Lucas Pérez se vrací do Španělska, upsal se Deportivu Alavés

03.06.2019, 21:42
Aktuality
Deportivo Alavés dotáhlo do úspěšného konce příchod Lucase Péreze. Španělský útočník se do vlasti stěhuje z West Hamu United a s baskickým klubem podepsal tříletou smlouvu...

Celým jménem Lucas Pérez Martínez na sebe upozornil během angažmá v Karpaty Lvov a následně v PAOKu Soluň, odkud se vrátil do Španělska, konkrétně do Deportiva La Coruňa.

Za galicijský celek vstřelil během ročníku 2015/16 sedmnáct ligových gólů, čímž si vysloužil přestup do Arsenalu. U Gunners se ale příliš neprosadil a předminulou sezónu opět strávil v Deportivu. Před startem uplynulého ročníku se Lucas přestěhoval do WHU, ovšem ani tam příliš nenastupoval.

Nyní 30letý útočník anglické působení definitivně ukončil, když za 2,3 milionu přestoupil do Deportiva Alavés. Ten se svoji novou akvizicí podepsal smlouvu do roku 2022.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (67)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ten dopadol. Skoda, ze Wenger mu nedal viac prilezitosti

Reagovat
Gunner14

Joel Campbell v.2.0. Neměl na to hrát za Arsenal, úplně panic buy.

Reagovat
Nikikrew

Joel Campbell co bol na 5 hostovani hej?

Poriadnu sancu nedostal, asi mas zlu pamat.

Reagovat
Gunner14

Myslel jsem tím to jak fanoušci nadávájí stejně jako s Campbellem, že nedostal pořádnou šanci.

Reagovat
Trand

Podle mě mohl být solidní squad player, na základ by to asi nikdy nebylo, ale jako jeden z prvních náhradníků/hráč do pohárů nebo proti slabším soupeřům klidně být mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ještěže nám ho tenkrát Arsenal ukradl. To by těch Walshových průšvihů bylo ještě o něco výš. Mimochodem... prý nebude to PP úplně lehký dostat, ale pokud se podaří, tak docela zajímavá posila.

Everton have reached an agreement with River Plater for midfielder Santiago Sosa. He'll cost £13.3 million but needs to gain a work permit first.

Reagovat
Elliasson

Nechápu proč ho West Ham pouští.

Reagovat
kolouch

Protože na hrotu byl až jako třetí volba za Arnautovičem a Chicharitem. Myslím, že ho Pelegrini zkoušel dát i na křídlo, ale to není jeho post. Řekl bych že i sám Perez na ten přestup dost tlačil.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Elliasson

Já ho viděl proti Leicestru na vlastní oči a když střídal, tak byl excelentní.

Reagovat
Busby babes

https://www.independent.co.uk/sport/football/european/liverpool-sadio-mane-moussa-sissoko-handball-champions-league-final-2019-a8941016.html

zajimavy. Celkem souhlasim. ten vyklad pravidel o ruce dle UEFA je debilni. A povede to k nechtenym vecem, jako ze se utocici hraci budou snazit trefovat ruce... coz asi nebylo zamerem toho pravidla.

Jinak mi na tom vadi jedna vec. Bere to z rozhodcich zodpovednost. Coz je ale presne ten duvod, proc tam jsou. Aby posoudili situaci a udelali rozhodnuti. Takhel proste jen aplikujou pravidlo bez myselni, bez kontextu. To to muze rovnou piskat nejakej robot jak ve Fife.

Reagovat
Muffi

Fakt běž už s tím brekem doprdele.

Ukazování, kde má kdo stát sice běžnou součástí hry je, zároveň se ale jedná o velmi jednoduchý trik pro hráče jak pomocí zvednuté ruky zvětšit plochu kterou pokryjí. Pokud to povolíš, každý ve vápně hned zvedne ruku jako že ukazuje, což bude naprosto úžasné a čistá esence fair play. Navíc totálně ignoruješ fakt, že na rozdíl od novinářů a internetových hrdinů jako ty mají jak hráči tak trenéři semináře k výkladu pravidel, kde se podobné situací řeší, takže Sissoko zcela jistě věděl, že má bud´ blokovat nebo ukazovat pozici, obojí nemůže.

Jinak je zajímavé, že tohle je třetí situace za rok a půl, kdy se tu lidi jako ty vysmívají špatnému posouzení situace od sudích, aby pak někdo řekl, že se jedná o naprosto správný verdikt, na což byli všichni upozorňovaní právě na těch seminářích, předtím se to stalo v lize, kde výklad vysvětloval ve studiu Matějovský a na MS, kde o tom mluvil Martin Hašek.

A že to hráči budou do těch rukou kopat? no to je fakt problém jak kráva. Už dnes penalta natolik ovlivňuje hru, že je fakticky nejlepší při řadě situací doběhnout do vápna, tam sebou praštit a je z toho penalta a téměř jistý gól.

Jediné řešení je penaltu výrazně omezit na hrubou hru a jasné gólové šance, nářky nad tím, kdo finále vyhrál do toho fakt netahej.

Reagovat
Busby babes

fakt uz bez s timhle do prdele. Co to je za brek, prosim te. v internetove diskuzi davam clanek a pisu k nemu svuj nazor. Stejne jako ty.

"pokud to povolis, kazdy ve vapne zvedne ruku" no hele, tak bezne to poslednich 40 let na fotbalovem travniku nevypadalo jako v Norimberku na buzerplace, takze tenhle argument je nejak mimo ne? Nedelo se to a najednou by se to zaclo dit? Asi ne.

Co ignoruju? Neignoruju nic, UEFA vyklad pravidel zmenila v prubehu tehle sezony. A ja jen rikam, ze si myslim, ze ten vyklad je spatne a napsal jsem i proc si to myslim. Neignoruju nic.

Ehm a neni to zadnej celosvetovej vyklad pravidla o ruce, ale jen a pouze UEFA rekla, ze v Lize mistru, tedy soutezi, kterou organizuje, to tach chce piskat...

Reagovat
Busby babes

"A že to hráči budou do těch rukou kopat? " No ano, je. protoze to meni fotbal. Zaroven to popira smysl toho, proc bylo to pravidlo zavedeno. Tedy zabranit umyslnemu hrani rukou, kdyby hrac ktery rukou zahraje, ziska velkou vyhodi. Treba tim, ze chyti mic mirici do brany, zvedne ho ze zeme a podobne. Ne nahodne nastreleni ruky.

Reagovat
Muffi

O tom, jak byla ta penalta špatně odpískaná píšeš od soboty,přestože co jsem procházel severy, moc zpochybňování jsem neviděl. Teď si zase protiřečíš, když se na jednu stranu odvoláváš na kontext, tj. že ukazoval pozici a na druhou stranu hovoříš o nefér výhodě, což jednoznačně rozšíření plochy, kterou zabereš vystrčením ruky do prostoru ve statické pozici prostě je.

Nevypadalo, protože pokud jsi ukazoval, kde má kdo stát a někdo tě do té ruky trefil, byla to automaticky penalta, takže vůbec mi není jasné, o čem mluvíš. Najdi si na youtube penaltu za ruku Xaviera na Euru 2000, tehdy posuzovanou jako správně odpískanou a pak se můžeme bavit dál. Jak jsi pak mohl za takové situace ukazovat pozici aby to sudí nefoukl je mi fakt záhadou.

je jedno, o čí jde pokyny, zda FIFA, UEFA nebo domácí asociace. hráči a trenéři byli informováni a tím to končí.

Změna, které se tak strašně bojíš tu už dávno je, proto taky bránící hráči ve vápně blokují střely s rukama za zády, přestože to s přirozenou pozicí nemá absolutně nic společného.

Reagovat
Busby babes

ano, napsal jsem k tomu JEDEN koment pod diskuzi k finale a ted tenhle clanek.

Zes nevidel zpochybnovani penalty? no a proc bys to mel videt? Kdyz ani ja nic takoveho netvrdim. Ta penalta byla odpiskana dle toho, jak to UEFA chtela piskat. Ja se bavim o tom, ze to, jak UEFA chce tohle pravidlo vykladat je, dle meho nazoru a jak videt dle clanku, tak nejen meho, spatne. Coz ti tak mozna neprijde, ale jsou dve dost odlisne veci.

Nijak si neprotirecim. Kontext je i to, kde se takovej prestupek stane. Kdyz nekomu na kraji vapna nekdo nastreli ruku, vykodu, kterou tim branici tym ziskal je velmi velmi mala, zatimco trest velmi velmi velkej. A je to dost nepomer. Jakou vyhodu ziskal Sissoko/ Tottenham? Zastavil centr, kterej letel do pice. Navic ho to trefilo nejdriv do hrudniku a pak az do ruky. Takze centr zastavil hrudi a pak rukou mirne zmenil smer kam se mic odrazel. Jaka z toho byla vyhoda?

"protože pokud jsi ukazoval, kde má kdo stát a někdo tě do té ruky trefil, byla to automaticky penalta, takže vůbec mi není jasné, o čem mluvíš" ne, nebyla. Takze nevim, o cem to mluvis?

ad Xavier. To myslis, jak rukou zastavi mic letici do brany a kde je videt, jak to umyslne chyta? Vazne ti to prijde jako podobne situace?

No samozrejme, ze to neni jedno, kdyz tu pak argumentujes situacema z jinych soutezi, kde zadnej takovej pokyn neprisel, ze jo.

jo a super, zes zminil to braneni s rukama za zady. ano, hraci to delaji poslednich nevim, pet deset let? Prijde ti, ze to je prirozena pozice, jak mas hrat fotbal? Tohle je jedna z veci, ktera je naprosto absurdni. Boji se prave toho, ze to rozhodci neposoudi jako nastrelenou. Ale pak bych teda zavedl i to, ze utocici hrac musi behat s rukama za zady. A vubec vsichni a porad. Pak to bude fer. Kritizoval to treba Rio Ferdinand. Proste ne kazda ruka je porusenim pravidel a btw. je to tak i v soucasne verzi pravidel. Vyklad UEFA jde primo proti tomu, co maji v pravidlech, coz je taky dost absurdni situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Raul=Real

Messimu mohli aspon na fotenie dat jeho velkost

https://pbs.twimg.com/media/D8JzF9rXoAIH5mF.jpg

Ako na vešiaku

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si ani nevšiml, ale být fanda Barcelony, tak mě to štve. Pruhy > Kostky.

Reagovat
r.mrazik

oni jeste nemaji hotovou detskou edici...

Reagovat
Ondiis

právě že tady vypadá, jako by měl chodit s hráči za ruku na hrací plochu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už na té fotce vyhlíží dresy pro příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej hnus

Reagovat
Kluivert9

Tohle se nepovedlo.

Reagovat
patas92

Mně přijdou v cajku. Několik sad už bylo horších.

Reagovat
Jordi Alba

Je na čase si taky jednou pořídit venkovní sadu.

Reagovat
smazaný uživatel

dresy jsou to nejmensi co me zajima, couts uz je snad prodanej?

Reagovat
patas92

Je úplně jedno, jak ty dresy vypadají, pokud jsou zachované klubové barvy a neběhá v nich Rakitič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty dresy se delaly ale vyhradne pro raketu tos nepochopil?

Reagovat
SunFells

Všichni v tom vypadaj jak sušenky

Reagovat
Luc-Luc

jsou hnusny

Reagovat
REPLIKATOR

Kikscielnyho nechtějí ani v Itálii

Reagovat
Euphael

zdroj?

Reagovat
REPLIKATOR

10:00 Inter odmítl Koscielného

Inter Milán údajně dostal možnost získat obránce Laurenta Koscielného z Arsenalu, nicméně 33letého francouzského stopera odmítl. Po avizovaném příchodu Uruguayce Diega Godína má prý hráčů do defenzivy dostatek. (football-italia.net)

Reagovat
Grahf

[Duncan Castles] “What actually happened, I’m reliably told, is they offered Herrera a pay cut. Players like Chris Smalling or Phil Jones, English players, have been given pay rises and substantial long-term deals to stay at the club.”

Reagovat
smazaný uživatel

Mrazik in 3.. 2... 1....

Reagovat
r.mrazik

pockej...najdu ti na twittru kdo pise,kolik dostal od PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad jedno uz, Smalling a Jones su stale predatelni do nejakych W

Reagovat
smazaný uživatel

*West Hamov

Reagovat
Busby babes

Big Dunk byl akorat typek, kteryho pouzival Mourinho k tomu, aby dostal do eteru svoji verzi. Jinak je ten typek uplne mimo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

proste, kdyz tam byl Mourinho, tak mohl neco vedet. ted uz tezko.

Reagovat
r.mrazik

mrkam jen z duvodu,ze tyhle twitterovy vykriky jsou obcas srandovni..vrabejka styl

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne on si uz asi mesiac ide, ze kupujeme Onanu a staci si vlastne prečítať vyber z toho jeho podcastu a nikto ho snad nemoze brať vážne predsa.

Reagovat
Busby babes

tak ono z te Jizni Afriky, kde ma zit, to je tezky neco vyzvedet.

Reagovat
blade115

Leroy Sané: Manchester City refused €80M first bid from Bayern, and will not accept less than €100M. Bayern Munich think are too much and will decide soon if going to try with new bid. At the moment, difficult deal. (Fabrizio Romano)

Manchester City just told to Atlético Madrid they’re ready to pay €70M release clause for Rodri. But the player has not decided yet about his future. (Fabrizio Romano)

#Juventus have started talks with Mino Raiola and with Manchester United for Paul Pogba. They want him back and will make a bid. Man United will decide soon about Pogba future, only first contacts at the moment... (Fabrizio Romano)

The bianconeri are interested in bringing Paul Pogba back to Turin, a move the French international is certainly open to. As part of the potential deal for Pogba, the Serie A champions could include some players heading to Manchester United (Di Marzio)

Inter and Roma will hold a meeting in the coming days to discuss the [Dzeko] deal. The Giallorossi value the Bosnian, who has already expressed his desire to start a new adventure, at 10-12 million euros. (Di Marzio)

In midfield the Nerazzurri have set their sights on Nicolò Barella. Cagliari have set their asking price at 50 million. (Di Marzio)

Reagovat
SunFells

To by bylo pro Ramseyho super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vilp

Jóóóvić!!!!

Reagovat
Busby babes

Tak Reyes docela na Sennu... 237kmh to uz je slusny.

Reagovat
niflheim

Hmm více než 100 kmh nad limit. Jako sorry, ale pokud někdo takhle řídí v době, kdy v autě není sám... tak si za to může sám a navíc si ani nezaslouží takovou lítost ze strany veřejnosti.

Reagovat
avicii

Reagovat
mikelinos

i kdyby jel sám tak snad ohrožuje úplně bezdůvodně své okolí, což je ještě horší než své spolujezdce, kteří k takovému kreténovi do auta vlezou dobrovolně

Reagovat
Busby babes

no mozna o dost vic, prijde mi, ze to ani nebylo na dalnici ale ty popisy jsou takove dost nejasne...

Reagovat
Coutinho10

#LFC confirm that Daniel Sturridge and Alberto Moreno will both leave the club when their contracts expire at the end of June.

Klopp: “The most important words to say to these two remarkable players is ‘thank you’.

Reagovat
avicii

Reagovat
blade115

Studge by mohl třeba k Villans, pokud by šel dolů s platem, ti beztak budou někoho hledat za Abrahama a on by k nim docela i seděl.

Reagovat
Coutinho10

určitě bych byl rád, kdyby pokračoval v PL, aby byl i tak na očích

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele