se mohli rozhodnout, zda nechat hráče hrát.“

“Chci, aby si hráči vedli dobře i za národní tým, ale ty musejí akceptovat, že jsme ztratili hráče jako Robin Van Persie na celou sezónu, protože za ně hrál. A Proč? Hrát proti Itálii v Bari přátelské utkání, když je stadion poloprázdný. Ztratili jsme jej na celou sezónu. Platíme ho celou sezónu. Oni se prostě rozhodli, že bude hrát. Takže když hrajeme doma proti Barceloně čtvrtfinále ligy mistrů, tak jsme kritizováni, protože necháme hrát hráče, který prohlásí, že je fit. To je trochu moc.“ (http://cut.sk/724)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Domenech je blb.. Potřeboval si trochu ulevit. Tady má pravdu Wenger, to je jasný..

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz ho hlavne nechci videt u zadnyho narodaku ten jeho fotbal co s Francii podava

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme na MS.. Ještě bych to tolik neodepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Magath je momentalne nejlepsi trener

Reagovat
jv

Reagovat
irik

Rád bych ho viděl někde trénovat déle, než tři roky (třeba teď na Schalke) .

Reagovat
smazaný uživatel

Domenech je strasny srac

Reagovat
madridcan

po tych styroch slovach ti odpojili klavesnicu ci co?da sa aj troma smajlami vyjadrit znechutenie

Reagovat
smazaný uživatel

Smajlíky by mali byť aktivované až po absolvovaní IQ testu.

Reagovat
madridcan

tak to uz radsej som ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Sme opravdu letošní černý kůň v LM a doufám že si její výhru dáme jako třešínku na dortu FC Bayern kluci jte báječní fandím vám fandil jsem vždycky a ať to dopadne jak chce tak vždycky budu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak myslim si že ked prejdeme cez Mu tak Lyon či Bordo sa da zvladnut inak Bayern hoffen auf Robben und Van Buyten

Reagovat
smazaný uživatel

No máš pravdu ale každopádně sice to jsou hratelnější soupeři než Barca ale nezapomínej jak jsme hráli s Bordeaux ve skupině a že Lyon vyřadil Galaktikos a hraje jinak skvělou kopanou,no každopádně ale držím FC BAYERN palce a těším se na odvetu s UTD. Milujjju Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na finále s Barcou.BAYERN!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele