M´GLADBACH CHCE BLAŽKA!

27.05.2004, 20:42
Aktuality
Jaromír Blažek si prý už ve Spartě v příští sezoně nezahraje! Oficiálně německý Mönchengladbach přiznal svůj zájem a vše se zdá být na dobré cestě, aby se kluby na přestupu dohodly. Oficiální nabídka už prý leží na stole na Letné a podle informací ze zákulisí, je Sparta ochotna jednat!

Německý klub už nabídl Jaromíru Blažkovi tříletou smlouvu, ten však zatím musí vyčkat, jak se rozhodne jeho současný klub. Prezident Sparty Vlastimil Košťál se jednou nechal slyšet, že by Blažkovi v létě v odchodu nebránil, a proto jak se zdá, je vše na nejlepší cestě, aby se přestup uskutečnil.

Informaci potvrdil hráčův agent Pavel Paska, který přiznal, že už záleží jen na tom, jak se kluby dohodnou. "Já na to nepospíchám, máme na to dost času," řekl Jaromír Blažek s odkazem na Euro 2004. Ale právě ještě před Mistrovstvím Evropy v Portugalsku, by chtěl Mönchengladbach jednatřicetiletého fotbalistu získat!

Zákulisní informace zatím hovoří jasně - Blažek ze Sparty odejde! Už několik týmů o něj projevilo zájem. Mimo zmiňovaného Mönchengladbachu projevil v zimě zájem také anglický Manchester City, který by Jaromíra Blažka chtěl získat jen, kdyby odešel David James, o kterého je zájem v Itálii.

Zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Bill

Blažek by si nějaké zahraniční angažmá zasloužil.Podzimní výkony byly excelentní Jarní už trochu slabší Pokud Blažek přestoupí ,zajímalo by mě,kdo bude jedničkou sparty

Reagovat
HOST*

Fero Lakatoš :)

Reagovat
HOST*Bill

Do Sparty byste to asi nedotáhnul,pane Lakatoši

Reagovat
HOST*BESTie

...spása sparty. Ale prodaj ho, prodaj. Za pakatel. Oficiálně.

Reagovat
HOST*Bill

Oficiálně HO NEPRODAJ Jak asi víš ve spartě ZŮSTANE

Reagovat
PJ

No, to řikaji teď, když odmítli jednu nedostatečnou nabídku. Ale léto je dlouhý a já věřim tomu, že ta nabídka nebyla poslední a Blažek odejde...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele