Lucas Moura podepsal novou pětiletou smlouvu s Tottenhamem

09.08.2019, 17:29
Aktuality
Tottenham si pojistil Lucase Mouru. Ofenzivní brazilský univerzál, jenž ke "Kohoutům" dorazil na začátku minulého roku, podepsal nový kontrakt s platností do roku 2024...

Moura odstartoval svoji profesionální kariéru v São Paulu, odkud ho na začátku roku 2013 přivedlo Paris Saint-Germain. S ním ofenzivní hráč získal kromě jiného pět ligových titulů.

Pětatřicetinásobný reprezentant Brazílie však často nastupoval až z lavičky náhradníků a před rokem a půl následně zamířil do Tottenhamu. V londýnském celku se Moura zpočátku rozkoukával, loni už však patřil mezi důležité hráče a celkem zaznamenal 15 soutěžních gólů.

Manažer Mauricio Pochettino vkládá do Brazilce velkou důvěru, což ostatně nejlépe dokumentuje podpis nového kontraktu s platností na nadcházejících pět sezón.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Letos by mohli Slepice vyletět v základní skupině LM a Lucas by mohl vykopat EL ideální trofej.

Reagovat
Bandita_Harry

Tak hej niečo by si zaslúžili

Reagovat
Mates_Matesović

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

<3

Reagovat
Orlandiiik

Strašně jsem si ho oblíbil, těším se na něj, celkově se těším na fotbal. Jakou základní sestavu vidíte na zítřek ?

+ doufám, že Eriksen už neodejde, co myslíte ?

Těším se na novou sezonu ! COYS

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris-KWP, Jan, Toby, Rose-Winks, Ndombele-Lamela, Eriksen, Lucas-Kane

Reagovat
Cobra

Lloris - , Toby, Jan, Rose - Sissoko, Ndombele - Eriksen, Lamela, Lucas - Kane.

Eriksena vidím na odchod v zimě, snad někam za teplem. Ale třeba ještě podepíše novou smlouvu po drtivé výhře nad ropákama z Manchesteru.

Reagovat
icka

Lloris sel tak dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

To ma k RB.

Reagovat
icka

Jo ták, jsem debil

Reagovat
RadekVonCZE

Radši to budu přát vám než ropákům

Reagovat
smazaný uživatel

Čo čakám od Pochettina: Lloris - KWP, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Winks - Lucas, Eriksen, Lamela - Kane

Prianie: Lloris - Alderweireld, Davinson, Vertonghen, Rose - Sissoko, N´Dombele - Lucas, Lamela, N´Koudou - Kane

Reagovat
jk

Hugo - KWP, Toby, Verts, Rose - Sissoko, Winks, Ndombelé - Lamela, Kane, Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tak defenzívne? Nefungovalo to proti Interu a podľa mňa to nebude fungovať ani proti utiahnutej AV. Potrebujeme tam o jedného ofenzívneho hráča viac na miesto troch DM/CM.

Reagovat
Cobra

Hlavně nechápu vynechání Eriksena.

Reagovat
jk

Já nějak tuším, že dokud nebude nová smlouva tak bohužel bude na pomezí lavičky a základu. Jinak samozřejmě bych ho tam viděl místo Lamely. Ale tak to jsou dneska dohady. Ten tým je právě ve středu pole hrozně variabilní a sám jsem zvědav jak to budem hrát.

Reagovat
janinho

neviem ci akurat takyto pristup ho dotlaci k novej. v jeho pripade by som to videl skor na "po dobrotky"... on proste dufal, ze mu vyjde ten prestup do Realu. ku konkurencii v PL nechcel prestupit. podla mna mu skor treba ukazat ze nadalej tam ma miesto, dat mu kludne 200k aby mal rovinu s Harrym a dohodnut s nim napr. nejaku klauzulu ze ak pride Real a da za neho napr. 75 mega tak ze mu nebudu branit. on si podla mna nebude chciet skurvit sezonu na tribune len aby odisiel o rok zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je slušná šance, že odejde teď do Realu nebo Atletica. Mně se zdá, že už není šance, že by podepsal za jakýchkoli podmínek.

Reagovat
janinho

ten real si myslim ze uz velmi realny nie je. zizou ma poradie pogba, van de beek, dlho nic a potom eriksen. dokonca si radsej necha jamesa nez by kupil eriksena. takze jedine atletico. tam si myslim ze sanca je aj ked by ma to nijak extra netesilo.

bolo by to dost cudne keby teraz podpisal predlzenie v thame ale podla mna je tu spokojny, tak nejakych 15-20% by som tomu este nechal. napr. som si bol absolutne isty ze nie je sanca ze toby ostane aj do dalsej sezony... ze predsa bude bitka o takeho obrancu za smiesnych 25 mega a nestacim sa divit. pokial by dostal pekny bonus k podpisu a tych 200 co ma harry tak by podla mna mohol eriksen podpisat. otazka je ako to chce teraz pocche poskladat ked tam ma partiu: eriksen, sissoko, ndombele, lucas, son, lo celso + winks, lamela. to som dost zvedavy

Reagovat
matZz

Toby měl nabídek dost, ale všechny odmítl, u něj si myslím, že je ještě šance, že s náma tu smlouvu podepíše. Eriksenovi nevěřím, u něj to fakt vypadá, že chce pryč. Osobně se dost divím, že se o něj nepokusili ManU, protože on je přesně typ hráče, kterej jim chybí, stejně tak nechápu Zidanův nezájem. Čekám, že nejpozději v zimě odejde.

O to, jak Poche poskládá sestavu jsem se bál minulou sezonu, kdy nebylo kde brát, teď jsou to příjemný starosti. Většinou asi klasika s 4231 NDombele, Winks - Son, Eriksen (Lo Celso) - Lucas - Kane. Vzhledem k tomu, jaký teď máme hráče na kraje obrany, tak bych se nedivil, kdybychom zase začali hrát 352. Zápasů je hodně, zahrají si všichni. Vždyť kolik hráčů má ManCity...

Reagovat
smazaný uživatel

United se podle všeho o Eriksenovi informovali a nebyla šance, že by k nim přestoupil, tak ani nenabídli.

Reagovat
janinho

ako pise Slepicak, ManU mal o Eriksena velky zaujem (bez ohladu na to ci pogba ostane alebo nie) ale on odmietol. tusim chcel ist do Realu alebo nikam.

jedine o co sa boijm je ta prava obrana. KWP smerom dozadu strasne hori, dopredu je to celkom OK, Aurierovi som nikdy neveril a nikdy nebudem a Foyth tam podla mna nepatri. ja si myslim, ze sme mali predat Auriera a dat Trippierovi dalsiu sancu. on v kazdom rozhovore opakoval ze je si vedomy ze tuto sezonu hral velmi zle a chce to odcinit. detto za taku sumu sme ho predali za aku chodia podla mna o triedu horsi hraci. co uz...

Reagovat
smazaný uživatel

Auriera prodat a Trippsovi přivést konkurenci a bylo pořešeno.

Reagovat
matZz

Prostě musíme věřit Pochettinovi, že se rozhodl správně. KWP měl i pár dobrých zápasů, i když proti slabším soupeřům a v přípravě vypadal slušně. 3-5-2 by pro něj a Sessegnona mohlo bejt tak akorát. U Foytha nevím, možná by mu ten pravej bek sednul víc. Díval se někdo jak mu to šlo teď na Copě?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co se psalo, chce Eriksen výslovně do Španělska a peníze nejsou na prvním místě (to mohl odejít do utd.). Takže u nás asi spokojenej relativně je a v rámci Anglie by jinam nešel, ale prostě chce změnu ligy/země. Pokud Real neprodá Jamese do Atletica, tak by mohlo Atletico namířit na Eriksena a pokud jim Jamese Real prodá, tak bude potřebovat náhradu a Eriksen asi bude k dispozici za slušnou cenu. Van de Beek je možná před ním, ale u Pogby už není šance, že ho podepíšou. Tak uvidíme, ale myslím si, že ho ještě prodáme.

Reagovat
jk

Souhlasím. Jen prostě furt nemám ten pocit že jsme tohoto schopni no..

Ten pocit že nebude hráč základu mám z důvodu že pokud neodejde ani nepodepise novou smlouvu tak mu možná bude chybět ta motivace a nebudou ty výkony takové jaké by Poche čekal. Rád se spletu a když odejde zadarmo po sezoně nic s tím neuděláme. Ale ve hře je víc faktorů, platova politika klubu a tak podobně. Uvidíme.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono toho Eriksona Tottenham vyřešil výborně.Lo Celso má hostování s opcí takže když Eriksen nakonec ještě do zimy podepíše tak se opce neuplatní a těch 16 milionu není zas tolik a když do zimy nepodepíše tak v zimním přestupáku prodají sice né za takový prachy a budou mýt připraveného a aklimatizovaného Lo Celsa a nakonec i kdby Eriksen odešel zadarmo až příští rok tak za ty peníze co stál si své odehrál a jestli doopravdy nechce do jiného klubu a PL tak bych mu pěkkně poděkovak a s veškerou pompou a rozločením pustil za novou výzvou.Ono upřímně jsou týmy co se neodmítají.

Reagovat
jk

Já bych o nikom z těch hráčů ve středu neřekl, že jsou čistě defenzivní a bude záležet na tom jaké dostanou od Pocheho úkoly. Pro vyztužení obrany by t mohl být Wanyama/Dier. Já něco v tomto stylu očekávám že bude chtít Poche hrát, dominance ve středu pole a držení míče, toulavý střelec Kane a vysoko hrající RB. Taková FM klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Mám stejnej tip, ale přání by byl Eriksen na AM místo Winkse.

Reagovat
technecium

Tak já bych si moc dobře uměl obecně za Tottenham představit zálohu Lo Celso - Ndombele - Eriksen. Eriksen by se s přibývajícími lety měl zatahovat víc do hloubi podobně jako Modrič, protože na to rozhodně má předpoklady. A s takovouto zálohou je možné všechno. Všechno výborní hráči na míči, potenciálně skvělý servis pro útočnou trojku Alli, Son, Kane

Reagovat
jk

No tak to by bylo možný tak v Eredivisie

Reagovat
technecium

Proč? Guardiola by to hrál

Reagovat
jk

Ale ne v PL.

Reagovat
technecium

A kde hrajou City? Trojka Silva Gundogan De Bruyne je ještě ofenzivnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

A Rose s KWP na krajích obrany, no měl by Toby s Vertsem co dělat

Reagovat
janinho

a co so sissokom? minuly rok najlepsi hrac Spurs... ja dufam, ze on bude robit tu spinavu robotu.

ale bojim sa ze s prichodom lo celsa sa uz asi ozaj s eriksenom do buducna velmi nerata

Reagovat
matZz

tohle čekám proti ManCity

Reagovat
El-Pistolero-68

Proc vsichni davate Lamelu do zakladu?

Reagovat
matZz

protože Dele je zraněnej a Son nemůže hrát kvůli redce z minulé sezony

Reagovat
El-Pistolero-68

Jo to jsou sestavy na 1. zapas. Ok, sorry.

Reagovat
jk

Reagovat
Thelvin

Reagovat
DieFohlenBMG

Jeden z nejlepších, jsem na něj velmi hrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej dric

Reagovat
Zdechlina

Co si myslí? Že jim zas vykope finále LM? Haluzáci....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Tož

Reagovat
smazaný uživatel

Boli ten Iwoby ? Neboj sa 6.miesto už čaka....

Reagovat
Zdechlina

Toz zkouset to na me zrovna s Iwobim a zajici se pocitaji az po honu, tak klid.

Reagovat
smazaný uživatel

No a jak dopadl posledni hon ?

Reagovat
Zdechlina

Tak ja ze se bavime o teto sezone jinak dopadl lip, nez za Wengera. Emery dostal rozjebany tym. Az ted si tak nejak sklada vlastni. Ale bude to beh na dlouhou trat. Kazdopadne kazda zmena je vitana a kor Wengie, ten uz tezce presluhoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu se řešil uzký kádr a letos zase široký kádr Poche má příjemný starosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele