MAGATH NOVÝM TRENÉREM WOLFSBURGU

31.05.2007, 15:57
Aktuality
Revoluce ve Wolfsburgu pokračuje, německý tým má nového trenéra. Kormidla letos neúspěšného bundesligového klubu se ujal zkušený Felix Magath, který naposledy vedl Bayern Mnichov...

"Ve Wolfsburgu vidím potenciál. Chci využít svých zkušeností a dovést tým k lepší budoucnosti," prohlásil 53letý trenér po podpisu tříletého kontraktu.

Wolfsburg letos zažil hodně mizernou sezónu a nakonec se jen tak tak zachránil v nejvyšší soutěži. Nebylo proto divu, že se vedení rozhodlo pro odvolání kouče Klause Augenthalera. "Získali jsme jednoho z nejúspěšnějších lidí v německém fotbale," prohlásil nový předseda Vlků Hans Dieter Pötsch.

Trenér není to jediné, co se ve Wolfsburgu přes léto změní. Z funkce předsedy již dříve odstoupil Lothar Sander a k velké obměně dojde i v hráčském kádru. Z klubu již odešli útočníci Mike Hanke a Diego Klimowicz a záložník Tommy van der Leegte, místo nichž VfL získalo z Cottbusu dvojici Sergiu Radu, Vlad Munteanu. Vedle nich by měl přijít i nejlepší střelec letošního ročníku Poháru UEFA Walter Pandiani.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele