Lukaku netuší, zda bude rovněž za několik měsíců hráčem Manchesteru United

01.05.2019, 12:58
Aktuality
Manchester United je aktuálně v herní i výsledkové krizi a za několik týdnů se dá očekávat obměna stávajícího kádru. Její součástí by mohl být rovněž Romelu Lukaku, belgický útočník přestal střílet branky, spekuluje se o jeho možném odchodu a jasno v tomto ohledu nemá ani sám fotbalista...

Lukaku přišel do Manchesteru v létě 2017 z Evertonu a kontrakt mu běží do června 2022. Loni zvládl šestnáct ligových branek a letos se zatím v rámci anglické nejvyšší soutěže trefil dvanáctkrát, v posledních osmi soutěžních duelech ovšem vyšel střelecky naprázdno.

"Nevím, nejsem zde kvůli tomu, abych se bavil o spekulacích. Mám smlouvu," odpověděl na dotaz, zda bude rovněž v příští sezoně hrát na Old Trafford.

Red Devils v průběhu letošní sezony vyměnili manažera, odvolaného Josého Mourinha nahradil Ole Gunnar Solskjaer a začal skvěle. United pod jeho vedením sbírali jednu výhru za druhou, prošli do čtvrtfinále Ligy mistrů a stoupali tabulkou, od března je ale k vidění zcela jiný Manchester United, který z posledních deseti soutěžních zápasů hned sedmkrát prohrál.

Špatné výsledky se promítly do tabulky a Manchester United je až na šestém místě. K účasti v příštím ročníku Ligy mistrů tak bude potřebovat i zaváhání konkurentů, těšit ho může los, do cesty se mu totiž postaví poslední Huddersfield a osmnáctý Cardiff.

"Dokud není rozhodnuto, tak stále věříte, patří to k DNA tohoto klubu. Máme před sebou dva zápasy, do nichž bychom měli dát vše, předvést dobrý fotbal a doufat v nejlepší," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (117)

Přidat komentář
pingla

prodat ho za velké prachy a přivést Rondona

Reagovat
smazaný uživatel

a do obrany schara

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak tomuhle chybí už jenom Steinhoffer

Reagovat
kissak

Peréz je zadarmo

Reagovat
John Obi Mikel

Doteď nevím, jestli byl tehdy horší volbou Lukaku nebo Morata

Reagovat
John Obi Mikel

Asi jsme měli spíš vzít Lukaka

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mesyas

Tak lukaku je jenom špatný letos(a přesto má asi 15 golů)...

Reagovat
Whitemedia

a přitom je to úplně jasný.. Morata

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

Reagovat
kilobyte

* pokud teda nemyslel odchod Lukaka vs příchody Moraty z/do Chelsea.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Cobra

Reagovat
VojtovaChelsea

mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si ten vysmech, kdyz jsem psal, ze jasne nejlepsi bude laca

Reagovat
Lacko_Boh

ja som mu moc neveril... a teraz dufam ze neodide..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych v týmu ani jednoho.

Reagovat
leroy

Najlepsi útočník v tyme. By bola dobra kktina ho predať. Útočník fakt nie je to cim sa mame v lete zaoberať v prestupovom okne.

Ked ho Ole drbe na krídlo miesto toho aby naňho islo centre do vápna nie je sa co čudovať ze nehra ideálne.

Reagovat
smazaný uživatel

len je smutné, že na tom krídle hrá lepšie

Reagovat
kilobyte

Kdyby Lukaku čekal na centry (od Younga a spol) ve vápně, tak se míče dotkne x-krát (x = 1 + počet inkasovaných gólů)

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že při výměně s Icardim by vydělali všichni.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
r.mrazik

blbost...nikam nepujde...koho lepsiho bychom jako koupili?

Reagovat
Ranoth

schicka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Reagovat
TheMally11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ross Geller

Mariano Diaz

Reagovat
wild

Icardi

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Kluivert9

Dybala?

Reagovat
SCELO

neviem ci by isiel v tejto chvili do MU

Reagovat
r.mrazik

nevim,jestli bychom ho vubec chteli...

Reagovat
Hokaido

Dybala není hrot, ne?

Reagovat
Kluivert9

V Juve tam nehraje, ale jinde by klidně mohl.

Reagovat
Bayern +

Lewu

Reagovat
Rarášek

Dembelé

Reagovat
Lacko_Boh

Vossi Bop

Reagovat
Mastný Chobot

Lingard neni jeho brudda

Reagovat
Irek

Tvrdiku jednej

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
ADM

I know that feel bro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Tohle leto nikam nepujde, tech odchodu bude doufejme vice a priority budou jinde. Ale pristi leto... kdo vi, pokud by mel stejne spatnou sezonu...

Reagovat
Infernoqt

Jeho agent cca dva tři týdny dozadu říkal, že budou budoucnost řešit po sezoně. Cílem je hrát a vyhrávat trofeje za evropské velkokluby a nezastavovat se na místě

Reagovat
Busby babes

to je sice hezky, ale ma smlouvu a my budem chtit resit jiny posty nez je hrotovej utocnik. Pochybuju, ze klub bude chtit prodat. Druha vec je, kdo si ho muze dovolit... skoro nikdo.

Reagovat
Infernoqt

Hele, Olé přiznával, taky cca v té době nějak, že máme největší slabinu v útoku. Prostě nám chybí kvalita v ofenzivě a zejména pak v zakončení. Naznačil, že tam bude potřeba přivést posilu.

Reagovat
Busby babes

ach jo. To je zas problem, kdy mluvi o attack, tak nemusi nutne myslet utocne pozice ale utocnou fazi, ktera nestoji jen na hrotovem utocnikovi. A ne, Ole nikde a nidky nerekl, ze bude chtit privest dalsi hrot a ani nic takoveho nenaznacoval. Naopak, co naznacuje, je privedeni kridelnich hracu.

Reagovat
Infernoqt

In front of goal. Tak jasně, že se před bránou může objevit i záložník, ale přeci kvůli tomu, že nedáváme góly, nebudeme měnit zálohu. Když náš útok fatálně v zakončení selhává.

https://uk.sports.yahoo.com/news/united-lacking-belief-quality-front-124406633.html

https://metro.co.uk/2019/04/25/man-utd-ole-gunnar-solskjaer-adds-richarlison-transfer-wish-list-eyes-attacking-firepower-9320588/ (převzato z telegraphu)

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/04/15/ole-gunnar-solskjaer-challenges-misfiring-strikers-prove-worth/

Reagovat
Busby babes

ani jeden z tech clanku nenaznacuje, ze by chtel Lukaku prodat. Jedinej mluvi o Richarlisonovi, coz je spis verze Martiala, kdy umi hrat na hrotu, ale i z kridel ahlavne umi zahrat na te prave strane. Takze varis uplne z vody a navic ignorujes to, kdo by ho mohl koupit. Dovolit si ho muzou vt uchle chvili asi 4-5 klubu na svete a pulka z nich ho nepotrebuje. Realne tak zbyva mozna Juve.

Reagovat
Infernoqt

To řeknu hned, že chceš řeč lukakuova agenta, co mluví o prodeji. Mně přijde, že se jen za každou cenu snažíš najít chybu na nějakém mém tvrzení.

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/man-utd-transfer-news-romelu-lukaku-a8855946.html

Podle mě ho pošleme pryč lehce pod cenou. To jen my kupuje za velké peníze - viz Fred. Nedokážu říct, jestli ten hráč u nás bude mít budoucnost.

Reagovat
Busby babes

ale tohle, co rika jeho agent ja vim. ja mluvil o pohledu klubu. a tam vidim,z e budeme mit jine priority nez nahrazovat hrotoveho utocnika. Tim nerikam, ze neodejde, jen rikam, ze si myslim, ze to neni pravdepodobne, Ole ani klub nic takoveho nerekli ani nikam zadnej leak ze strany klubu o tomhle nebyl.

A uplne ignorujes druhou vec, kdo si ho muze dovolit. 100 mega a 200+K tydne...

Reagovat
Infernoqt

Ba naopak, už Jsem říkal, že pokud ho prodáme, tak lehce pod cenou. Třeba za 65 mega liber. Vyšší cenu snad ani nemá.

No a trenér ti nikdy veřejně neřekne, s kterým hráčem nepočítá. Tak to prostě chodí. Buďto se řídíme těmito náznaky, nebo nevíme naprosto nic a všechno, co se objevuje na netu, je jen výmysl, protože jsi k tomu nedostal oficiální stanovisko ze strany manažera nebo klubu.

Reagovat
Busby babes

jenze jde i o jeho plat.

Reagovat
Busby babes

ano, trener ti to nikdy nerekne, proto taky rikam, ze si to vymyslis, protoze nikdo relevantni o tom nepise.

Reagovat
Infernoqt

Lukakův agent mi přijde dost relevantní. Ba dokonce mám takového tušáka, že to asi půl roku dozadu řekl Lukaku sám, že ho láká Itálie.

Reagovat
Busby babes

Lukakuv agent nekde rekl, ze Ole ho chce prodat?

Reagovat
Infernoqt

Nn. Řekl, že po sezoně zváží svou budoucnost. Což okořenil slovy, že jeho klient chce být úspěšný nejenom v Anglii, ale i v dalších velkých klubech napříč celou Evropou.

“It’s his second season here and he will still have three years on his contract until the end. Let’s see. He’s someone who loves to know a different culture, a different football.

“He sees a way to have a career playing in different countries because he would like to win some trophies and prove himself and say to his children: ‘I won there and I won there and I won there’ and ‘I was a very good player in all the top championships’.

“So let’s see, the future is really very open but, at the moment, we don’t discuss about that because really the season is in a big moment.”

Pastorello added: “He likes Italy. When he was a child he followed a lot the Italian league. Everybody agrees today the Premier League is the best but years ago Italy was the best and they were the dreams for the younger footballer players.

Podle mě je tohle dostačující důkaz, že chce odejít. A proč mu taky bránit, když se do Olého stylu nehodí. Spojíme-li si to s těmi (jak říkáš) nedostačujícími důkazy, kde Olé pouze uvedl, že nám chybí kvalita v útoku a kvalita v zakončení, pak proč ho nenahradit někým jiným? Cokoliv nad 60 mega liber, kdo nám za něj dá, bude pěkná částka.

Reagovat
Busby babes

ach jo, ty vubec nereagujes na to, co pisu. Ja nikde nerekl nebo nezpochybnil, ze by Lukaku chtel odejit. To jsem vubec nidke neresil. Ja reagoval na tvoje: Ole ho chce prodat. No nechce. Nikde nerekl, ze by ho chtel prodat nebo ze by chtel hrotoveho utocnika. Zbytek uz jsou tvoje pohadky. a 60 mega? lol. ta castka bude podstatne vetsi. A i proto si myslim, ze nikam nepujde, protoze neni, kdo by ho koupil a zaplatil.

Reagovat
Infernoqt

Já ale nikde neřekl, že ho Ole chce prodat. Já jen řekl, že si Olé stěžoval na nedostačující kvalitu v útoku a v zakončení. A k tomu jsem přidal tu řeč Lukakuova agenta.

Reagovat
Busby babes

ale daval jsi to do souvislosti s jeho odchodem.

Reagovat
Wazza228

Solskjaer wants a right-back, a right-sided forward, a midfield all-rounder and a holding player. #mufc [Mail]

Reagovat
r.mrazik

na co si hraje? jeste nedavno hral za everton...neni to zadna masina na uspechy...

Reagovat
Infernoqt

Je to paradox, ale on si to neuvědomuje.

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade je smesny

samozrejme goly davat umi,ale zas by to mel dokazat na nejvyssi urovni...vsak v repre je to taky takove divne

Reagovat
r.mrazik

beru zpet...v repre goly dava docela dost

Reagovat
Busby babes

rikat ot v tehle sezone je divny no.

Na druhou stranu... prisel pro Mourinha, zmenil se manager, kterej dava prednost Rashovi a jinemu stylu. Zaroven vidi, ze klub jde spis dolu nez nahoru a je otazka, jestli o titul a vetsi pohary bude v pristich dvou trech letech hrat. A pristi dva tri roky by meli byt jeho vykonnostni vrchol... Pokud by ho chteli treba v Juve... z pohledu jeho kariery by to pak davalo smysl: jit si pro titul a potencialne utocit na LM nebo se placat u nas, kde to pristi rok muze byt dobry, ale taky muzem zas hrat o pate misto...

Reagovat
r.mrazik

lukaku a ronaldo? no nevim...benzin byl tedy herne pro princezne super....nevim,jestli by to lukakuovi takhle fungovalo

ale jinak mas pravdu...je lehci jit do juve,kde se poveze s tymem,ktery je na vrcholu

Reagovat
Busby babes

ani nevim, jestli ho zrovan Juve realne chce. obcas se to nekde objevilo, ale jsou to drby... dal jsem to jen jako priklad. Dovolit si ho muze Real, Juve, Barca, Bayern, PSG a to je asi tak vsechno. Vetsina za nej ty penize neda, ostatni kluby v anglii taky ne. aspon to je muj tip. Musel by se nejak brutalne rozhadat u nas aby byl na prodej a hodne na to tlacit a zaroven asi jit i dost s platem dolu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
666

Lukaku je hroťák do vápna a ne na tvoření hry někde u rohového praporku.

Reagovat
Vsadim gule

Je to tak, ale s jeho momentální formou se na tom křídle alespoň trochu chytá.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Busby babes

It has since emerged that Martial got an earful from his manager, Ole Gunnar Solskjaer, who questioned his attitude in front of the other players in the dressing room after leaving the France forward on the substitutes’ bench, instead bringing on Alexis Sanchez in search of a winner. Martial has been complaining about a bad back but Solskjaer left him in no doubt about how he felt.

We have been here before with Martial, only this time it feels different. The theory went that, rid of Jose Mourinho, Martial would relish playing under a manager who would put his arm around his shoulder and the accent on attack. Yet those encouraging early beginnings under Solskjaer feel very long ago now and it could easily be argued that Martial has played more poorly over the past couple of months than at any point in his erratic, inconsistent United career.

Taky super.

Reagovat
EXoRcIsT

ked je lenivy aby makal tak ho treba predat

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
iamek

Viděl jsi statistiky kolik toho nabehal? Druhy nejmenší počet z tymu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: máte niekto skúsenosti s platbami za tovar a služby v zahraničí prostredníctvom karty/aplikácie Revolut? Zaujíma ma konkrétne Albánsko.

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
Lacko_Boh

S albánskom ti neporadim ale GB no problémo, muchacho.

Reagovat
merlick

vytahoval som peniaze (bez poplatkov) v Izraeli, Maroku, Fr, UK, Rumunsku atd. Taktiez platby v tychto krajinach. Tak ono je to stale mastercard, tak tam ide primarne asi o to nie? Myslim ze by nemal byt problem

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, no. V Albánsku som ešte nebol, no.

Reagovat
nani92

po takých rečiach ti môžem povedať len jedno, VYPADNI

Reagovat
smazaný uživatel

On je Lukaku asi opravdu hrot tak pro ty týmy typu Everton. V případné konkurenci ve velkoklubu se hroutí. Přesto si myslím, že by s trochou štěstí mohla ta trojice Rashford, Lukaku, Martial uspět. Nevím, United sleduji málokdy..

Reagovat
r.mrazik

tohle funguje ale jen v teoreticke rovine,protoze ani jeden z nich nehraje dobre z prave strany...takze spolu hrat asi nikdy moc nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný. Takže Rashford lepší a Lukaku na hrot č. 2 moc nespokojený a moc drahý, co se platu týče. Myslel jsem právě, že Rashford je na pravým křídle dobrej, ale jak jsem psal, United moc nevedu. Takže pravé křídlo POSILA??

Reagovat
r.mrazik

posledni dobou hrajeme na dva utocniky v takovym divnym diamantu a docela to fungovalo...driv

urcite napravo to chce...jak do obrany tak do zalohy/kridlo....sice mame mladyho Chonga,ale u nej kdo vi...

prave kridlo naposledy prisel Valencia,kdyz se prodala princezna...hah

rash je napravo nulovy..spis je to utocnik,pripadne leve kridlo

Reagovat
lajka30

Není to spíš tím jaým stylem ty týmy hrají?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná na tom něco bude. Právě třeba v tom Evertonu tam sypal jeden gól za druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych ho jako backup za Llorenteho.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Nejvíc "super" je to, že po aféře Pogba vs. Mou se nám tu krásně rýsuje Martial vs. Ole. Stačí si porovnat délku podepsaných smluv obou velikánů a je jasné, jak to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, přesně jak říkáš. Myslím, že Martial je moc na hrušce i s dalším frantikem Pogbou, kterej chce pryč. Takže za mě oba pryč s united.akorat dělají s toho týmů bordel. A Lukaku je hroznej, ale rok bych mu dal. Udržet Herreru je základ.

Reagovat
cr7sux

Čau

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Lukaku out a Richarlison in

Reagovat
Hokaido

Levych křídel není nikdy dost.

Reagovat
ACSMan

Hraje teď zprava

Reagovat
Jandak

Lukaku púodle me neni spatny.. jen nema podporu. On je proste klasicky zabijak do vapna. Kdyz vsak nedostane balon tak je k nicemu. A ty proste letos nema.. V MU chybi tvurce hry.. uz dlouho

Reagovat
Busby babes

v tuhle chvili to vypada, ze se nehodi do toho, co chce Ole hrat. Uvidime pristi rok, budou mit letni pripravu, treba si to sedne vic.

Reagovat
Whitemedia

zabiják do vápna, co se víc motá na křídle, odkud centruje na nikoho

Reagovat
C-M@ster

Ať zhubne a snaží se a ukáže, že je hoden klubu, nebo ať táhne i s Pogbou.

U těch dvou mám pocit, že si myslí, jakou klubu prokazují čest, že v něm momentálně působí.

Reagovat
Seydou Doumbia

taky to tak je...nikdo lepší do toho klubu nepůjde při nabídkách z jiných týmů...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

jinak...vzhledem k tomu,ze se porad prska na to,ze nasi hraci nemaji kondicku,tak bych pockal na pristi sezonu,jak to budou zvladat po letni priprave...

Reagovat
Busby babes

zatim si taky rikam, ze s velkyma soudama pockam na pristi sezonu. Tam uvidime jestli na to Ole ma nebo nema, stejne tak jako u nekterych hracu.

Reagovat
r.mrazik

prave...ted je neco hodnotit tezky...uvidime po prestupaku a po priprave

snad ted dostanou sanci mladici,stejne jde o hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu nie je špatný hráč. Celá sezóna MUFC je taká, no o ničom. A i v pobabranej sezóne dal góly.

Reagovat
Sir Ryan

Reagovat
iamek

BREAKING: Iker Casillas hospitalized after suffering heart attack during Porto training.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

zlomilo mě to

Reagovat
smazaný uživatel

srdce?

Reagovat
Luc-Luc

United je jeho strop, na lepsi tym nema a do horsiho by asi nechtel, takze zustane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele