Lvíčata prohrála v Anglii

18.11.2008, 23:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neva kluci

Reagovat
smazaný uživatel

njn,.. Frazier

Reagovat
milan78

jako trošku soudnosti ti angláni sou ošlehanější než ti naši většinou gambáči

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicani maji tzv dorazove rocniky, ktere ladi formu na letni sampionat. Kdezto nase 21 uz zkousi hrace na dalsi kvalifikaci, takze prohra byla ocekavana.

Reagovat
fantomas

Aha, Herbage.

Reagovat
smazaný uživatel

A z těchto dvou bulvárů teď máme vybrat ten lepší?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
herbage

? Proč se mi smějete?

Reagovat
herbage

Jo takhle vy nevděčníci, píšu si. Tomanatura jeden mínusovej bodík, Fantomas dva a Merengues tři

Reagovat
Tomanatura

Já se směju Merengusovému vtipu Ten byl parádní

Reagovat
herbage

Njn, čekla jsem to

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Že to vytáhneš, když ti haluzáci vyhráli, ne to že vyhrajou

Reagovat
fantomas

Jo tak...Haluzáci prej. To bylo jasné...

Reagovat
herbage

Kdyby nehrálo naše béčko tak nemaj šanci.

Reagovat
fantomas

Hráli jsme téměř v plné sestavě, krom toho ani Anglie nebyla zdaleka kompletní.

Reagovat
herbage

Plná sestava:

Diviš - Řezník, Šimůnek, Suchý, Švec - Rajtoral, Kalouda, Holek, Fillo - Fenin, Střeštík, z této plné palby nastoupili jen dva hráči, víceméně nedůležití.

Reagovat
smazaný uživatel

jn teď si říkám že mnozí z nich nebyli ani pro tento zápas povoláni.

Reagovat
fantomas

No jo, ale tak to já bych taky mohl jmenovat Gabbyho, Milnera, Huddlestonea, Walcotta, Johnsona, Nobleho, Taylora, Wheatera, Cattermolea...

Reagovat
herbage

Tak nemohli by hrát všichni, že, když tam máš několik CM. A proti pdoobným jménům hráli naši na ME U21 a nebyli horší. Myslím, že by je porazili, jedná se o výběr vicemistrů světa do dvaceti let doplněných o to nejlepší z jejich generace.

Reagovat
fantomas

Tak klasické CM tam je jen Noble s Johnsonem. Cattermole zahraje klidně na kraji. Jinak to, že stejní hráči je podcenili na ME, neznamená, že by zápas dopadl stejným výsledkem. Prostě ani jeden tým nebyl kompletní, vyhrál zkrátka ten lepší.

Reagovat
herbage

Nemyslím že lepší, to bych musel vidět celý zápas. A po tvém prohlášení, že Stoke hraje lépe než Barcelona, beru kdo hraje líp hodně s rezervou

Reagovat
fantomas

To jsem neřekl, jen z mého čistě subjektivního hlediska se mi jeho hra líbí více, o kvalitě řeč skutečně nebyla. Jinak tomu zápasu jednoznačně dominovala Anglie, O'Hara navíc nedal pentli.

Reagovat
herbage

No já vím jak si to myslel, ale i když bezsystémový chaos Stoke se ti líbí více než dokonale organizovaná hra Barcelony, jak potom můžeš soudit, kdo hraje lépe. On zas takový rozdíl mezi kdo hraje lépe a čí hra se ti líbí není. Přece se ti nebude líbit hra někoho, kdo hraje hrozně. Spíš než líbí máš k týmu Stoke velké sympatie, čímž ignoruješ velké chyby a přeceňuješ náhodné úspěchy. Stejně tak máš velké sympatie k Anglické kopané všeobecně, takže bereš hru Anglické repre neobjektivně. To al každý má jiné sympatie a líbí se mu jiný druh fotbalu, proto si raději udělám úsudek sám, jaký tým hrál lépe. Co se týče taktické vyspělosti, nepochybuji že naši mladíčci byli na tom lépe, i když mnozí mladíčci Anglie mají už velké zkušenosti s fotbalem na nejvšší úrovni, což se musí zákonitě projevit.

Reagovat
fantomas

Plácáš hlouposti.

Reagovat
herbage

Tak v jakém slova smyslu se ti více líbí hra Stoke než Barcelony? Chápu že ti může být hra Stoke více sympatická, že třeba hráči Stoke více bojují a jdou za vítězstvím, ale když dá Stoke po autu a odraženém balónu nějakou haluzí góla nebo Barcelona po sólu Messiho přes dva hráče a přihrávkou pod sebe na Eto'a, který střílí do prázdný, tak se ti chtě, nechtě musí více líbit gól Barcelony, na tom se shodne jak Eskymák z Grónska, tak domorodec z tichomoří. Jestliže pečlivě analyzuješ letošnu hru Stoke i Barcelony, tak mnohem univerzálně líbivější fotbal hraje Barcelona a jestli to neuznáš, tak ztrácíš objektivní úsudek.

Reagovat
fantomas

Začnu tim, co přesně chápeš, je mi sympatičtější hra Stoku, protože hrají tradiční britský fotbal alias tu vaši hru bez systému a "nakopávanou". A zadruhé to, co zřejmě nechápeš, právě ostrovní fotbal já miluju a kdybys ho nesledoval jen tak povrchně (ostatně vlastně chceš, aby Arsenal hrál právě stylem Barcy, což do Anglie nepatří a bohužel se tomuto stylu Kanonýři blíží), ale více do hloubky, objevíš taky ty krásy. Mně třeba mrazí, když vidim "haluz" v podání Leedsu, Nottinghamu, Wiganu, tebe zase když vidíš hrát takový Real nebo Barcu. Nevybereš si...

Reagovat
herbage

No to by mně celkem zajímalo, proč fandíš zrovna Arsenalu. Já myslel, že se ti Wengerball líbí. Jak vidno, tak bys radši Delapa nalevo, dvojku Faye - Faye na střed, pro sichr další DM napravo, čtyři lamače kostí do obrany, důrazné duo do útoku a atakoval klidné vody středu tabulky, možná se i proautoval do pojáru Uefa, dokud by si teda Delap nevykloubil rameno.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Já chápu. Ty bys nejradši viděl na postu trenára Adamse, v záloze dvě rychlá Anglická křídla a hrál něco jako třeba loni a předloni Blackburn. Jenže Arsenal poslední léta hrál vždy technicky po zemi neanglickým stylem hry. Chápal bych ještě, že se ti líbí hra Readingu, West Hamu, Balckburnu, ale Stoku? Ano, i že ti jsou sympatičtí bojovností chápu, ale nechápu, že se ti jejich hra líbí. To je jako kdyby se mi líbil hra řeků na Euru 04. Kdybych byl Řek, tak by měli samozřejmě moje sympatie, fandil bych jim, ale že by se mi jejich hra líbila, to asi ne. Musíš pochopit, že doba se poněkud změnila, fotbal se posunul a je potřeba mnohem víc financí, taktické vyspělosti, atd. doby, kdy se třeba v roce 1995 vymetali šibenice či si hráč mohl dovolit prokličkovat celé hřiště jsou nenávratně pryč. Vývoj v Arsenalu poslední roky je jednoznačný, jestli ti je jeho hra tak proti srsti a líbí se ti více hra Stoke, tak nechápu, proč mu ještě fandíš. Vždy mi z tvých příspěvků přišlo, že se ti Evropská hra Arsenalu líbí a i mladíčci z juiorky hrají Evropským stylem, ne anglickým nakopáváním.

Reagovat
fantomas

Předevšim by sis měl uvědomit, že anglické nakopávání je sice skvěle ustálený pojem a směle ho tu šíří jako virus Rominho a jemu podobní. To ale neznamená, že jim to musíš žrát. Zadruhé neřekl sem, že se mi hra Stoku líbí, jen že mi je sympatičtější jak ta Barcy. A nakonec - po Arsenalu nechci, aby hrál beton, ale třeba jako ten Blackburn loni či se prostě vrátit do minulosti k časům Grahama, nebo počátkům Wengerova působení. To bylo něco zcela jiného než ted - nyní nemáme ani kvalitní kádr, s nímž si nemužeme dovolit míchat soupeře jak před čtyřmi lety, nemáme lavičku a výsledkem je jen takový slabý odvar Titiho a spol party.

Reagovat
herbage

"Dobrá, blbě sem to formuloval (mně se taky líbí daleko víc fotbal Stoku než Barcy např.)..spíš každý nemá poslání hrát fotbal plný kravinek a krasotinek. "

Reagovat
fantomas

I tu závorku sem blbě formuloval. Jinak at nejsou dvě vlákna - Výmluvy na zkušenost už mě vážně štvou, nadávat mužem akorát na marné sliby Wengera, že někoho zkušeného přivede. A o stupínek výše? S tím bych ani tak nesouhlasil, když nevyzrajem ani na Hull či Aston Villu (která z tvého pohledu doufám už fotbal hraje). Na to, abychom soupeře drtili nemáme v kádru potenciál, resp. možná máme, ale je ve stádiu embrya. Vždyt klasicky anglicky (přitom ne nějakým antifotbalem), klidně i ze zabezpečené obrany, se dá taky vyhrávat, viz. Nottingham - a to neni až tak dávno.

Reagovat
herbage

Jinak ke zbytku, souhlas, vím přesně co bys chtěl a nebylo by mi to úplně proti srsti, ale radši bych pokračoval ve Wengerballu, který je přeci jen na o stupínek vyšší úrovni. To že nejsou úspěchy je dáno nezkušeností kádru a konkurence posílila nejen hráčsky, ale i trenérsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to florbalista. Ti nejspíš mají trochu jiný pohled na fotbal.

Reagovat
fantomas

Tak zrovna my hrajem dost na krásu, takže to ti zrovna nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, u tebe je dost těžké pochopit, co to je krása. Jak si nám tady nastínil, pro tebe jsou krásné holomajzny průměrných a podprůměrných anglických týmů.

Reagovat
fantomas

Ach jo, s váma se bavit o anglickém fotbale je skutečně žůžo. Natož pak o florbale...o tom víte už tuplované hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty těma florbalkama sekáš chudáky soupeře do holení a myslíš u toho na anglický fotbal?

Reagovat
fantomas

Tak to určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohl bys to zkusit....

Reagovat
fantomas

Hm.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. mužstvo se teprve zečíná rýsovat. chce to trošku času.

Reagovat
smazaný uživatel

To říká každej a vždycky, myslím, že to s nima Dovalil asi nikam nedovalí...

Reagovat
daewa

Koukám, že hrál chvíli i Fabian Delph. Podle některých zdrojů za něj SAF nabízí Leedsu 5 mega. Snad se bude držet Riova příkladu a přestoupí na správný stadion... Hlavní pozitivum - konečně Angličan a podle toho, co jsem viděl tak má v 18 letech v noze ránu jako z děla a stejně na tom je s rychlostí

Reagovat
Tomanatura

Mně se zdá, že SAF Leedsu buď nepřeje absolutně nic, nebo chce pomoci v jejich finanční situaci (nevím, jak na tom teď jsou). Jsou jako naše nějaká tržnice

Reagovat
honziss

Leeds už na tom zas tak špatně finančně není ne? Jej, jak já jim přeju návrat do PL.

Reagovat
Tomanatura

Nevím, vůbec to nesleduju teď. Ale další odvěký rival v soutěži (i když leeds mám docela rád )

Reagovat
honziss

No jo, to je pravda že patří k vašim největším rivalům. Pro mě je to sympatický klub, který by měl hrát Premiership.

Reagovat
Tomanatura

Pro mě taky, já tu dobu, kdy Leeds výrazně ohrožoval United, moc nezažil. Nikdy mě nevadili a po jejich krachu jsem málem bečel Doufám, že se jednoho dne vrátí zpět

Reagovat
honziss

Tak mají Beckforda, Michalík není špatný. Mají dobrou akademii. Pokud budou pracovat koncepčně, mají na to se vrátit. Postup do LCh by je letos neměl minout. A do tří let.. Snad.

Reagovat
Tomanatura

Teď se na to koukám, 3 body na přímý postup, to není špatné. Začínají pěkně od nuly, ale myslím, že budou za chvílu v PL. Hroziví jak znovupovstalý Lord Voldemort .

Reagovat
honziss

Tak to zas nevím jestli jako Voldemort, každopádně jim to moc přeju. Stejně jako Wolves.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Frank Lampard 8

tak jsme prohráli no nic se neděje

Reagovat
fantomas

Bodejt by ne, Frankie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na levém okraji obrany bych propříště viděl raději Lecjakse než Heidenreicha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele