Lyonu vadí Fredova váhavost

18.01.2008, 14:45
Aktuality
Ačkoliv útočník Fred nedávno prohlásil, že chce zůstat v Lyonu, jeho zaměstnavatel připustil, že by mohl zamířit do Tottenhamu Hotspur nebo Middlesbrough. Podle prezidenta klubu Jean-Michela Aulase svými nabídkami splnily veškeré finanční požadavky.

Čtyřiadvacetiletý forvard prohlásil, že smetl ze stolu několik nabídek z anglické Premier League a hodlá zůstat ve francouzském klubu.

Šéf Lyonu Jean-Michel Aulas dnes ovšem zdůraznil, že Fred svůj zájem jinak než slovy nepotvrdil. "Oznámil, že chce zůstat? To je skvělé," řekl Aulas. "Ale on také může druhý den říct, že odchází do Tottenhamu nebo Middlesbrough, protože mi nabízejí to, co chci."

"Znepokojuje mě jeho váhavost. Pokud bych věděl, že to řekl, protože chce skutečně zůstat, měl bych to lehčí," dodal netrpělivý Aulas.

Fred uvažuje nad odchodem od té doby, co v Lyonu přišel o základní sestavu, ze které jej vystrnadil nadějný a ve formě hrající Karim Benzema.

Autor: Pavel Janega / BBC

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

At prestoupi treba na vlak tim lip pro Barose!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt debil ten fred nema v lyonu sanci se uchitit mnel jit do PSG a ne cekat jak trotl sam si to posral

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě ty máš fakt dost pořád jen nadáváš, to hrůza měl by ses nad sebou zamyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by prestoupil bylo by to lepsi pro vsechny jak pro Lyon tak i pro Freda a nejlepe pro Barose

Reagovat
smazaný uživatel

mnel by prestoupit udelalo by to dobre PSG

Reagovat
smazaný uživatel

je to s nim tezky, chce zustat v superklubu a ve francii, tam se ale zadnej svetovej klub krome tapajici marseille nenachazi..

Reagovat
honziss

Obávám se, že ani odchod Freda už Barošovi nepomůže, sice tomu klukovi vigantickému fandím, ale v Lyonu už to má zabité, je uplně z formy a navíc ani kvalitativně už nemá na Benzemu a ty další lyonské forwardy, měl by odejít zpátky do Premier League

Reagovat
honziss

jako Baroš, a co se týče Freda, tak ten by taky měl odejít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele