Lyon potvrdil odchod Bosze, ve funkci ho nahradí Blanc

09.10.2022, 23:13
Aktuality
Laurent Blanc (© twitter.com)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Rothbard

Z bláta do louže...

Reagovat
ACSMan

z Bouše do Blánka

Reagovat
Godwinson

Wow, poradna bomba. Jsem na nej hodne zvedavy, sel do poradne vyzvy po tech letech provalenych v petrodolarech.

Ale fandim mu, snad je vytahne. Kadr moc dobry nema, atmosfera v nem bude taky dost husta, fuska :-)

Reagovat
Doomblade

Reagovat
FC Porto FC

On a Rijkaard, spekulace že budou trénovat někde v Evropě asi posledních 10 let furt a vždycky nic, teď se to prolomilo

Reagovat
Rudnevs

Rijkaard uz je podla mna finished, tam sa ani nespekuluje uz

Reagovat
Shevchenko

Rijkaard ukončil trenérskou kariéru před 8 lety.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
technecium

Ten mel na vic

Reagovat
Heisenberg

GOAT is back <3 Gratulace Lyonu, právě si zajistil roky hojnosti a atraktivní hry.

Tohle musí být největší trenérský level-up za posledních X let. Pračka sračka Bosch co nevyhrál ani s Ajaxem pořádně nic a jinde paběrkoval za génia a rozeného vítěze.

Reagovat
Seydou Doumbia

Cítím tady dost velkou ironii

Reagovat
guerro

Do Baníku?

Reagovat
Rudnevs

Co vlastne robil cely cas? Preco nikde netrenoval okrem Kataru?

Reagovat
Langi

všechny nabídky odmítal a trénovat nechtěl...očividně pár let žil z výslužného z PSG (bral tam snad 8,5 ME ročně a údajně dostal 20ME za ukončení smlouvy)...no a pak vzal tu štaci v Kataru...akorát teda nevím, kolik mu slíbili v Lyonu...ten musí brát minimálně jako Laca

Reagovat
Rudnevs

Takze tak no Z toho mam skoro az pocit, ze ho to trenovanie az tak nebavi a ide mu skorej o to, aby sa zabezpecil. Co samozrejme mu neberiem za zle, urcite, ze mnohi ludia maju radsej zivot v klidku, s rodinou, poberat pasivny prijem, paradicka. Ale mnohi su tryharderi, ktori by neobsedeli a proste potrebuju tu vyzvu.

Reagovat
REPLIKATOR

Bosz je hodně špatný trenér. Jsem zvědavý, kde zase udělají chybu a dají mu angažmá.

Reagovat
Kucka

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten už je nahranej, půjde po vzoru Cocu, de Boer.

Reagovat
Kucka

už jsem myslel, že v Evropě ho nikdo nedostane

Reagovat
Langi

No tak teda vítej...sic má tak 4 roky zpoždění, ale stejně nechápu, jak ho Aulas dokázal ulovit v době, kdy máme nejhorší tým za poslední roky a herně i lidsky jsme totálně rozložený...tuhle štaci by bral jenom blázen...na stranu druhou Blanca možná nějaké renomé uplně nezajímá a pokud po letech cítí zase výzvu, tak proč ne.

Snad mu hlavně vedení přes zimu dovolí vhodně doplnit kádr. Cíl pro letošek by měla být TOP4 nebo se pokusit o pohár...což nebude snadný úkol s tím, co je k dispozici...

Reagovat
Rudnevs

Najhorsi tym za posledne roky? S posilami ako Boateng, Tagliafico, Lacazette, Tolisso? Akoze ono to asi nehra dobre na ihrisku, ale mozno so spravnym trenerom a systemom tie mena nie su beznadejne.

Reagovat
Seydou Doumbia

Boateng zní dobře už jen na papíře, miliony titulu s Bayernu už nic neznamenají. Ono když nám hraje druhého stopera celou sezonu defenzivní záložník tak to už něco znamená. Boateng, Diomandé, Da Silva out, defenzivní záložník Mendes a máme vlastně jednoho použitelnýho stopera.

Když poskládáš nejlepší jedenáctku tak ten tým papírově tak špatně nevypadá, ale co z toho. Dnes týmy jako Rennes, OM, Monaco mají silnější kádr než my, Lens je zase lepší systémově.

Jenže ten kádr je rozložený. Mendes měl být už dávno v prdeli, pseudostopery bych vyházel taky, Henrique další zbytečný hráč. Lepenant nemá zatím na to aby u nás hrál stabilně základ, Aouar je vyčichlý tam nevíš zda je lepší když hraje nebo nehraje. Denayer se bez mrknutí oka vytratil z kádru a utekl kdesik do arabské sračky. Laca mi taky příjde poslední zápasy podrážděný. V tom týmu je něco chcípleho, jinak se prostě musí povinně polovina ligy porazit doma venku s občasnou ztrátou v podobě remízy, to jinak není možný. Jenže to my neumíme poslední sezony vůbec. A hlavně ten tým ani aktuálně netáhne za jeden provaz a to je potom sakra znát.

Reagovat
matZz

přijde mi celkem neuvěřitelný, že borec dostal 4 celkem prestižní angažmá za sebou a přitom jedno horší než druhý

Reagovat
jáá

s Ajaxem hrál hezký fotbal

Reagovat
LeonardoUžoa

Z toho už nesmí dál těžit právě.

Reagovat
Langi

Twl koukam po sto letech na LM a v zakladu AC Milan chyta Tatarusanu …stary borec, ktery v Lyonu odchytal asi 2 zapasy

Reagovat
Langi

OT pro pobaveni: Teprve nedávno opustil Lyon a putoval do Spojených arabských emirátů belgický obránce Jason Denayer, který tak do dubajského Shababu Al Ahlí zamířil za trenérem Leonardem Jardimem, bývalým lodivodem Monaca. V rozhovoru pro Eleven Sports uvedl, že měl na stole finančně zajímavější nabídky. "Žádný z těch klubů ale nechtěl usilovat o trofeje," uvedl.

Reagovat
Seydou Doumbia

na ty finančně zajímavější nabídky bych byl zvědavý...torino, neapol, wolves...

Reagovat
Langi

Zároveň bych chtěl vidět ty trofeje, o které bude usilovat Al Ahli

Nechápu, co tím demonstrativním odchodem z Lyonu získal...v Lyonu bral cca 3,2 ME ročně, Torino, Neapol i Wolves mu nabízeli míň, proto tam logicky nešel a vychcaně čekal na lepší nabídku (co po loňských výkonech čekal teda nevím), a nakonec skončil v Al Ahli, kde má smlouvu asi na 3,5 ME ročně a fotbalově je to uplná prdel

Navíc se zcela reálně možná připravil i o MS, když vezmu v potaz, že trénoval dlouho individuálně a v tomhle zapadákově není moc na očích...v Belgii má ještě konkurenci Alderweireld, Vertonghen a Boyata.

Reagovat
Seydou Doumbia

Boyata mi přijde horší než on ale chápu co tom myslíš. Nutně ho nepotřebují. Nevím no asi šanci vyhrát jejich ligu má, když to bere jako nějakou trofej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele