Magath: Musíme najít sami sebe

05.12.2010, 10:24
Aktuality
Vedení Schalke v týdnu vyjádřilo důvěru trenérovi Felixi Magathovi a ten se mu se svým týmem včera okamžitě odvděčil. Klub z Gelsenkirchenu v duelu dvou nejlepších týmů loňské bundesligové sezony porazil Bayern Mnichov 2:0 a dal tak zapomenout na potupný pětibrankový debakl z Kaiserslauternu...

Bayern měl v prvním poločase převahu, nedokázal ale proměnit své šance a po změně stran za to tvrdě zaplatil. Schalke poslal do vedení Jurado, v 67. minutě pak mistra srazil do kolen Höwedes.

"Bayern hrál v prvním poločase skvěle, my jsme také hráli dobře, i když jsme si to na začátku sami hodně zkomplikovali. Bojovali jsme a dokázali jsme se dostat zpět do zápasu," pochvaloval si Magath.

Schalke je i přes výhru největším zklamáním letošní bundesligové sezony. Jako jeden z aspirantů na titul získalo z patnácti zápasů jenom šestnáct bodů a je až čtvrté od konce. Hůře na tom jsou pouze Borussia Mönchengladbach, 1. FC Köln a další zklamání ze Stuttgartu.

"Pokud budeme i nadále hrát takto, tak už se nebude mluvit o krizi. Máme za sebou mizerný start a tým musí najít sám sebe, zvláště nyní. Když se to povede, tak uvidíme další podobné zápasy," věří Magath.

V hodně nepříjemné situaci je rovněž Bayern. Největší favorit na zisk titulu je až sedmý a co je nejhorší - již po podzimu může přijít o šanci na obhajobu trofeje. Na vedoucí Borussii Dortmund už nyní ztrácí čtrnáct bodů, a to má BVB k dobru ještě dnešní dohrávku v Norimberku.

"Je to neuvěřitelné. Když neproměníte tolik šancí, tak se dá očekávat, že soupeř skóruje hned ze své první příležitosti. Nemůžu poslat míč do sítě sám. Když si projdeme celý zápas, tak je to prostě neuvěřitelné. Nejdůležitější jsou góly a o tom jsme se dnes mohli znovu přesvědčit," zlobil se trenér Louis van Gaal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

Schalke má potenciál nikdy jsem je neměl rád ale prostě Raúl, Jurado, Hunter..

Reagovat
Kaká10

rakitič

Reagovat
Hafna

jn, ale ten už tam je dýl ;) ale talentu má na rozdávání ;)

Reagovat
Kaká10

podle mě mu ale moc schalke nesedí jinak hraje tam jeste farfan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna včera střídal zraněného Raula. S Contentem si tam pak dělal, co chtěl

Reagovat
Kaká10

Reagovat
domingo

No zrovna Raúl je ztělesněnej potenciál :)..

Reagovat
smazaný uživatel

nevidíš datum jeho příspěvku...? 5.12.1997

Reagovat
Arne

Tak jestli v první půli hráli dobře, tak fakt už nevím, na co jsem koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Jj, po první půli to mohlo být 0:3 a Felix by nemohl říct ani popel...

Reagovat
smazaný uživatel

on to považoval za dobre, neprehrávali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele