M'Vila v létě odejde, míní trenér Rennes

13.03.2012, 10:51
Aktuality
Yann M'Vila je dlouhodobě nejžádanějším hráčem Rennes, zatím ale stále zůstával ve francouzského klubu. Další pokus získat talentovaného záložníka budou mít zájemci v létě a trenér Rennes Frederic Antonetti si myslí, že M'Vila v klubu nezůstane.

O 21letého francouzského reprezentanta se zajímají Real Madrid či Arsenal, další nápadníci se mohou objevit v létě. V zimě M'Vila nikam odcházet nechtěl, protože by nerad snížil své šance na účast na Euru.

"Yann M'Vila příští sezonu nebude hráčem Rennes," má jasno trenér Rennes Frederic Antonetti. Pokud osminásobný reprezentant z klubu skutečně odejde, nepůjde o nijak levnou záležitost, protože má smlouvu do léta 2015.

Letos M'Vila zatím za Rennes odehrál 33 zápasů ve všech soutěžích, jedinou branku zaznamenal v Evropské lize.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (159)

Přidat komentář
j_mrazik

Já myslel, že má aspoň 180cm... no tak to asi ani nechceme, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon by nevycnieval z radu.. :)

Reagovat
j_mrazik

Song s Diabym by vedle něj vypadali jak ochranka.

Reagovat
miguel bain

Má 182, Song má 183

Reagovat
j_mrazik

Přečti si časy těch příspěvků. Tohle jsem napsal s tím, že tu má uvedeno 169cm, což je málo. Lepší info jsem se dozvěděl později.

Reagovat
smazaný uživatel

Má 182 a teď už nejspíš tak kolem 78 Kg Ty statistiky na EF tam jsou už asi od jeho patnácti, jinak si to nedovedu představit..

Reagovat
j_mrazik

182 cm, to by šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci plašit, ale nemá ten kluk 1,82? ... Tady a na ESPN mají 1,69, ale na wiki a transfermarkt mají 182/3

Reagovat
penepi

Podla fotiek má určite cez 180.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Dobré oko vidí za ním číslo řady na tribuně a matematickým výpočtem mu vyšlo že má určitě nad 180

Reagovat
penepi

Keď ho vidím za rovno Benzemou, tak je to asi jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

touto logikou nechcete ani 169 cm Messiho ze?

Reagovat
j_mrazik

Na křídle bych ho snesl.

Reagovat
herbage

Co Makelelé?

Reagovat
j_mrazik

Já radši Vieiru.

Reagovat
smazaný uživatel

to je typické Rennes..tolik vychovaný a zkoupených mladíků, které pak prodává do větších klubů...proto nikdy nemohou dosáhnout těch nejvyšších příček, musí se řídit rozpočtem a jak je přiležitost zpeněžit hráče, jdou do toho...ale určitě sympatický mužstvo

Reagovat
domingo

Tak to, ze posledni 2 roky nejdou po LM, je spis Antonettiho chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, to už v delším horizontu...mají zřejmě skvělé skauty, vždy mají hráče, kteří se tam rok ohřejí další rok zazáří a je zpěněžen do většího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš Antonettiho a Čechova zásluha je, že o tý LM můžou vůbec přemýšlet

Reagovat
domingo

Ja vim ze ho mas rad, ale Rennes uz letos melo jit jasne po LM a ze se porad motaji kolem patyho mista (kde taky skonci), je uz primarne chyba toho, ze nedokaze namotivovat hrace, posunout je na vyssi level.. on z toho tymu udelal takticky vyborny celek, ktery umi prehrat prakticky kazdeho, ma jasnou herni tvar a system, ale pravidelne selhava v klicovych okamzicich, a predevsim nedokaze vuli preknoat herni krizi.. podivej jak to vypada s Rennes, kdyz prohrajou dvakrat za sebou, okamzite cely tym upadne do sedi a placa se tam mesic a pul, behem cehoz mu ujede vlak.. dela dobry rozhodnuti, dava sanci mladym a vybira si dobry hrace, potud je vse ok, jenze uz ted ma k dispozici tak vyvazeny a kvalitni kadr, ze by v L1 mel hrat rozhodne vys nez donekonecna bojovat s ASSE a Toulouse o jedno misto do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si to i z druhýho úhlu.. Letos na troku Lille, PSG a HSC neměli. Dokonce hrají výš, než Marseille. nebo Lyon.. Ten tým vybudoval on a nebýt jeho a Čecha, tak by se plácali někde v druhý lize Proto se mi zdá dost nevybíravý o něm mluvit jako o nějaký "slabině" Rennes..

Reagovat
domingo

Zas ty tvoje interpretace

Slabina Rennes to urcite neni, pro nadprumerny tym L1 s ambicema na EL je naprosto idealni trener. Pokud ale maji vybudovat opravdu uspesny muzstvo bojujici o nejvyssi pricky, tak uz je to spis brzda.

Cimz nerikam, ze by ho meli vyhodit, to by bylo takove nenazrane.. ted proda M'Vilu, misto nej uz v lete privedl Pajota, a pristi rok bude hrat zase kolem 5-8 mista.. jestli je to OK, to uz je na vedeni/fanouscich. Za me jo, ale umim si predstavit, ze byt fanouskem Rouge et Noir, bude me trochu stvat to ze vedeni udrzi pres leto vsechny hvezdy (Marveauxe, ktery prakticky nehral, nepocitam), jeste naopak posili na nejpalcivejsim postu, a stejne hraje uplne totez co loni, tentyz herni obraz, tytez pricky v tabulce..

Co se Cecha tyce, tak o tom nema cenu se bavit :) Co on predvadel, to od jeho odchodu jeste nikdo neprekonal, a to rikam jako clovek, ktery ma o Llorisovi extremne vysoke mineni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim, že Rennes nemá dostatečně širokej kádr na to, aby hráli s dostatečnou kvalitou LM i ligu.. To by se muselo hodně investovat a nemyslim, že by na to měli. Já bych ho tolik nezatracoval.. Výkony stojej hodně na špílmachrovi.. Leroy kdysi dokázal vyhrát, ale taky odchodit zápasy.. Dost často byl zraněný a Rennes bez něho byli do útoku neškodní.. Teď jeho pozici chytá Feret a ten je tam jen od letoška a zatím taky střídá vynikající výkony se slabými.. (nebo aspoň co mám možnost vidět ze sestřihů). Rozhodně si myslim, že Antonetti je na Rennes šíleně kvalitní trenér.. Co by za něj jiné-větší kluby daly..:)

Reagovat
domingo

Antonetti je prave trener do mensich, respektive strednich klubu, nebo si ho umis predstavit treba v Lyonu?

Vzdyt nezvlada tlak.. dopadl by jak Kombouare, prinejlepsim.. s takovym Valenciennes by koncil kazdy rok devaty a vsichni by byli spokojeni, vcetne nestrannych fanousku, kteri by se podivali na skvely fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Komboauré ale nebyl tak dobrej, měl ve VA dobrej kádr, což se nakonec potvrdilo jak výsledkama VA, tak i tim jak dopadl on sám.. Já bych si ho tam dokázal představit.. S širším kádrem by tolik nemusel spoléhat na ty špílmachry, kteří právě tvořej jeho hru a občas prostě nemají formu.

tahle sezona je navíc strašně divná..

Reagovat
domingo

Tak v Lyonu by na tehle pozici mel Gourcuffa, jestli je Feret podle tebe nespolehlivy, tak co potom on? :)

A tahle sezona se nikdy nemela stat, vsechno je spatne (az na par veci teda)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v Lyonu je velká pravděpodobnost, že by se mu klidně koupil kvalitní náhradník na AM.. To u Rennes nemá

Mně to bez dobře hrajícího Bordeaux ani tolik nebaví.. Když musim koukat, jak si PSG koupí Pastoreho, kterej prostě v tý lize nikdy hrát neměl a pak všechno drtí takovou holomajznou.. Do toho Lyon špatně, Auxerre špatně.. VA se mi na tý jedenácý příčce drží taky už nějak dlouho.. Na nic no..

Reagovat
domingo

Bordeaux ted ale rozhodne stoji za pozorovani, co Gillot presel na to 3-5-2, tak se na to da divat a maji vysledky. On je fakt hodne inteligentni trener..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se koukal na to jak hráli s HSC a teda žádnej velkej pokrok sem neviděl..

Reagovat
domingo

Tak s HSC..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi by je dali i s béčkem..

Reagovat
smazaný uživatel

antonetti tam prisel v roce 2009, tedy v dobe, kdy by s rennes uz nesestoupil ani straka

a neda se moc rici, ze by se pod nim nejak extra jejich hra zvedla

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se že sem ho neviděl hrát takže nevím ja koc je kvalitní v defenzivní činnosti což je zdřejmě jeho náplň práce ale směrem dopředu : 37 zápasů = 1gol 2asistence - to je bída

Reagovat
domingo

To je u DM hlavni, no

Reagovat
j_mrazik

I DM může odemykat obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně ale vzhledem k tomu, že fotbal není hokej a nepočítají se druhé asistence, tak pak není vidět to číslo no ale to bys chtěl po lidech moc, aby na to koukali ze šíře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Vsak on to dela :)

Reagovat
miky10

I Toulalan je na tom líp.

Reagovat
domingo

Az pujde M'Vila do srandaligy, tak ho taky dozene

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Má skvělou techniku i rozehrávku.. Jen ta pozice na hřišti mu prostě nedovoluje, aby měl ofenzivní statistiky. Zkus si dát branku, když si 50 m od ní a před tebou je celej bránící tým

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bída jako prase.. Tohle ho hrozně sráží dolů, podobně jako třeba takového Busquetse.. Pokud se ti hráči nenaučí dávat góly, nikdy z nich nebudou kvalitní DM

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

třeba takový Song : 36zápasů 1gol 10asistencí ....myslím že zbytečný nákup pro arsenal Song 24let a Wenger ho opět chce nahradit mladším ?

Reagovat
miguel bain

A pán je znalec, a můžeš mi vyjmenovat další DM, které v týmu máme? Frimpong, který ještě nedozrál a chybuje? Coquelin, kterému ten post díky jeho (ne)tvrdosti zas tak nesvědčí a mimo jiné je často zraněný? Song je na tenhle post úplně sám a jakmile se zraní, nebo odjede na APN, jsme v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se nepletu Diaby je schpon zahrát na DM ne ? Znalec určitě ne, taky bych řek že je ho škoda na lavičku náhradníku pro obě strany. A jak si řek máte mladíky kteří dozrávají a Wenger mladíky docela rád

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby chtěl Arsenal změnit rozestavení na 4-2-3-1 potom by to smysl dávalo. Jo a jeden z dvojice Wilshere,Ramsey hrál taky jednu dobu DM ne ?

Reagovat
miguel bain

Ne

Reagovat
miguel bain

No Diaby, který hrál na DM naposled před 5 lety a to ještě z nouze a který je už 3 sezony v kuse zraněný není zrovna ten správný příměr. Mimo tohle všechno je to čistokrevný CM až AM. O těch dvou mladých se s tebou nebudu bavit, to je ztráta času, nejsou zatím schopni plnohodnotně Songa nahradit. M'villa může hrát místo něj a taky místo Artety, kterému v květnu bude už 30, navíc jak jsem říkal u Songa se nedá čekat, že by se Kamerun opět nekvalifikoval na APN. Odejde Benayoun, možná i zmiňovaný Diaby, u Ramseyho se spekuluje o hostování. M'villa by si rozhodně zahrál

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase si vezmi když už jsme u spekulací, kdyby měl přijít M'Vila + Götze (i když tomu moc nevěřím) tak jako mít zálohu Song, Wilshere, Götze + na lávce Rosa celkem ve formě, zmiňovaný M'Vila a Arteta je docela luxus

Reagovat
miguel bain

Götze nepřijde. Je o něj velký zájem a to není Wengerův styl navíc cena bude pořád stoupat a s každým dalším zájemcem bude vyšší a vyšší. Co se Rosy týče, při vší úctě k němu, nevěřím, že se zase nezraní, podle mě je to otázkou času. Za Rosu může (bohužel) zaskočit Ramsey a až se uzdraví tak Wilshere nebo Diaby, taky tam dokáže zahrát Chamberlain, ale DM prostě nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na ty zápasy a pochopíš....

DM je nejnevděčnější post.

No offence

Reagovat
soukup

jestli se chce LFC posunout výš, tohle je jeden z hráčů, po kterým musí sáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho tam vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím tak na půl z dlouhodobého hlediska určitě ano , ale z krátkodobého potřebuje hotové hráče v nejlepších letech.

Reagovat
soukup

pokud má ten hráč kvalitu, tak je řekl bych zcela jedno jestli mu je 27 nebo 22

Reagovat
smazaný uživatel

To měl mít Carrol za 35M taky a jak to dopadlo vždycky je lepší kupovat hráče co má pár let odkopaných než mladíka co sem mu vydařila jedna sezona a může ale taky se nemusí prosadit. Prosím nepište sem nic o Torresovi to je vyjímka

Reagovat
soukup

Carroll a MVilla jsou úplně odlišný případy

Reagovat
domingo

Tak M'Vila ma zkusenosti i z repre. Pokud se mu povede Euro (kde by mohl byt v zakladu), tak to prakticky hotovy hrac bude.. v lize hraje 3 roky v zakladu, nezklamal v Evrope ani v repre, vic v Rennes ani dokazat nemuzes

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi máš pravdu, jen já bych asi chtěl vidět hnedka Pool v boji o titul ale to asi pár let neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale M´Vila je právě přesně takovej hráč, kterej by je do těch bojů mohl dostat..

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo sem psal výš že z dlouhodobého hlediska určitě ano

Reagovat
smazaný uživatel

S tím moc nesouhlasím. Je sice pravda, že je to velice kvalitní hráč, ale je to hráč spíš do defenzivy a v tom liverpool zrovna problém nemá. Sice souhlasim, že bych ho tam rád viděl, ale je tam Lucas, který byl před zraněnim velice dobrej, ale náhrada za něj není. Yann by hrál asi základ, ale zase kupovat hráče za velkej balík na pozici, kterou nutně posílit nepotřebuješ je hloupost.

Reagovat
domingo

Pokud ale vychazis z toho, ze Pool ma prachy a nemusi obracet libry a premyslet nad jednou nejvhodnejsi posilou, ale muze nakupovat vsude, kde je potreba, tak je M'Vila v zakladu a Lucas coby spolehlivy nahradnik, ktery zna klub, ma nejakou kvalitu a na hriste se dostane, prakticky idealni a v pomeru cena/vykon snad nejlepsi reseni..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, že kdyby nemuseli počítat libry, tak by to udělat mohli, ale nemyslim si, že nový vedení chce jít dlouhodobě cestou rozhazování, jako to bylo minulý léto. Spíš si asi chtěli získat fanoušky a ukázat KD, že má důvěru, ale asi už nákupy za 100 mega jako doteď dělat nemůžou. I přes fakt, že hodně dostali za odchody, tak si myslim, že je to nepravděpodobný, ale to je jen muj názor

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hrál dobře dva měsíce ze všech těch 3 letech totální bídy a už byste na něm stavěli celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas byl zvolenej nejlepším hráčem Poolu minulou sezonu a taková cena se nedává za dva měsíce dobrých výkonů . Začátky měl v Live špatný, ale poslední dvě sezony (nepočítam to zranění) byl dobrej a hlavně jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je u fanoušků v Anglii docela dost populární, ne? Protože pak komu jinýmu bys to dal za minulou sezonu, když on odehrál snad všechno.. Ale jo.. Všiml jsem si, že už to nějakou dobu neni takovej lempl.. Jenže M´Vila je jiná třída..

Reagovat
smazaný uživatel

taky jiná cenová relace a nevím, jestli by za ty prachy neměli posílit spíš jiný posty.

Reagovat
smazaný uživatel

A za výkony si toto ocenenie nezaslúžil.

Reagovat
soukup

LFC potřebuje kvalitní DM jako máloco jinýho, kromě Lucase nikoho nemá a i když se lucas zlepšuje, tak stejně pokud chcou hrát o titul potřebují dva kvalitní DM, Spearing je vtip

Reagovat
j_mrazik

Všichni liverpoolští mladíci jsou vtip, pokud klub přemýšlí na příčky do 5. místa a výš.

Reagovat
soukup

Spearing hlavně ani není mladík

Reagovat
smazaný uživatel

no ono jim to v defenzivní části vyloženě skřípe, že potřebujou DM tos odhad

Reagovat
soukup

se někdy podívej na jejich hru, stačí jednou, pokud fotbalu aspoň trochu rozumíš a nejsi totální imbecil, uvidíš to taky. Když se musí Henderson, Adam a Gerrard dělit o defenzivní práci, tak hrajou o třídu hůř, nejvíc vidět je to na Adamovi. Oni potřebují DM aby to nemuseli neustále lepit hráči, kteří to vůbec neumí a nestíhají potom plnit svý zbývající úlohy. Tobě fandění LFC vyšlo na tento týden v horoskopu, nebo je i sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co si místní odborníci na ef dokazujou přijdeš si vtipnej, když se někoho snažíš odpálit moc ti to nejde a zřejmě nemáš tak vysoký IQ jak si myslíš člověk, kterej dokáže argumentovat, tak se neohání imbecilama apod. Myslím, že by ses někdy měl podívat třeba na VŠ jestli víš co to je. Tam bys viděl jak vypadá diskuse s lidma opačnýho názoru. A pro zajímavost koukám na všechny zápasy a jestli si myslíš, že jenom proto, že se Kennymu zranil DM tak změnil systém a najednou místo jednoho defenzivního brání všichni záložníci a všichni útočí, tak seš naivní určitě tam nemá hráče, kterej to vůbec nedokáže zahrát, a proto překopává celej styl

Reagovat
soukup

tohle se tu už ale řešilo několkrát a teď přijdeš ty a trváš na přesným opaku, co ti jinýho mám asi doporučit, tak se dívej pořádně, když tedy sleduješ každý zápas. Nebo jsi vysledoval, že když spolu hraje Henderson, Adam a SG, tak jeden z nich je DM a zbývající dva hlavně útočí? A ty teda koukám chodíš na nějakou ideální VŠ, kde se člověk učí diskutováním nad problematikou místo toho, aby učitel mluvil a studenti surfovali na netu a dělali věci do předmětů, kde jim to hoří víc...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jakou VŠ si viděl, ale na UK se tohle moc dělat nedá. To bys tam dlouho nevydržel a mimochodem si to odhadl mam docela konverzační obor. Většinou se učíme konverzací a polemikou :-) a já nikomu svůj názor nevštěpoval, nebo jo ? Já jsem jen napsal opačný názor, ale narozdíl od tebe sem nikde nenapsal, že je imbecil, když má názor opačný jen jsem napsal co si myslim

Reagovat
soukup

tak to mě studium na UK překvapuje, boří to spoustu historek a mýtů, že je to stejně běžná škola jako ostatní VŠ v česku

Reagovat
smazaný uživatel

no tak stejně běžná škola asi těžko když patří mezi 1,5 % nejprestižnějších škol na světě. Toto asi běžná škola nebude, ale určitě záleží na oboru no nikdo si asi nemyslí, že tam jsou jen ti nejlepší, ale třeba na náš obor brali 175 lidí z 5000 přihlášek většina lidí co se tam hlásí asi blbci nejsou, proto si nemyslim, že je to běžná škola , ale jestli máš jinej názor, tak ti ho brát nebudu

Reagovat
soukup

z pěti tisíc, co probůh studuješ? koukal sem na fildu a fsv a nikde tam není nic s takovým počtem přihlášek

tak běžná škola to asi není, ale nějak mi nesedí představa, že místo surfování po netu si hodinu a půl zasvěceně polemizujete s profesorem třeba na můj obor bylo jednodušší se dostat do Prahy než do Brna a je tu u nás i dost pražáků, kteří sem šli kvůli vyšší kvalitě toho oboru na MU a teda osobně bych si vůbec nedovolil tvrdit, že se učíme nějakou debatou a argumentací

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi se tim učíme a těch 5000 bylo hodně nadnesený číslo uznávam, teď sem na to taky koukal a určitě MU je podobně kvalitní její úroveň dost stoupla a je to obor od oboru, někde je lepší to a jinde to. Chodim na fsv na politologii a mezinárodní vztahy a mimochodem na netu tam skoro nikdo neni, protože tam je nějaká wifi či co, která neumí s windows 7 takže lidi co to maj a to je většina tak se musí jen učit

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem to tak, že ho nepotřebujou, ale myslím, že hroťák a hlavně křídlo je důležitější možná i tvořivej záložník, protože Gerrard toho už moc neodehraje a Adam tam zrovna nezáří. a proto si myslím, že DM za tolik peněz jako třeba Yann je fakt zbytečnej luxus.

Reagovat
soukup

tvořivých záložníků mají několik, ale při zranění Lucase musí i bránit a pak hrajou směrem dopředu průměr

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jaký jsou tam ty tvořivý ? to co řiká moc nedává smysl, jestli jich máme tolik a jednoho obětujeme místo Lucase na defenzivního, tak ty zbylí dva středový by měli být dopředu efektivnější ne? navíc hlavně na DM tam hraje Spearing, a proto maj prostoru stejně jako s Lucasem. Ten důvod je spíš takovej, že to tvořiči moc nejsou. Třeba Hendo je dobrej ale neni žádnej vyloženej tvořitel. O Adamovi sem už mluvil a tak už jen snad SG.

Reagovat
soukup

tak Henderson, Adam i SG jsou primárně ofenzivněji ladění záložníci. Jak Henderson, tak Adam vždycky ve svých klubech měli za sebou někoho defenzivního a měli tak větší volnost a operovali v jiných prostorech. V LFC teď když hrají spolu tak musí všichni i bránit, protože jeden by to sám nezvládl, když to nikdy ani nedělal. Spearing je střevo, který má kvalitu tak na Championship, to že je srdcař z něj lepšího hráče neudělá, někdy sice zahraje dobře a nějaký věci směrem dopředu od něj nikdo nežádá, ale často má problémy i s poziční hrou a zaplňováním středu hřiště. Navíc toho odehrál fakt minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

no že je Hendo ofenzivní si zrovna nemyslim je to klasickej střed, ale nesouhlasim s tim že DM nikdy nehrál. Asi si nesledoval MS do 21 let viď tam třeba čistokrevnýho DM hrál. ( I proto dopadli tak, jak dopadli, ale to nic nemění na tom, že už to hrál a neni tam nejhorší, ale souhlasim, že to žádnej šlágr neni. Souhlasim, že DM by mohli koupit, ale rozhodně ne tak drahý jako je Yann.

Reagovat
soukup

tak mluvil sem o klubech, SG hrál taky v repre sem tam levý křídlo, ale asi se všichni shodneme, že to levý křídlo není, stejně jako Hendo DM i když ho třeba hrál v U21, ty jsem fakt nesledoval Yann ale právě není vůbec drahý, ale tak jo klidně můžete koupit Cattermola nebo Muambu za 8-10M to bude mnohem lepší, případně jestli je i tohle moc, Whitehead by šel pořídit tak za 3

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že rozumný je to tak do 15. Vzhledem k tomu, že už tam jeden kvalitní defenzivní je tak neni potřeba, drahýho. Kdyby stál 15 asi všichni by se shodli, že by to byl výhodnej obchod pro všechny. A i za 15 mega se dá koupit hodně kvalitní hráč. To hlavně do defenzivy. Ofenzivnější hráči jsou zpravidla dražší a třeba takovej Honda měl stát Lazio 14 milionů eur. Tak všechno se tu odvíjí od jeho ceny, kterou ani jeden neznáme

Reagovat
soukup

ale jeden je málo, pokud chce LFC hrát o LM musí si v jeho kádru konkurovat kvalitní hráči, "máme Lucase, potřebujeme už jen nějakou levnou záplatu za něj" je cesta k 6.-7. místu

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem netvrdil, spíš mám namysli jemu rovnocenýho soupeře, kterej bude za přijatelnou cenu a ne jako třeba Carrol dnes se dá v klidu sehnat kvalitní hráč okolo 10-15. a myslim, že na LM by potom už defenzivní část stačila. Víc bych se věnoval ofenzivě, když leto LFC dal stejně gólů jako předposlední Wolves to je ostuda a jen defenzivním záložníkem to asi nebude

Reagovat
Godwinson

Vždyť pro Liverpool by byl téměř zadarmo. Dávají podobný peníze za pětkrát horší hráče :)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl dobrej vtip škoda, že je to i pravda . Ale právě proto si myslim, že když vyházeli tolik peněz předtim, tak už takový prachy dávat nebudou. Kort za jednoho hráče.

Reagovat
Godwinson

Tak oni budou muset nějaké peníze utratit, pokud se nechtějí takhle plácat. Potřebují top hráče a když si vezmu, že M'Vila by byl za něco málo přes 15 mil. a je to hráč s potenciálem být na té pozici nejlepší :) Nebyla by to špatná investice.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl takhle levně, tak si myslím, že by to byl skvělý kauf. Nicméně se asi rozcházíme v názoru za kolik bude. podle mě pod 25 nepujdou i kvůli tomu, že má dlouhou smlouvu. Navíc kdyby stál 15, tak tam hned naběhne třeba Madrid a hodí tam 20, aby byl jeho a vyšplhaj to nahoru, protože takový hráči, za tak malý ceny podle mě nechodí, když jim nekončí smlouva

Reagovat
Godwinson

Z Francie právě chodí, víceméně. Navíc teď odkryli karty, já si myslím, že 20 mil. je maximální hranice, takovou cenu koneckonců nasadil sám Dréossi v prosinci. Když si vezmeš věk, kvalitu a současnou dobu, je to prostě dobrá investice :) To by zaplatil odchod Suáreze ... :)))

Reagovat
smazaný uživatel

tak za 20 bych ho klidně vzal :-) když odejde třeba maxi tak za 4 o čemž už se dlouho spekuluje, že pujde, tak by ho měli za 15. což bych určitě bral. Jestli se nemýlíš, tak bych ho bral taky, ale pravdu se dneska nedozvíme v létě se uvidí jeho cena

Reagovat
smazaný uživatel

ne, že bych viděl rád konkurenci posilovat, ale taky mě to hned napadlo..

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

Jo, jo, jo, jo ,jo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry by mohl hodit dobrý slovo, tohoto hráče bych bral všema deseti do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide do realu ci

Reagovat
penepi

Alonso, Khedira, Lass, Coentrao, Sahin a to možno príde Javi Martinez.

Reagovat
penepi

+ Granero sa javí dobre.

Reagovat
miguel bain

Granero, který odehrál za sezonu 500 minut, ten se teda musí jevit.

Reagovat
pospech11

ale když hrál tak patřil k těm lepším na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vydrží bez LM (snad už jenom rok) tak bych ho hned bral do Liverpoolu. Ale jestli bych si měl vybrat místo DM křídlo, tak radši to křídlo. Ale třeba se Comolli rozjede a to prohlášení bylo jen zavádějcí a přijdou rovnou tři posty :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemyslim si, že by bez rozvahy vydával takokvý prohlášení , nicméně on neřekl, že posily nepřijdou, řekl jen, že se nemá očekávat výrazná aktivita. Myslím si, že by mohli koupit kvalitní, ale ne tak drahý hráče (alespoň né předražený jako minulý léto . škoda, že nekoupili třeba Shaqiriho za těch 13 (nebo kolik stál.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Dobrá zpráva, ale nedokážu si představit, kam by zamířil. Doufám, že už se Mourinho neozve :)

Reagovat
MiChaEl

A co tak namiesto VBommela do Milana? (moja vysnena posila)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to bude asi Wenger, po tom záujme v lete.

Ak to bude znamenať, že Song sa posunie na CM, M'Vila bude čistý štít a na AM bude Jackie/Rosa, tak som ochotný na to pristúpiť.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Arsenal zbytecny a navic za silene prachy

Reagovat
smazaný uživatel

ak je pravda, že zaňho Wenger ponúkal toľké peniaze v lete, tak by určite zbytočný nebol, Wenger nie je Kenny...

Reagovat
smazaný uživatel

musel by se nekoho zbavit. v tom stredu zalohy je pretlak a M'vila by uz definitivne pohrbil Lansburyho. radsi at Wenger investuje do zaloznika,ktery je schopny hrat na podhrotu i kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Götze/Hazard

Reagovat
havrys99

Belhanda

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa na to pozriem objektívne, tak viem, že Lansbury má u nás veľmi malú šancu. Ak by prišiel Yann, tak na DM by sme mali jeho, Coqa a Kingkonga, za predpokladu, že zo Songa by sa stal CM (nejaká spojka). Na CM by bol Arteta, už spomínaný Song, ktorý by asi hral základ a na AM by bol Jackie, ktorý by bol základ, Rosa a Diaby (jeho budúcnosť mi je zatiaľ záhadou). Rozhodne to nie je tak veľa - podľa mňa by sme mali zálohu pekne kvantitatívne vyváženú. Ale či by to fungovalo neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

a co by jsi udelal s Aaronem? myslenka zajimava,ale v tomhle se neshodnem :) skoda,ze nemam ted vic casu o tom pokecat

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt máte pocit, že bude Ramsey jednou fotbalista?

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj, Aaronka som zabudol.

Tak on je jasné CM, asi by bol pred Artetom v hierarchii.

Reagovat
j_mrazik

Nechci být sprostý, ale jebat Lansburyho. Bentley se u nás taky neprosadil a brečet kvůli němu nebrečím. Jsou lepší hráči a upřednostňovat Angličany s horší kvalitou nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

DM - Song,Frimpong,Coquelin CM- Arteta,Ramsey,Diaby a Lansbury + Wilshere,ale z toho se snad stane AM :)

Reagovat
SunFells

Vůbec není zbytečný, Song prostě tím štítem přestává být každou sezónou víc a víc. Klub řekl, že ho prodá, je z Francie a ten hype kolem něj trochu opadl, ta přestupová částka nemusí být nikterak vysoká vzhledem k jeho kvalitám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi rekni,koho by ses na jeho ukor zbavil. jinak ze Songa by jsi tim padem udelal CM? no mame jich malo no - Arteta,Ramsey,Diaby a Jacka radsi ani nepocitam

Reagovat
Kubin1989

Doufám, že půjde do Arsenalu. Je to hráč, který svoji typologiíí a hrou jednoznačně sedí do tohoto týmu.

Reagovat
JacoBee

On a sissoko (z toulouse) jsou asi nejlepší francouzský štíty...a ještě k tomu mladí...

Oba dva jsou to hráči po kterých by měli šáhnout kluby co chtějí mířit výš ale poslední dobou to nejde...:)

Reagovat
Godwinson

Spíše Capoue, to už je kvalitou reprezentační štít a pořád neprofláklý. :)

Reagovat
JacoBee

Tak sissoko taky není žádná mediální Bomba :)...ale musí se uznat že francie má ty štíty hodně dobře zabezpečený :) a na dost let dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj pomaly sa vybrusujúci Coquelin.

Reagovat
domingo

Ja teda porad radim Sissoka o trosku vys, ale Capoue by mohl byt bomba.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Godwinson

A je taky pravda, že Sissoko by byl za 10 a Capoue za 9, odhadem, takže ... profláklost neprofláklost :))

Reagovat
Rssa

Není ten Sissoko spíš CM s velkou kvalitou (a chutí) do útoku?

Reagovat
domingo

Oba jsou takove box-to-box typy, kdybych mel nejak rozpitvat zalohu Toulouse, tak je za obema jeste Didot nebo Devaux, ktery hraje ciste DM.. ve 4-2-3-1 by Sissoko zvladl oba posty, ve 4-4-2 taky, ale takove to volne DM ve 4-1-4-1 nebo 4-1-3-2 (to hralo loni Sochaux treba) uz tezko..

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Také to měl být budoucí nejlepší reprezentační střed, škoda, že se to v případě Moussy slušně zadrhlo. Ale ten bude odcházet také, takže u něj to bude jen lepší.

Reagovat
cristiano.K.

100. pro M'Vilu v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik může stát, když má smlouvu ještě na tří roky?

Reagovat
cristiano.K.

bude o něj boj, kdo dá víc vyhraje. Okolo 15mega liber tipuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, díky. Myslím, že s jeho fyzickým fondem by mu seděla PL, ale těžko říct...

Reagovat
Godwinson

15-20 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
travis joe

Hodil by se do AC

Reagovat
Krausio_Real_M

Jen osminásobný reprezentant jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co LFC čeká?

Reagovat
Rarášek

Na zázrak.

Reagovat
Kenneth

Prosím jen ne Real.

Reagovat
Liquid

Newcastle, Everton nebo Villa bude jeho další působiště

Reagovat
Shevchenko

Hmm, AC ?

Reagovat
Tomanatura

INTER!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele