Lukaku dal rekordní gól, ale za hvězdu zápasu považoval Barellu

11.08.2020, 10:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konecne naplnuje ten potencial. Na zaciatku to bolo uprimne totalne nemehlo ale Conte z neho urobil presne to co vravel, ze z neho urobi. V poslednych matchoch tam tych obrancov nici ako tank. Je vidno, ze je mentalne spat po tom co ho psychicky znicili v ManUntd. V buducej sezone asi poprve seriozne verim sancu na titul.

Reagovat
The Krupy

Nemehlo je aj teraz. To, že dáva góly, sa tým nevylučuje.

Reagovat
cresposuper

*to, ze dava goly, skvele podrzi loptu a fyzicky uplne nici obranu supera.

Ale ano, je to stale nemehlo, proti najsilnejsim superom a proti kompaktnejsim obranam, ktore mu nenechaju priestor 10x10 metrov, sa to bohuzial prejavuje.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Jajinek

Nemehlo to je a vždycky bude, ale mě překvapil právě tím, jak vlastně vůbec nevadí, že tím nemehlem je. Protože ta jeho fyzická síla je prostě obrovská. A to, že nedává góly proti silnějším soupeřům? Jako 2x AC, 2x Neapol, 1x AS, 1x Barca a 4x vyřazovací část EL. To není úplně marný. Není to Ibra ani Milito, ale třeba proti Icardimu jsem za něj rád.

Reagovat
cresposuper

Ano, ale to prave nie su tie najsilnejsie timy - AC nic moc, Napoli mali tragicku sezonu, proti Rimu to bolo z penalty; ostava len Barca, kde sme scasti nevyhrali kvoli jeho chybam. Ale nemyslel som len tuto sezonu, to je unho dlhodoba zalezitost.

S poslednou vetou samozrejme absolutne suhlasim, Icardi ma svoje silnejsie stranky, ale Lukaku je sympatak a makac a do Conteho futbalu proste vhodnejsi hrac nez on neexistuje.

Reagovat
Dejwa

Já hlavně věřím, že ještě půjde nahoru. Jeho hra zády k bráně je 100 a 1 oproti tomu když přišel, učí se hezky. Na začátku sezony vypadal jak horší Petagna, ale ted je fakt zvíře.

Reagovat
wishmaster

nj chudák Romelu je obeťou, bojoval ako mohol ale United si ho vyhliadli a kúpili aby ho psychicky zničili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako i v interu jsem viděl co někdy nedával Jen v té lize má více šancí než u nás. A jestli to je pravda, že u nás rozesíral kabinu tak jsem rád, že je pryč. Jenom u Oleho nechápu, že se takovej hráč nehodí do jeho ideologie a má zájem o Raula. A už jenom to, že tam Young vypadá lépe než Hazard nějak určuje kvalitu ligy

Reagovat
snuff24

ale u vás je každej o třídu horší protože to u vás jednoduše nefunguje(nefungovalo) to nic nevypovídá o lize,ale o chemii v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé příspěvky jsou den ode dne hloupější a to jsem si už třeba týden zpátky myslel, že jsi našel dno ...

Reagovat
smazaný uživatel

nějakou spodinu od které vidím nick poprvé neřeším

Reagovat
Witcher

Koeficient brečí

Reagovat
bbbauch

Jsem rad, ze se mu dari a jsem i rad, ze jsme se ho zbavili. Jsou mi blizsi spis technictejsi utocnici jako Rash nebo Martial, nez tyhle trochu nemotorny tanci, i kdyz mit nekoho takovyho na lavicce pro pripad nouze by taky nemuselo bejt marny. Tak snad si tu Italii s Interem povodi i na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera rozdílový hráč.

Reagovat
Deki

Lukaku je typickým příkladem toho, že pokud Conte něco/někoho chce, měl by to v zájmu klubu dostat. Jen tak dál

FORZA BIG ROM! FORZA INTER!

Reagovat
Berbatov9

11 let uz strili goly ve velkym fotbale , hroznej paradox ze snad za chelsea nikdy nedal soutezni gol a jeste posral tu penaltu v praze

Reagovat
smazaný uživatel

Včerajšiu výhru by som vôbec nepreceňoval - keby sme vyhrali proti Bayernu a nie Bayeru, tak by to bolo o niečom inom. Samozrejme každá výhra poteší, aj postup do semifinále EL, ale aby to malo väčší cveng, tak to musíme dotiahnuť aspoň do finále. Pričom v semifinále nás zrejme čaká nepríjemný Šachtar.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele