Lukaku naznačil stěhování z Manchesteru. Bude to Inter?

12.06.2019, 19:00
Aktuality
Belgický útočník Romelu Lukaku je podle všeho skutečně jednou nohou pryč z Old Trafford a Manchesteru United. Po vítězství Belgie nad Skotskem v kvalifikaci o EURO 2020 to naznačoval belgické televizi. Zda jde ale skutečně o Inter Milán, o kterém se v posledních týdnech horlivě spekuluje, neprozradil.

Lukaku se při vítězství nad Skotskem 3:0 sám zapsal mezi střelci a tak před televizní kameru přišel v dobré náladě.

"Užiju si teď odpočinek se svou rodinou a pak udělám to nejlepší rozhodnutí pro svoji kariéru," prohlásil Lukaku, když se řeč stočila na případný přestup. Při otázce, zda už ví něco bližšího, nic nezastíral. "Ano, vím," prozdradil.

V dalších rozhovorech pak doplnil, že přestup ještě není zcela dotažen. "Jsem kontaktu s Manchesterem United i se svým agentem Federicem Pastorellem. Dá se čekat, že léto bude v tomto směru bouřlivé," uvedl Lukaku.

Při otázce na to, zda by se mu líbilo hrát v příští sezoně za Inter Milán jen roztáhl pusu do širokého úsměvu.

Podle spekulací italských médií by ale právě Inter měl být jeho příštím působištěm. Vyžádal si ho nový kouč Antonio Conte, který jej údajně chtěl do týmu už během angažmá v Chelsea.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (505)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele