Lyon přišel o obránce Clerca

11.08.2008, 17:22
Aktuality
Obránce Lyonu Francois Clerc nebude v dobrém vzpomínat na včerejší dohrávku prvního kola Ligue 1 proti Toulouse. Jeho tým sice vyhrál přesvědčivě 3:0, francouzský obránce si ovšem přetrhl kolenní vazy a na hřišti se neobjeví hodně dlouho...

"Clerc bude mimo hru pět nebo šest měsíců," sdělilo vedení klubu po podrobném vyšetření.

25letý obránce se zranil v průběhu prvního poločasu a na hřišti ho nahradil Anthony Reveillere. Účastník letošního evropského šampionátu v Rakousku a Švýcarsku přijde o velkou část ligové sezony a jeho služby nebude moci využít ani reprezentační kouč Raymond Domenech. Již brzy startuje kvalifikační cyklus o postup na MS 2010 a Clerc zmešká minimálně zápasy s Rakouskem, Srbskem a Rumunskem.

Lyon včerejší zápas s Toulouse zvládl jak se na mistra sluší a patří a vyhrál 3:0. Jednu branku dal Makoun, o další dvě se pak postaral nejlepší střelec loňského ligového ročníku Karim Benzema. Nový kouč Claude Puel přesto nebyl zcela spokojen. "Je dobré začít takovýmto způsobem, i když to nebylo snadné. Máme ještě hodně co zlepšovat, v posledních minutách jsme mohli hrát daleko lépe," řekl k utkání Puel.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty vole,to je smůla. Jsem původně myslel,že to bude tak na pár týdnů.

Reagovat
Kapřík

Je to hodně velká škoda .

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vemu,že to bylo pouze kvůli špatnému došlápnutí,tak to je pěkně smolný.

Reagovat
Kapřík

Hodně smolný . Jsem zvědavej jestli ještě Lyon někoho dotáhne na jeho místo, Reveilliere sám na to asi stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajurik

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda pro Lyon ale mají štěstí že je ještě přestupové období tak můžou nakupovat ale také mají reprezentanta Francie Reveillera

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra..to je spatny:(

Reagovat
smazaný uživatel

To mě mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda takové zranění je snad to nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy se uzdrav Francois !!! Držíme palce

Reagovat
$dolar$

Urcite je to skoda, ale podle me pro Lyon je lepsi ze bude hrat Anthony, ten je dle me lepsi ale brzy se uzdrav Francois

Reagovat
smazaný uživatel

Reveillere není lepší, tomu nevěř.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele