LUIS GARCIA LETOS DOHRÁL

10.01.2007, 17:30
Aktuality
Liverpool včera večer podlehl Arsenalu ve čtvrtfinále Carling Cupu vysoko 3:6 a navíc přišel o Luise Garciu. Španělský záložník si přetrhl přední křížový vaz v pravém koleni a v letošní sezóně se na hřišti již neobjeví...

28letý fotbalista musel ze zápasu na Anfield Road odstoupit v jeho 75. minutě, kdy ho na hřišti vystřídal Jamie Carragher. Už první informace mluvily o vážnějším poranění kolenních vazů, dnešní podrobnější vyšetření tyto spekulace naneštěstí pro Liverpool pouze potvrdilo.

"Jde o přetržený přední křížový vaz. Očekáváme, že se bez Luise budeme muset obejít šest měsíců," prozradil celkem očekávanou zprávu mluvčí anglického klubu Ian Cotton.

Španělský reprezentant není jediným hráčem Liverpoolu, který včera utrpěl újmu na zdraví. Zápas nedohráli ani jeho předchůdce na postu krajního záložníka Mark Gonzalez a Stephen Warnock. Chilský fotbalista si hned v úvodu poranil nohu a byl sedm minut ošetřován přímo na hrací ploše, v jeho případě jsou však výsledky vyšetření mnohem optimističtější. Rentgenové snímky vyloučily možnou zlomeninu holenní kosti a Gonzalez by měl být do tří týdnů fit. Ještě kratší dobu by pak na marodce měl strávit Warnock, jenž má problémy se žebry.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen se brzo uzdrav a odejdi z Liverpoolu, tam, kde tě mají všichni rádi, tedy do Barcy. V Anglii stejně zapadáš do šedého průměru.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

to působí dost úsměvně , v podstatě ste ho vyhodili a pak se vám to vymstilo, že ste se museli dívat na Giulyho v prvním dvojzápase s Chelsea blázni. Přitom hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

At si ty oči nepřekroutíš.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Luis Garcia byl jedním z nejlepších v Barce v té divné sezoně... nechápu proč si ho jako neudrželi

Reagovat
Messiáš

By si nezahrál na Messiho nemá ani zdaleka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele