Luiz Gustavo zváží odchod z VfL, pokud přijde zajímavá nabídka

02.12.2016, 17:56
Aktuality
Bundesligový Wolfsburg se trápí a v průběhu ledna by mohl přijít o jednu z opor základní sestavy. Změnu dresu nevylučuje jihoamerický záložník Luiz Gustavo, který je v případě zajímavé nabídky připraven jednat...

Wolfsburg předloni proháněl Bayern Mnichov a triumfoval v Německém poháru, od té doby se toho ovšem u Vlků hodně změnilo a letošní sezona je z jejich pohledu příšerná. Klub získal ve dvanácti ligových zápasech jenom deset bodů a je až na čtrnácté příčce tabulky. A právě kvůli špatným výsledkům Luiz Gustavo nevylučuje změnu dresu.

"Spekulace o odchodu zde jsou během každého přestupního termínu. Pokud přijde něco, co bude dobré pro obě strany, pak si o tom promluvíme, ale o ničem nevím," nechal se slyšet brazilský reprezentant.

29letý fotbalista přišel do Wolfsburgu v létě 2013 z Bayernu Mnichov a smlouva mu běží do června 2018. K odchodu neměl daleko již v úvodu letošní sezony, kdy za něho patnáct milionů eur neúspěšně nabízel Inter Milán, koncem srpna se pak ozval i Juventus.

"Řekl jsem, že chci dělat něco jiného, ale nevyšlo to. Poptával se Inter a dva dny před vypršením termínu nás kontaktoval Juventus. Nikdy jsem ale neměl v úmyslu odcházet takhle pozdě," popisuje Gustavo letní dění.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
ThePigFeathers

Už 29? Já myslel, že mu je tak 25 max.

Reagovat
Jardman

To mu bylo v Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jenom ne?

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
Snatus

Do Chelsea bych ho vzal.

Reagovat
db18

Tam máte s Costou ještě málo zmrdů?

Reagovat
Snatus

Copak? Gustavo je taky horká vymletá hlava?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele