Madridský soud požádal Soudní dvůr EU, aby prověřil postup UEFA proti superlize

13.05.2021, 14:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (116)

Přidat komentář
TheMally11

zrušit tyhle 3 pakluby! Ostudy fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tr1p

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
pantondavo

Díky těmhle paklubům má fotbal tolik fanoušků kolik má, ty paklube.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam napsal, že je to poloviční blázen

Reagovat
janinho

momentalne zavostalej

Reagovat
lajka30

Reagovat
svkmd

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

zatim všechny tvoje příspěvky stojej za hovno, nechápu, že podobní trollové / blbci nedostanou ban... tolik zajímavých příspěvků, někdo sem dával nějaké zajímavosti ze světa fotbalu a pak nějk TheMaly11 taky trolluje... BAN PRO THEMALYHO11

Reagovat
Josifek

Reagovat
ACSeRw!n

co znamena paklub ?

Reagovat
montaigne33

Ve Španělsku JUSTICE pracuje zajímavě (když je "potřeba" zatlačí na Katalánsko/pozavírají katalánské poslance ap./ jindy zas hájí zájmy Realu... ).Bohužel, v CZ to není lepší (viz zdravý-nemocný Janoušek ap.)

Reagovat
Grahf

tiež mi príde divné, že čo sa do toho stará štátny orgán. Ešte by som im naparil nejaký ban aj za to :)

Reagovat
Benfica

to je všade tak.. silnejší bere..

Reagovat
Juan Román Riquelme

Qué cojones montas allí a los catalanes....Jinak Katalansko je ukazkovej pripad, jak CZ/SVK media predkladaji publiku polovicate informace....Referendum bylo absolutne nelegitinmi, pro-spanelskym lidem bylo znemoznovano dat svuj hlas a pro-independistas mnohdy hazely 2 hlasy (v jinym okrsku ten druhej). a to, ze indoktrinace lidi v skolach v Katalansku je enormi, o tom se nikde nepise.

Nebo "raper" Pablo Hasel, kterej se zabarikadoval na Uni Lerida/Lleida. Chudacek mediemi byl popsan jak chudacek za to, ze dostal trest ya verbalni utok na kralovskou rodinu, ale to, ze v textech napadal na utoky na ne nezmini....https://www.20minutos.es/noticia/4585522/0/pablo-hasel-recuerda-en-redes-los-tuits-por-los-que-ha-sido-condenado-minutos-antes-de-ser-detenido-por-los-mossos/

A pro koho pracuje Justice si nech zdat. Tolik ustupku, co Moncloa dela Katalancum a Baskum vymenou za podporu vlady v parlamente - o tom si jine CC.AA. mohou nechat jenom zdat. Cili ano, Justice pracuje PRO Katalance

Reagovat
montaigne33

Nevím, nevím... v EU není běžné, aby soud posvětil zásah proti poslancům a členům vlády (regional. parlamentu a vlády) a ti skončili jako "polit. vězni"... (bez ohledu k problematičnosti/ zákonnosti KATAL. REFERENDA, je takové rozhodnutí velice tvrdé a nespravedlivé Ústavní zákony Španělska- namířené proti separatismu- zůstávají i v 21.st. "ve Francově stylu" ...

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
smazaný uživatel

Kamo, každé vyhlášení nezávislosti je nelegální, už jen proto, ze neexistuje stát, který by ústavním pořádkem nezaručoval územní celistvost státu. V tom tkví ta komplexnost dane problematiky, střet práva na sebeurčení a ústavního pořádku země. Nevidím důvod to řešit na EuroFotbalu, lol, vždyť kdo tady má kapacitu na to řešit tohlen?

Reagovat
montaigne33

SOUHLAS... 1/ (Často platí, že) vyhlášení nezávislosti je nelegální a protiústavní.2/ Celkově správné argumenty 3/ Podobná témata většinu diskutujících na EF nezajímají, ale komplexnější pohled nikomu neuškodí

Reagovat
smazaný uživatel

ve Skotsku může být legální referendum a na jeho základě se Skotsko může osamostatnit, takže nemáš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, je fakt, že Skotsko mě vůbec nenapadlo, šel jsem na to optikou unitárních států s ústavně garantovanou územní celistvostí. Nemám tušení, jak je nastaveno ústavní právo UK z hlediska územní celistvosti a potenciální možnosti separace některého z těch států. V principu si dokážu představit, že jelikož jde o celek tvořený více zeměmi, které mají relativně rozvinou autonomii, tak by tam mohly být mechanismy, které umožňují legální oddělení jedné z těchto zemí, nicméně v případě, že máme unitární stát typu Španělska, který ústavně zajišťuje celistvost a nedělitelnost území, pak je jakékoliv vyhlášení nezávislosti nutně protiústavní, ale zároveň jde o projev mezinárodně garantovaného práva na sebeurčení.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale vždycky je pár faktů navíc, které je třeba zmínit - třeba že ta aktuální španělská ústava, která separatismu brání, byla schválena v referendu, a že tehdy v Katalánsku bylo pro daleko víc lidí (procentuálně) než byl celošpanělský průměr, hlavně protože tam byly určité ústupky pro ta "autonomnější" teritoria jako Katalánskou a Baskicko.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nevíš nic o justici ve Španělsku - najdi si kolik politiků, včetně vládních, poslali do vězení, začít můžeš třeba tady https://english.elpais.com/spanish_news/2020-10-14/spains-supreme-court-confirms-convictions-in-gurtel-graft-case.html

A vůbec, justice vydá tisíce rozhodnutí ročně, posuzovat ji na základě jednotek (mediálně dobře známých) případů není vůbec dobrý přístup.

Reagovat
montaigne33

Skutečně se nevěnuji- ani nehodlám- problematice šp. justice (odhaduji, že v CZ žijí max. 3lidé, kteří takové téma řádně studují atd.), proto zmiňuji jednotlivost= situaci KATALÁNSKÝCH VĚZŇŮ= jejich osud/ potrestání mě zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

pak ale nemůžeš vyvozovat závěry o fungování celé justice, když se o to nezajímáš

Reagovat
montaigne33

Pochybuji- mohu se mýlit- že se hlouběji/ dlouhodobě věnuješ dění ve šp. justici...

Reagovat
ACSeRw!n

katalansky krysy si nic lepsiho nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

A teď se zjistí, že je to vyděračská mafie

Reagovat
Salfovic

Koukám, že madridské soudy pracují pro Real jak ty naše pro Agrofert.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Benfica

Připomíná především dva články smlouvy o fungování Evropské unie, které zakazují kartelové a jiné dohody bránící volné hospodářské soutěži a které subjektům se slinou pozicí na trhu ji zabraňují zneužívat.

no však práve tie 2 články môžu byť ten dôvod na ich potrestanie.. ale nie zo strany UEFA a FIFA ale zo strany EÚ

Reagovat
smazaný uživatel

Podla dvoch clankov zmluvy mozu byt potrestane aj tie 3 kluby, aj FIFA a UEFA. Zalezi ako sa na to pozries.

Reagovat
Benfica

FIFA a UEFA sú organizácie.. nie firmy ako kluby.. to je akoby si chcel potrestať EÚ zato, že v Európe je len jedná EÚ..

Reagovat
Registrujisejenproto

ne

Reagovat
exot12

Nechápeš vôbec pointu

Je to úplne rovnaké ako si Microsoft inštaloval do Windows svoj explorer a nechcel, tam pustiť ostatné prehliadače.

Je to rovnaké ako by sa Google snažil zakázať použitie iného prehliadača, ak by sa Google snažil zabrániť používaniu Seznamu

Reagovat
Benfica

tak praveže prioritu nechápeš ty.. UEFA aj FIFA sú organizácie zo všetkých členský federácií.. To je ako EÚ, OSN, NATO, OECD.. v tomto prípade je Real, Barcelona a Juventus ako Microsoft, Apple, Windows (ale je pravda, že oni tiež tie hospodárske regulácie hojne obchádzajú..)

Reagovat
exot12

Skúsiš mi vysvetliť ten pohľad za čo by mali byť potrestané tie 3 kluby?

Reagovat
Benfica

lebo chcú založiť kartel, napríklad.. a ďalšie stanovy FIFA a UEFA nepoznám, ale ak by niekto chcel úmyselne takto poškodiť moju súťaž tak tiež by som ho vylúčil na to má UEFA plné právo, pretože LM je jej súťaž, ona diktuje podmienky.. takisto federácie a ligy..

tu nie je žiaden dôvod prečo by tie kluby nemali byť potrestané..

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA A FIFA SU MONOPOL. Preco si kluby nemozu spravit vlastnu sutaz medzi sebou a podla svojich pravidiel? Pretoze to nenazrancom vadi. Nie som zastanca SUPERLIGY, ale nepaci sa mi UEFAMAFIA a FIFA, pretoze vsetko co hlasia, ako su proti rasizmu, proti €€€, ze im ide o futbal, tak presne opacne konaju. Rasizmus je len prostriedok cierneho cloveka a bez dokazov odsudia. Vari neplati prezumpcia neviny? A preco kluby nemozu hrat inu sutaz? Iny zapas ako iba za FIFA, UEFA organizacie? Hraci nie su ich majetkom, ani kluby. Oni iba organizuju sutaze a maju byt NEZISKOVE ORGANIZACIE, ale tie podvody v tejto mafii su do neba volajuce. Kluby im to nebudu neustale trpiet. Podla mna by mala prist reforma futbalu, kde poziciu FIFA nahradi organizacia riadena narodnymi zväzmi a teda priamo staty budu organizovat zapasy, aj statom ostane zisk zo zapasov, taktiez budu moct lepsie rekonstruovat stadiony, zvysit odmeny hracom za reprezentaciu v narodnom muzstve a tak hraci nebudu prehliadat repre kvoli ligovej sutazi. add.2 mali by kluby taktiez vytvorit sutaz ako je SUPERLIGA, ale aby vytlacila UEFU. Europske kluby by riadili futbal, zisk aj naklady by mali na svoje bremena a podla odmien, ziskov klubov by aj boli povinny spolupodielat sa na fungovani tejto organizacie. Vyssie zisky by priniesli moznost rozsirit mladeznicky futbal, zensky futbal, rychlejsie rekonstrukcie a sebestacnost klubov od poziciek. Zaviest k tomu financny strop. Odstupnovany napriklad takto TOP 5 ligy by mali kazdorocne finacny strop podla umiestnenia v lige. Ak je hrac vedeny v rezerve a nie je junior, tak za Acko moze nastupit len ako nahradnik v pripade zraneny, tzv. ako z farmy v NHL, ked treba hraca. Vitaz ligy by mohol mat dalsi rok vyssi finacny strop napriklad o 30% dalej by mali rovnaky strop timy postupujuce do LM z 2.,3. priecky, tak by boli kluby postupujuce do EL o 10% zhruba menej. Potom by som to odstupnoval podla priecky o 2% nizsie kazdym umiestnenim. Kluby by mohli kupit top hracov, aj za 500M, ale museli by tymto systemom staviat aj mladez a davat sancu presadit sa mladim hracom kvoli tomuto stropu. Tento napad ma aj proti navrh, ze kazdorocne upravovanie stropu sposoby nestabilitu timov, tak by sa mohol spravit koeficient vzdy 5 rokov podla umiestnenia a podla toho vypocitat platovy strop klubu. Takto by bol futbal s takouto reformou ovela lepsim, transparentnejsim.

Reagovat
Benfica

hneď na začiatku chyba.. UEFA a FIFA nie sú žiaden monopol.. to tá shit liga by bol kartel.. trocha treba naštudovať problematiku..

Reagovat
Fortex

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak kluby co využili své silné pozice k vytvoření kartelů se budou s někým soudit že jim chudákům ublíženým nedovolil ten kartel uskutečnit.

Ostuda fotbalu Real i Barcelona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Fortex

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Kartel chtela utvorit FIFA s UEFOU, pokud to nechapes. A zahrnout do nej chtela vsechny krome tech, kdo neskacou, jak oni piskaji. Superligacky tymy nechtely zakazat svym hracum starovat v soutezich organizovanych ffifou a uefou, nechteli vsechny penize pro sebe, nechteli odejit ze svych soutezi. Dokonce nektere z tech tymu ani nehraji pravidelne uefou poradane souteze, takze v podstate neudelaly absolutne nic spatne a pritom ani jejich hraci by nesmeli reprezentovat sve zeme. To by byl trest presne za co? Za spoluvinu?

Reagovat
Benfica

absolútny omyl.. zisti si viac o fungovaní futbalových súťaží a o fungovaní futbalu celkvo..

Reagovat
exot12

Zjavne nechápeš význam slova kartel

Reagovat
Benfica

Reagovat
ACSeRw!n

za to ty tvoji bavori jsou primo vzorem slusnyho jednani

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

ale krásně bylo vidět, jak těm zkorumpovaným sígrům z UEFA šáhnul někdo na odliv peněz, tak prasata hned začali chrochtat

Reagovat
smazaný uživatel

nekomu se hrouti byznys a prekvapive mu to vadi, no wow doslova jsi objevil ameriku

Reagovat
pantondavo

Akorát je to opačně, byznys se hroutí klubům, UEFA a FIFA jsou těžce za vodou a neradi se dělí.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Byleth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady. Strasne fandim tem klubum a doufam, ze FIFA s UEFOu dostanou nejakej flastr za zneuziti sveho postaveni. Ztracime sve svobody a mj. i fanousci fotbalu tomu otevrene tleskaji. Jsem znechuceny touhle spolecnosti. Nechci, aby se moje deti musely chovat podle jasne danych pravidel, ktera urcuji korporace. Jestli my dite uvazi, ze nesnasi cerny, tak hrdej na nej nebudu, ale at je nesnasi, pokud si to dokaze oduvodnit. Jestli budou chtit pojmout za chote nejcernejsiho cloveka ve vesmiru a mit s nim 10 stejne cernych deti, tak at to udela, pokud se tak sam rozhodne. Ale at mu nikdo nediktuje, co ma delat. To je naprosto proti smyslu existence zivota.

Reagovat
tr1p

Reagovat
r3

Nikdy ma neprestane udivovat ako clovek zijuci v Europe dokaze hovorit o tom, ze niekto mu berie slobodu alebo ze straca postupne slobodu

Reagovat
smazaný uživatel

To musíš rozvést. Co přesně tě na tom udivuje? I kdybys byl přistěhovalec z Severní Koreje, tak nejenže by tě to nemělo překvapovat, ale mělo by tě to děsit ještě víc, takže upřímně si nedovedu představit, co jsi zač, že tě to udivuje? Maximálně tak mě napadá, že bys byl ten, kdo o omezení svobod usiluje.

Reagovat
r3

Nie, hovorim o tom, ze zijes v najslobodnejsom obdobi historie. A v najslobodnejsom mieste sveta (Europa). Cize skutocne ma vzdy prekvapi, ked niekto dokaze hovorit o tom, ze nie je slobodny alebo ze mu niekto bere slobodu.

Az na zlomkove vynimky zijeme v najvacsej slobode vobec. Od politiky (od toho, ze mozes byt zvoleny az po to, ze mozes volit koholvek), cestovania, prace v zahranici, vyjadrovanim svojich nazorov, mozes si vyberat kde a co chces studovat, mozes podnikat, mozes si zo vsetkych standardnych zivotnych veci vyberat absolutne najslobodnejsie v historii. Takze preto ma prekvapuje ked niekto dokaze tvrdit opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, co udivuje naopak mě? Neschopnost lidí bojovat za to, co už mají a nechávání zajít věci až za hranici, odkud většinou není návratu. Nejvíc se tento fenomén projevuje u zdraví, kdy velká spousta lidí si svého zdraví začne vážit až ve chvíli, kdy o něj přijde a spousta z nich ignoruje varování ze strany svého okolí nebo lékařů a odmítají měnit svou životasprávu nebo se odmítají vzdát zlozvyků. Ta paralela je naprosto evidentní. Máme tady nějaké svobody, které jsou o to cennější než zdraví, že nebyly vždy samozřejmé. Spousta lidí za naše současné svobody dokonce zaplatila vlastním životem. A proto bychom neměli nečinně přihlížet tomu, jak nám tyhle krví prolité svobody někdo postupně bere, ale měli bychom si je chránit, dokud je ještě máme. Stejně tak jako bychom si měli chránit svá zdraví, dokud jsou pevná. A když za mnou někdo přijde, že jsem cvok, když nejím uzeniny, protože napohled jsem naprosto zdravý člověk, tak je pro mě ten člověk idiot. A stejně tak je pro mě idiot někdo, kdo kroutí hlavou nad tím, že chci bránit své svobody, dokud je ještě mám.

Reagovat
r3

Asi ti nie uplne rozumiem. To co hovoris o zdravi je samozrejme 100% pravda. Na druhej strane pokial si niekto SLOBODNE nici zdravie (a mna to neobmedzuje), tak je to jeho rozhodnutie. To s tou slobodou uprimne netusim ako myslis, kedze fakt nemam pocit, ze mi ktokolvek berie akukolvek slobodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve chvíli, kdy si musíš dávat pozor, kdy co řekneš, jinak ti společnost zničí život, svobodu ztrácíš. Jedině v situaci, kdy můžeš hovořit zcela spontánně, tzn. nepotřebuješ znáš žádná pravidla, abys směl bez postihu mluvit, tak jsi skutečně svobodný. Taková svoboda tady byla a nyní se vytrácí. Najednou musíš znát 1000 pravidel, která tě omezují v tom, co smíš říct, aby sis náhodou nějakým prohlášením nezničil život. A to ti zní jako svoboda?

Reagovat
r3

Sloboda, ktora je neobmedzena sa vola anarchia. A to uz v podstate sloboda v pravom slova zmysle nie je, len vlada silnejsieho a agresivnejsieho.

Dnes je sloboda taka, ze mozes povedat naozaj v zasade cokolvek. Cokolvek. Ma to ale normalny hacik, ze niekto iny ti moze povedat, ze s tvojim nazorom nesuhlasi, ze si hlupy, ze hovoris blbost alebo cokolvek ine. Pretoze ten niekto iny ma rovnaku slobodu ako mas ty. Plati to samozrejme na kazdeho rovnako.

Sloboda, ze by si mohol povedat uplne cokolvek bez akehokolvek postihu tu nikdy nebola a ani nebude. A nie, nebola tu ani pred 20-25 rokmi. Teda to predpokladam ze to by bol tvoj argument, kedze takuto debatu nemam prvykrat. Ale kludne mozes nadhodit ine obdobie, ak ale realne porovnas akekolvek historicke obdobie, tak si nikdy nebol celkovo slobodnejsi ako dnes. To nie je nazor, to je proste fakt, ktory ked nevnimas cez subjektivne zazitky musis tiez vidiet.

Reagovat
valloire

90.leta. Zkus natočit Českou sodu a dostaneš odpověď na otázku, kdy byla největší svoboda.

Reagovat
r3

Ceska soda je uplny top

V 90' si ale ako mohol cestovat po Europe? Ako si mohol podnikat? Chutovkou je tiez nocny zivot v tom obdobi, ked si mohol slobodne a beztrestne dostat na picu len pre ine vlasy/oblecenie alebo ze mal nejaky miestny "borec" pod palcom nejaky podnik..

Reagovat
valloire

Úplně normálně jsi mohl cestovat. Jako dneska, co je to za otázku? Komouší padli v 89. Noční život je stejnej, něco o něm vím v 90 tkách Dneska tě třeba naopak v Plzni napadne partička Ukáček nebo rumunů, což tehdy nebylo.

Reagovat
r3

No uplne normalne si cestovat oproti dnesku rozhodne nemohol. Netvrdim, ze si nemohol cestovat, ale to, ze dnes nastartujes auto v Uble (obec na uplnom vychode Slovenska) a vystupis v Lagose bez toho aby ta ktokolvek zastavil alebo bez toho aby si k tomu potreboval akykolvek papier ci viza je celkom solidny pokrok

Ale teda nocny zivot urcite nebol rovnaky, to je fakt nezmysel Odporucil by som ti teda zazitok z Bratislavy v 90tkach a dnes. To je na dlhsie, ale este pred 15-20 rokmi bola realna mafia v centre BA vsade, takze tu slobodu si aj bez vlastneho zazitku vies snad predstavit.

Reagovat
valloire

Tak já mám zkušenost z Plzně...Taky jsme jaksi byli mladší. Víza potřebuješ i dneska.

Reagovat
r3

A ted ale spravna otazka je co by sa akoze malo stat? Ten clovek pojde do vazenia? Alebo ho vyhostia?

Reagovat
smazaný uživatel

Orlík - Daniel Landa. Člověk, který dál dělal kariéru a je stále obecně uznávaným umělcem.. Dnes by ho za jeho tehdejší tvorbu odstrčili na okraj společnosti a už mu nedali druhou šanci. Jenomže on si tu druhou šanci zasloužil, což je teď jasně vidět, protože se úplně změnil. Dnes by tu šanci prostě nedostal. To mi nepřipadá spravedlivé. Člověk chybuje a od toho by měl být pokárán a měla by mu být nabídnuta druhá šance a ne mu hned ničit život.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je příklad, co mě napadl během sekundy. Když bych měl čas na přemýšlení, tak ti tady vypíšu 10, 20 možná 50 příkladů dřívějších svobod, které letos neplatí.

Reagovat
r3

To nie je o slobode, ale o nejakej spolocenskej nalade. A to hovorim ako clovek, ktory s Landom nema problem.

Reagovat
valloire

Orlík je v pohodě pro normální lidi i dneska. Není za co se omlouvat pořád kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

No dyt jo

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Mordor zase úřaduje

Reagovat
Fortex

Nebrec

Reagovat
Zark

ty už se běž zabít tvle

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Fortex

Pro tebe

Reagovat
The Krupy

Reagovat
JM

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

replikátor debility zase úřaduje

Reagovat
tr1p

debilator zase uraduje

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Ou yeah anti monopolni urad do akce

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Skalda29

Ať si hrají oni tři ligu, aspoň nikdo nedostane tu neoblíbenou bramborovou medaili

Reagovat
Zark

možná čím dýl budou tyto tři kluby vytrvávat, tím víc se to lidem dostane do vědomí, začnou se zajímat o věci kolem a nakonec s nimi i souhlasit

Reagovat
10

Reagovat
bayern987

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat
lajka30

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

lidi jako ty jsou ostuda juventusu a fandové úspěchů a prchů

Reagovat
pantondavo

Slavia, Juve, City to vubec neni fanda uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne protože na rozdíl od jiných wannabe fandů juve neberu úspěch jako samozřejmost a tyhlety fandové superligy který by hned vyhazovali pirla za jednu nepovedenou sezonu neberu jako skutečné fandy... fandit a podporovat se má i za nepříznivých výsledků a ne omlouvat úspěchy ostatních tim že my jsme jim to usnadnili a titul interu je spíše díky neschopnosti pirla apod

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

"se slinou pozicí"

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Kto je aspon trochu znaly europskeho prava vie, ze tie tri kluby s tymto argumentom nemaju sancu.

Reagovat
Registrujisejenproto

Kdo je znaly trochu prava vi, ze nic neni cernobile a neni chytre delat rychle zavery

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Benfica

presne tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele