Lucarelli nevyloučil návrat do Livorna

18.10.2007, 15:27
Aktuality
Cristiano Lucarelli v létě přestoupil z Livorna do Šachtaru Doněck a v novém působišti se mu zatím daří. Italský útočník má dobrou formu a potvrdil jí také včera, kdy se postaral o obě branky italské reprezentace v přátelském utkání proti Jihoafrické republice. 32letý fotbalista v tuto chvíli nevylučuje, že by se po sezoně mohl vrátit zpět do Toskánska...

"Pokud by mi Livorno učinilo nabídku, dostalo by mě do velkých komplikací a asi by bylo složité odmítnout," prohlásil bývalý kapitán Livorna.

"Letošní sezonu strávím na Ukrajině, pak uvidím. Vždycky jsem měl rád anglickou ligu, ale návrat do Itálie by pro mě byl velkým potěšením," dodává Lucarelli.

Lucarelli strávil v Livornu celkem čtyři roky, během nichž zaznamenal 92 branek. Ve střeleckých manévrech pokračuje i v Doněcku a také díky němu vede Šachtar jak v domácí soutěži, tak i ve své skupině Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*ROMANISTA

Lucarelli je vybornej a dalo se cekat, ze se mu na Ukrajine nebude libit (asi jako kazdemu), nechapu proc tam vubec odchazel. No aspon si vydela a konecne vyhraje titul.

Reagovat
HOST*ivo

na ukrainu a do ruska sa chodi len pre peniaze

Reagovat
M11

a pro otuzilost

Reagovat
HOST*bistinko

Urcite su tam ale krajsie defky

Reagovat
HOST*Batistuta

V Čechach samyje krasivyje devki Voobščeto v Ukrajině žít dobře Nechci se v vaše Česko přestěhovat ,ale má holka potřebuje abych se k nij stěhoval, nachera blíííín! Mně ale v Ukrajině žít dobře

Reagovat
HOST*

Jo,b\lo b\ dobrý kdyby šel zpátky do Itálie

Reagovat
M11

ja ze se topis

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

,splet sem si tlačítka

Reagovat
HOST*

*bylo,by

Reagovat
HOST*

asi proto ze hra sachtor ligu mistru... debilkove

Reagovat
HOST*Batistuta

Souhlasím moc. Podivejte se na Elano,také v Šachtjore pohrál a ted už v Anglii v ManCity lepší utočnik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele