LŽOU ČÍSLA NEBO NE?

01.07.2006, 20:13
Aktuality
Bude mistrem světa Německo nebo Brazílie? Ostatní prý nemají šanci! Němci jsou již v semifinále, ale jelikož píši před zápasem Brazílie - Francie, nevím, zda se to samé povedlo poslednímu neevropskému zástupci. Ale i tak, čísla prý nelžou!

Takže začněme! Vynásobme poslední dvě čísla roku prvních dvou triumfů Německa (54 x 74). Dostaneme číslo 3 996. Odečteme-li rok, kdy Němci získali titul naposledy, 1990, vyjde nám: 2006.

Podívejme se ale také na zisk titulů mistra světa od roku 1962. V Chile vyhrála Brazílie, o čtyři roky později Anglie, v Mexiku Brazílie, a tak dál, a tak dál, Amerika, Evropa, Amerika, Evropa... Na koho je řada letos? Na Evropě, pravda? A kdo jiný než domácí Německo má "nárok" a zároveň "povinnost" vyhrát?!

Ale jsou zde ještě další zajímavé kombinace čísel. Brazílie získala titul v roce 1994. Před tímto úspěchem to bylo naposledy v Mexiku 1970. Sečtěme tato dvě čísla a co nám vyjde? 3 964! Pozor, zapamatujte si dobře toto číslo! Argentina vyhrála dvakrát, 1978 a 1986. Jaký je součet těchto dvou letopočtů? 3 964! A Německo? Poslední titul 1990, ten předešlý 1974, 1+1 = 2, ale 1990 + 1974 = 3 964!!!

Vraťme se o čtyři roky zpět, do Japonska a Koreje, a představme si, že MS 2002 ještě nezačalo. Chcete vědět, kdo se stane mistrem světa? Čísla vám to řeknou zcela jasně: Brazílie! Proč? Tentokráte budeme odečítat. Píše se rok 2002, odečtěme toto číslo od onoho magického 3 964 a máme zde 1962, tedy rok, kdy Brazílie vyhrála světový šampionát! A budeme-li pokračovat v odečítání, znovu použijeme 3 964, odečteme rok letošní, tedy 2006 a výsledek je jasný: 1958! A kdo vyhrál ve Švédsku? Brazílie!

Dobrá, 9. července večer si povíme, zda čísla nelžou! Nebo vyhraje někdo úplně jiný? Tak lžou nebo nelžou?!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Caesar

Numerologie to snad nemyslí vážně - Vyhraje Portugalsko

Reagovat
Shevchenko

Vyhraje FRANCIE!

Reagovat
HOST*alegre

Čísla nelžou! Mistrem bude Německo! A jestli lžou, tak vyhraje, Itálie, Portugalsko nebo Francie!

Reagovat
HOST*

Brankáři:

Čech(Chelsea), Laštůvka(Shakhtar), M.Čech?(Liberec), Lejsal?(Brno), Kinský?(Saturn), Blažek??(Sparta)

Obránci:

Ujfaluši(Fiorentina), Rozehnal(Paris-SG), Grygera(Ajax), Kováč(Spartak), Jiránek?(Spartak), Mareš(Petrohrad), Jankulovski(Milan), Latka(Slavia), Suchý(Slavia), Zápotočný(Liberec), Košťál(Liberec), Kadlec(Sparta), R.Hubník(Olomouc)

Záložníci:

Rosický(Arsenal), Polák(Norimberk), Plašil(Monaco), Nedvěd?(Juventus), Kobylík(Bielefeld), Skácel(Hearts), Jarošík(Celtic), Sivok??(Sparta), Piták(Salburck), Abrahám?(Ml.Boleslav), Pudil?(Liberec), Šmicer?(Bordeaux), Heinz???(Galatasaray), Jarolím(Hamburg), Sionko?(Rangers)

Útočníci:

Koller(Monaco), Baroš(Aston Villa), Zb.Pospěch(Sparta), Svěrkoš(M´Gladbach), Jun?(Trabzonspor), Bednář(Hearts), Štajner??(Hannover)

Určitě jsem ještě na někoho zapomněl, ale to nic nemění na tom, že těch hráčů je dost..

Takže pane Brucknere, už nám prosím nevyprávějte nic o tom, že na MS jsme neuspěli kvůli Polákovi. Neuspěli jsme hlavně kvůli tomu, že jsme měli přestárlý tým(druhý nejstarší ze všech) a vy ještě chcete, aby ti hráči dál pokračovali. Tohle já prostě nepochopím, že je "dědkovi" prodloužena smlouva.. Nejraději bych na reprezentační lavičce viděl Petrželu..

Reagovat
HOST*

Ještě jsem zapomněl na Šírla z Petrohradu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele