Lyon už trenéra nehledá, sezonu na jeho lavičce dokončí Sage

12.01., 13:17
Aktuality
Pierre Sage (© AFP)

Vedení Lyonu ukončilo hledání dalšího nového trenéra. Olympique se protrápil první polovinou sezony a špatné výsledky stály práci dva kormidelníky, u týmu pak bude minimálně do konce června pokračovat Pierre Sage.

Francouzský klub se dlouho topil u dna tabulky Ligue 1 a na lavičce hodně rychle skončili Laurent Blanc a Fabio Grosso. Koncem listopadu se dočasným řešením stal Sage, Lyon vyhrál poslední tři zápasy a odměnou pro tohoto kouče se stala nová smlouva.

"Pierre Sage se dočasným trenérem stal 30. listopadu a Olympique Lyon nyní rozhodl o prodloužení jeho působení u prvního týmu až do konce sezony," oznámilo vedení OL.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Možná první dobré rozhodnutí od vedení Lyonu v této sezoně. S týmem udělal progres, nemám problém aby dostal do konce sezony šanci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele