Lugano odchází z Paris Saint-Germain do West Bromwiche

02.08.2013, 22:46
Aktuality
West Bromwich Albion získal posilu do středu obrany, z Paris Saint-Germain se na Hawthorns stěhuje Diego Lugano. Uruguayský reprezentant se s vedením anglického klubu, který za něj nemusí platit žádné odstupné, dohodl na dvouleté smlouvě...

Přestup na svém webu oznámil úřadující francouzský mistr a ke všemu se vyjádřil i sám Lugano na svém Twitteru.

"Jsem moc rád, že budu hrát příští dva roky za West Bromwich Albion. Chystám se na něco, co v mojí kariéře dosud chybělo - budu hrát Premier League, která je bez pochyb nejkrásnější a nejlepší soutěží na světě," uvedl dvaatřicetiletý stoper.

Lugano začal se svojí kariérou v dresu Nacionalu a po angažmá v São Paulou se v roce 2006 se přesunul do Evropy, když se stal posilou tureckého Fenerbahçe. Za něj nastupoval dlouhých pět let, načež se upsal Paris Saint-Germain. Ve francouzské metropoli mu ale pšenka nekvetla, kvůli zranění a velké konkurenci se neprosadil a druhou polovinu uplynulé sezóny strávil na hostování ve španělské Málaze.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (1069)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele