Lugano se chce prosadit v PSG, na odchod nemyslí

26.03.2012, 16:53
Aktuality
Diego Lugano před letošní sezonou přestoupil z Fenerbahce do PSG a těšit ho mohou výsledky jeho nového zaměstnavatele, horší to pro něho už je po individuální stránce. Uruguayský obránce se nedokázal usadit v základní sestavě a začíná se spekulovat o jeho odchodu z hlavního města Francie...

Lugano zamířil do pařížského klubu na konci letního přestupového termínu a v prvních zápasech byl členem základní sestavy, což se ale rychle změnilo. Celkem má na svém kontě jenom deset ligových startů, od první minuty nastoupil naposledy na konci ledna.

"Neznepokojuji se. Už jsem hrál za Sao Paulo, tedy největší klub v Brazílii a také v Turecku za Fenerbahce, kde je fotbal neuvěřitelně o vášni a ani si nedovedete představit, kolik lidí ho tam sleduje. Nyní jsem v PSG, největším klubu ve Francii a jsem členem velmi ambiciózního projektu. Raději si užiji působení zde, než abych snil o něčem jiném. Loni jsem se rozhodl přestoupit, potřeboval jsem novou výzvu, dám do toho vše a mohu jenom doufat, že si toho ostatní všimnou. Není třeba pochybovat o mé oddanosti," nechal se slyšet 31letý obránce.

Lugano tedy neuvažuje o změně dresu v nejbližší době, v Paříži ale rozhodně nemíní ukončit svou kariéru. "Ano, dříve nebo později se vrátím do Brazílie a budu znovu hrát za Sao Paulo. K tomuto klubu cítím velkou náklonnost a jeho fanoušci vždy chtěli, abych se vrátil. V Turecku jsem také zanechal svou stopu, ale co se týče návratu do Jižní Ameriky, jedinou šancí je Sao Paulo," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (117)

Přidat komentář
Pinturicchio

Pojď do Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Nyní jsem v PSG, největším klubu ve Francii

Reagovat
CubONE

tak podla mna to je momentalne hracsky, finance aj zazemim najvacsi klub...historiu vsak bohatu nema

Reagovat
Langi

pokud bych měl brát jako jediný hledisko velikosti cenu hráčského kádru, tak ano, ale jinak PSG nemá historii ani úspěchy...říct, že PSG je nevětší klub ve Francii je hodně odvážný tvrzení, vzhledem k tomu že z posledních 10 sezón má Lyon 7 titulů a jednu účast v semifinále LM...klub se nestane největším klubem v zemi přes noc, jenom tím že nakoupí posily za stamiliony

Reagovat
smazaný uživatel

1. PSG nemá historii? 2. Máš pravdu, že největší klub nedělají posily za stamiliony. Ale největší klub nedělá ani počet titulů, ať je jakkoliv vysoký.

Reagovat
Langi

1. oproti jiným klubům ne, mladší tým v celý Francii je snad jenom Evian...2. viz poslední věta předchozího příspěvku...btw. PSG nemá v porovnání s Lyonem takřka žádné trofeje, mají 2 tituly z ligy za 40 let co existují + asi 2x vyhráli Coupe de France a Coupe de la Ligue...navíc letos nemají ani největší návštěvnost v lize...takže se ptám podle čeho bereš že jsou největším klubem ve Francii...pokud bych chtěl ve spojení s PSG použít předponu nej- tak by se hodilo nejbohatší, nejambicióznější, možná ještě nejkvalitnější...ale podle mě určitě ne největší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, já nikde netvrdím, že je PSG největší co jsem k tomu chtěl napsat, jsem už napsal, čauko

Reagovat
Darren Fletcher

lebo su najvacsim klubom z najvacsieho mesta

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde sa nezmienoval o najslavnejsom klube, ci najpopularnejsom, mozno tak o najambicioznejsom.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, je najvacsi , aj ked je to vlastne podla miestnych diskuterov, "umely" klub.

Reagovat
domingo

V cem je nejvetsi? Je nejbohatsi. Historicky nejuspesnejsim klubem Francie je AS Saint-Etienne, na evropske scene Olympique Marseille, ktere ma taky nejvic fanousku. PSG bylo zalozene v 70. letech a titulu ma mene nez Marseille, Bordeaux, ASSE, Monaco, Lyon, Nice, Lille, Nantes a Reims a stejne jako Sochaux a Sete.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ligue_1_records

Jediny rekord, ktery drzi PSG, je pocet cervenych karet za sezonu. Nejvetsi klub je to mozna tim, ze ma momentalne nejvic prachu, asi jako Man City je nejvetsi klub Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

natrel si mu to a s tým prirovnaním k City to je trefa do čierneho

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tak som to myslel, k comu je domaca historia "zelenym" , ak sa potacaju vzdy okolo stredu tabulky (poslednu trofej ziskali niekedy pred 30 rokmi, to je hodne dlha doba), naco su nedavne uspechy v Lyone, ked uz sa im ta zlata generacia v podstate rozpadla, a dnes su radi i za tie poharove fleky, na Europskej scene tomu kraloval OM, ale aj za nim stala (az doslova kontroverzna a pochybna) podpora Bernarda Tapieho. Ja som to bral z momentalnej situacie. Tam ma PSG vsetko co potrebuje mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je pak Manchester City největší klub v Anglii a Machačkala v Rusku podle tvojí logiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad slova najvacsi, je to strasne slovickarenie s tym. Ale podla coho vlastne chcete bravat, ktory je kde klub najvacsi, nemeral som ich rozlohu aj parkoviskom. Pisal som len co sa tyka ambicii a zazemia. A tie by mohli aj tebou menovane muzstva splnat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, podle parkoviště to budeme měřit ...jako Lugano samozřejmě nemohl říct, že Marseille je větší klub, ale on je PSG, nicméně bych je řadil ambicemi po bok Marseille, Lille a Lyonu.

Reagovat
Langi

ano...jediný detail který PSG chybí jsou úspěchy a trofeje, které by z nich ten největší a nejlepší klub Francie udělaly...můžeš mít jakkoliv dobrý a kvalitní tým, ale pokud nemá trofeje, nedá se považovat za nejlepší...ty pořád mluvíš jenom o přítomnosti, takže momentálně je PSG nejambicióznější a zároveň 2. nejlepší tým Francie, hned za Montpellierem

Reagovat
Godwinson

Poslední věta O tom nelze pochybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalna tabulka o tom nemusi rozhodovat, beriem iba potencial, ostatne protiargumenty su skor len rypnutim a znevazovanim tohoto klubu. Vellku podporu nikdy nemal, Pariz (ako uz casom povedal samotny Cantona) nie je futbalove mesto a ani nim nebol. Ale opakujem, mozno to bolo aj od Lugana zle prelozene, beriem momentalnu situaciu, i ked maju len jediny titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jim trofeje ale že jako jediní spolu s OM vyhráli evropskou soutěž tu nikdo nezmínil. Takže mají druhou nejcenější trofej ve Francii.

Stejnětak v počtu zahraničních hvězd jim může konkurovat snad jen OM.

Reagovat
smazaný uživatel

a je nejaka zahranicna hviezda lepsia ako domaca ak hrajau v jednej lige ?

Reagovat
domingo

Tak v momentalni situaci ma nejvetsi moznosti, to je jasne, stejne jako ze ta aura hlavniho mesta dela hrozne moc

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro zajímavost, je v evropských ligách nějaká země, která by na nejvyšších příčkách neměla tým z hlavního města?

Reagovat
domingo

No hned vedle Nemecko

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny rekord, ktery drzi PSG, je pocet cervenych karet za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na základě čeho chceš měřit tu "velikost klubu"...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to, podla mna je to blby preklad, takto to asi Lugano doslova nepovedal, ale ja som to tak porozumel. No nic, nebudeme slovickarit, uz sa chytam do pasce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tj, Havlík Párkrát jsem proti němu hrál, výborný hráč

Reagovat
Godwinson

Pokud neodejde po sezóně Sakho, tak je bez šance.

Reagovat
Langi

Sakho by už konečně mohl do Lyonu...měl by tam svoje místo jistý a spolu s Lovrenem by mohl dále rozvíjet svůj talent

Reagovat
Godwinson

Ten by asi teď šel jen do Milána nebo Barcelony :(

Ale jinak ...

Reagovat
Langi

no ted už je asi pozdě...ideální doba na to ho přivést byla tak před 2 lety, to byla doba ještě tak nějak doba kdy většina hráčů Ligue 1 toužila hrát v Lyonu, ted si nedovedu představit jak někdo přestupuje z PSG, Marseille nebo Lille do Lyonu ...jenže tehdy Aulas mohutně nakupoval hráče do útoku a na obránce nezbylo

Reagovat
Godwinson

Jj, to byla, je to škoda. Takhle se tam bude kazit dál :)) I když co má říkat takový Biševac.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, necudujem sa. Lugana som videl len vo Fenerbahce , ak teda neratam Uruguaj na MS, tam bol smerom dopredu hodne platny, ale vzadu celkom casto horel, avsak v Turecku je to normalne, Fener dostaval mnoho golov po jeho strane, zato v utoku bol nebezpecny vzdy. Neviem, ci s takouto vizitkou je vhodny niekam do defenzivnej Ligue 1.

Reagovat
domingo

Ligue 1 defenzivni byt muze, ale zrovna PSG jsou tim, kdo by se to teoreticky mel snazit rozbit, protoze maji spoustu sikovnych ofenzivnich hracu a pokud jsem kryty Bodmerem, muzu si vyrazet kam chci.. Lugano ale zatim vypada jako horsi nakup nez Bisevac, takze ta aklimatizace tam bude hrat velkou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ze jeho zapasy v Turecku sem nevidal , ale v repre byl vzdy jisty smerem dozadu , typicky organizator obrany a nesmirne dulezity v obranych i utocnych standartkach.

Jedine co mu chybi je rychlost , ale jinak ma vsechny vlastnosti dobreho stopera. Tam bude proste problem s aklimazitaci a s tim ze Sakho je samozrejme lepsi a Alex zhruba stejne dobrej jenom holt je to Ancelottiho kun.

Reagovat
salami

doufám že se ještě prosadí, z těch starších hráčů je to můj nejoblíbenější stoper, typickej vůdce, přitom je ale pozitivní, ohromnej bojovník a nebojí se hrát dopředu, navíc je mi sympatický, že má nedostatky v rychlosti, to moc dobře znám z vlastní zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Mal si ísť do Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Kdybychom s tím neotáleli celé léto, tak by u nás byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, doteraz ma to mrzí....a vzadu by nemusel kiksovať Bonucci

Reagovat
smazaný uživatel

Navic stal nejaky smesne 3-4 miliony nebo tak neco(i kdyz plat ma docela velkej) , ted uz bude zas o rok starsi a uz by se vam asi nevyplatil , ale loni ste ho vzit meli.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

( Ale bral bych ho pořád )

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež, lepší ako Leo bude určite...ideálny parťák k Barzovi

Reagovat
Il Architetto

Do 3-členné jo. Ve 4-členné k Barzovi je Giorgio, který je zápas od zápasu lepší.

Reagovat
Kenneth

Lens ve druhé lize. Tak to může být Varane rád že odešel. Škoda jich je.

Reagovat
smazaný uživatel

jn snad se s monakem udrzi a v pristi sezone este s nantes navrat do ligue1 :)

Reagovat
onze

LUGANO PSG

Reagovat
smazaný uživatel

a Ranieri skoncil v Interi

Reagovat
Godwinson

Teď jen doufat, že Deschampse tedy just podrží :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juninho8

zaujimava diskusia sa tu rozbehla o najvacsom klube vo Francuzsku...podla mna je to nemeratelne...kazdy povazuje za najvacsi ten svoj ....ale co sa tyka kvality teraz je na tom najlepsie bohuzial PSG....ale verim ze ked sa konecne dostava ten prekliaty stadion, teda po ME, tak sa Lyon zdvihne a nadviaze na nedavne uspechy....teraz je to tak ako to je

Reagovat
Langi

ten stadion nám byl čert dlužnej...vypadá sice hrásně, ale za jakou cenu...doufám že s jeho otevřením začne nová éra

Reagovat
smazaný uživatel

éra splácení dluhů

Reagovat
Langi

chce to pořádnýho sponzora nebo investora...ne nějakej BetClic nebo Everest Poker a podobný téměř krachující společnosti...snad bude líp

Reagovat
juninho8

tak je pekny...urcite krajsi ako stade gerland ale len aby sa aj na lumieres zrodili take uspechy ako na gerland ....no chcelo by to fakt toho sponzora...ved Aulas uz bol dakde u sejkov...mozno uz daco aj poriesil

Reagovat
Langi

OT: http://www.olympique-et-lyonnais.com/ligue-1/un-gros-probleme-en-defense,34001.html

Sním či bdím? Lyon si po 2 sezonách připouští problémy v obraně ...dokonce zazněly i 2 jména: Manga (Lorient) a Abdennour (Toulouse) + se snad počítá s Umitim a možná i Al Kamalim z těch přestupů sice stejně nic nebude ale aspon něco

Reagovat
Godwinson

Manga (Osobně bych si ho hodně přál místo Hiltona při případném úspěchu Montpellieru.)

Reagovat
smazaný uživatel

Manga ...ale už mělo přijít spousty stoperů, tak si užívej spekulace

Reagovat
Langi

užívám...jako každej rok

Reagovat
Godwinson

Ale vypadá to, že se Aulas zaměřil na dvojici Martin - Boudebouz. Nakonec třeba bude důvod k radosti.

Reagovat
Langi

už sem to taky psal ...ale tušim, že ta cena pro nás bude moc vysoká, nezapomeň že Lyon chce každej natáhnout...Martin by byl pro nás za 15 a nakonec bude do PSG za 10

Reagovat
Godwinson

To ne, Sochaux řeklo 14, takže maximálně 14. Vzhledem k té sezóně by to možná šlo i za méně.

Reagovat
Langi

no ono i těch 14 je na nás asi dost ...navíc ten Manga by taky nebyl zadarmo a nějakejch 20 mega za posily nedáme

Reagovat
domingo

Martina tipuju do Marseille..

Reagovat
Godwinson

Jj, taky dost pravděpodobný. Přeci jen ale tipuju Martina do Lille a do Marseille Hamoumu.

Reagovat
Langi

jen ne do Lille Martina chci do Lyonu, Boudebouze oželím

Reagovat
Godwinson

Já vím, že už Seydoux i nějaké kroky podnikal. V létě mu přijde 30+ za Hazarda, takže těch 14 jim dá v pohodě. Marseille bylo loni za těžko dát 8 za Trémoulinase :)

Reagovat
Langi

na to sem nepomyslel, na toho Hazarda ...tak nám by naopak mohlo PSG vysolit za Gourcuffa a mohli bysme přivést toho druhýho z dvojice Martin - Boudebouz jinak Tremoulinas za 8?? ted vážně nechápu proč sme drželi zuby nehty Cissokha, tam sme mohli urvat přes 10 mega od Arsenalu

Reagovat
Langi
Reagovat
Godwinson

Gourcuff zůstane :) Toho se bude Lyon těžko zbavovat, ještě do nějakého takového týmu jako je PSG. Ti budou lovit Belhandu a ... bůh ví koho ještě :) Nerad bych lhal, ale myslím, že to bylo 8, maximálně 9.

Uvidíme, bude to hodně zajímavé, tenhle rok už ty škatulata určitě přinese, jsem si jist :)))

Reagovat
Langi

ten Belhanda mě neskutečně naštve jesi nakonec skončí v PSG kvůli němu bych se klidně vzdal Martina i Boudebouze a klidně ještě prodal Gourcuffa s Edersonem ...každopádně kvalitních hráčů, který vyhlížej přestup do lepších klubů bude tohle léto požehnaně, aspon jednoho musíme ukořistit

Reagovat
Langi

btw. Aulas mluví i o Boudebouzovi a Martinovi...při současný situaci Sochaux je jejich letní odchod velmi pravděpodobnej, ale ty ceny asi budou mimo naše možnosti

Reagovat
juninho8

ja si z tohto uz nerobim ziadne nadeje....ocakavam najviac 1 poriadneho hraca....ak vobec niekoho

Reagovat
Langi

však 1 pořádný hráč stačí...další by stejně přišel pouze v případě odchodu Kallstroma nebo Gourcuffa

Reagovat
juninho8

len sa bojim ze ten jeden kvalitny hrac pride....ale na poziciu ktoru mame obsadenu dobre a na takeho stopera opat nikto nepride....

Reagovat
Langi

no jako snad má Aulas rozum, když nemá prachy tak nebude posilovat na postech kde to neni potřeba...potřebujeme více méně jenom stopera a v případě odchodu dvou středních záložníků ještě jednoho MC/AMC...místo Cissokha kdyžtak máme Daba, který momentálně rozhodně není horší, jelikož Aly na to sere...a ostatní posty jsou kvalitní dost, i ten útok ujde, Gomis je sice dřevo, ale i tak s ním máme 3 hroty...takže uplně v pohodě

Reagovat
juninho8

na kridlo sa velmi dobre crta alex cize podla mna ten utok a kraje netreba fakt....taky 2 stredovy hraci by sa zisli....stoper a ten stredny zaloznik...

Reagovat
smazaný uživatel

Saša musí hrát hrot. V repre jej taky hraje a ve dvojici s někým by byl platnější, než na křídle, kam by měl přijít určitě někdo, bo jediné schopné křídlo je Bastos, pak tam je jenom Briand a další hráči co zaskakují jenom a nejsou primárně křídlo. Škoda Pieda, přitom se rýsoval dobře...

Reagovat
juninho8

vlastne co sa s nim stalo??? myslim pieda....ved hraval celkom pravidelne a zrazu nic....sice teraz ma napadlo ze remi to stavia 4-2-2-2 a tam musi hrat alex hrot cize na tie posty krajnych zaloznikov su jendozancne bastos a na druhy je len ten briand....chce to najst nejakeho mladasa lebo tolko penazi asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pied byl zraněný a pak přestal hrát. Nevím, co je s ním...Na hrot mít Lisandra, Gomise a Sašu stačí, přičemž Saša může být na křídle. Chce to ještě jedno křídlo a bude vystaráno, když střed je zaopatřen velmi dobře.

Reagovat
Langi

jinak asi máš pravdu...kdyby Alex hrál primárně na hrotu tak by to asi ještě jedno křídlo chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro Officiel

‎[D] Apparemment Marvin Martin voudrais venir à l'OL ! :)

Vos avis ?

Když to má Lisandro na fejsíčku, tak to je hotovka

Reagovat
Godwinson

To by byl majstrštyk :)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to byl Martin, co k nám už chtěl minulý rok a nakonec to nevyšlo, tak se mu to snad splní a mně taky

Reagovat
Langi

vypadá to dobře...snad tomu i začnu věřit

Reagovat
juninho8

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by jste porovnali Belhandu s Hazardem? Co by byla lepsi koupe do takoveho Arsenalu? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Belhanda, není vyhypovaný, levnější a kvality má srovnatelné, jen nevím, zda je schopný zahrát na křídle, jako Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

On chce ale do PSG co? Nam by se prave hodilo,aby byl lepsi na AM a kdyby hral hodne dobre i na kridle,tak uz by to byl jen takovy bonus... proste nahradu za Gotzeho,ktery nam v lete nevyjde no... Jinak jak je na tom Belhanda charakterove? O Hazardovi jsem si uz obrazek udelal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když mu nabídne Arsenal nějakou dobrou smlouvu, tak bude chtít i do Arsenalu, o to bych se nebál ...o něj myslím zatím projevilo zájem jenom PSG, takže je jasné, že by se jim nebránil, nicméně by to bylo stejné, jako s Hazardem...taky by chtěl jít všude, kde nabídnou solidní prachy, ale třeba se pletu

Reagovat
Langi

kvalitní jsou oba dost, jenom kolem Hazarda je větší haló, protože každou chvíli prohlašuje kam všude by chtěl přestoupit...jedinej rozdíl mezi nima je ten, že Hazard bude za 35 mega a Belhanda tak za 15-18 tipuju...navíc z Hazarda zřejmě nikdy žádnej klubista nebude, takže je tady velká šance že za něj vypláznete balík a pak vám ho klidně po sezóně přetáhne City a spol...pokud vám "stačí" pouze kvalitní středopolař tak Belhanda rozhodně lepší a levnější akvizice

Reagovat
smazaný uživatel

takze druhy Nasri

Reagovat
Langi

přesně na toho sem narážel

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne,ze sel do City kvuli toho,aby vyhraval trofeje,pritom letos vyhraje tak leda velke hovno Arsenal mu chtel vylepsit smlouvu az na Ł110 000 tydne,ale to mu bylo malo,tak sel k City,ktere mu nabidlo Ł180 000 no a Blanc taky zabil,kdyz mu ten prestup doporucoval pro repre je ale Nasri nenahraditelny co?

Reagovat
Langi

Nasri šel vyloženě po prachách, tam to bylo jasný...co se týká repre, tak těžko říct, Nasri umí AMC i křídlo žeo?? Nenahraditelným bych ho rozhodně neoznačil...ve stejný věkový skupině je tam Martin, v blízké době se začne prosazovat Boudebouz, Lacazette, Tabanou,...jistý místo v budoucnosti mit rozhodně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ribery, Valbuena

Reagovat
Langi

jo...já počítal jen stejnou věkovou skupinu

Reagovat
Godwinson

Boudebouz už reprezentuje Alžírsko :)

Reagovat
Langi

reprezentoval Francii v juniorech...tohle mě vůbec nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

jojo,ale u nas hral vzdycky lepe na kridle... sice vzdycky hodne hru zpomaloval,ale vzhledem k tomu,ze tam mel k sobe vyborne hrace do kombinace(lepsi nez ma v City),tak mu to vyhovovalo a dokazal se vyrazne prosazovat.. mozna jsem i rad,ze odesel,protoze Wenger mu chtel prenechat Fabregasove misto a stavet na nem,ale Nasri na te pozici u nas nehral zrovna dvakrat skvele a oproti Fabregasovi tam byl skoro polovicni,ale tak to je jen muj nazor no

Reagovat
Langi

100. pro Martina v Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

co som cital tak sa aj risuje Paulinho za 8 ME (Corinthians) CM ale skor DM co som cital ale hraje velmi ofenzívne a dáva na DM netradicne moc vela gólov(zaujma sa on ho aj AS Rim)..no uvidime co nam Aulas s Lacombom vytrelia

Reagovat
juninho8

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Langi

OT: Ederson se nedohodl na nové smlouvě a v létě pravděpodobně opustí Lyon...zájem projevilo Lazio, Valencia a Santos...provar jako prase za 15 mega, ale pokud Rémi bude chtít praktikovat 4-2-2-2, tak Edersona nepotřebujeme a aspon si víc zahraje Clem

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/MartinEtBoudebouzALyon

Tak Boudebouz a Martin už mají i vlastní dresy

Reagovat
juninho8

uz len aby sa do nich obliekli

Reagovat
Langi

pěkně...Boudebouz rovnou 10 po Edersonovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele