Lorient přišel o střelce, Moffi se dočkal odchodu do Nice

31.01.2023, 15:22
Aktuality

Terem Moffi se na poslední možnou chvíli dočkal vysněného přestupu. Nigerijský útočník před několika dny odmítl Olympique Marseille a počkal si na nabídku z OGC Nice, to rychle našlo společnou řeč s Lorientem a dnes odpoledne byla potvrzena transakce...

Africký střelec prošel zdravotní prohlídkou a na jih Francie prozatím míří na hostování do konce sezony. Součástí dohody pak je automatická opce na přestup za 22,5 milionu eur.

"Jsme nadšení z Teremova zájmu o angažmá v Nice, neuvěřitelná byla i podpora ze strany našeho majitele. Jedná se o investici, která svědčí o našich ambicích," říká prezident klubu Jean-Pierre Rivère.

Třiadvacetiletý Moffi strávil v Lorientu dva a půl roku a za klub nastřílel celkem 35 soutěžních branek. Jeho příchod minulý týden dojednala už Marseille, sám fotbalista ovšem dal slavnému celku košem.

"Máme svoje cíle, chceme týmu vtisknout určitou identitu a Terem je ideálním útočníkem. Jedná se o moderního útočníka, je rychlý a silný, už získal nějaké zkušenosti a bojuje pro tým. K tomu všemu je chladnokrevný v zakončení. V Ligue 1 si jméno už udělal, teď od něho očekáváme velké věci v Nice. Na jaře si poprvé zahraje evropské poháry a měl by se stát jedním z klíčových hráčů pro naší budoucnost," nechal se slyšet sportovní ředitel Florent Ghisolfi.

Autor: Tomáš Pavlík / ogcnice.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Slavia10

Proč nechtěl do OM ?

Reagovat
Mandanda_30

Asi ne dost velkej plat, jinak nechápu jakejkoliv jinej důvod

Reagovat
Kucka

Les Merlus v zimě prodeje za krásné částky

Reagovat
Noustress

V Loriente mohli počkať do leta a prípadne sa skúsiť kvalifikovať do pohárov, minimálne 3-4 góly by ešte na jar dal, v lete by pricupital Everton/Sotton a im podobní s ponukou za +-40 mega. V OM mohol hrať o LM ale on odíde do Nice

Reagovat
Mandanda_30

Reagovat
Mandanda_30

Takže tenhle talentovanej hráč v super formě jde z týmu na 6. místě do týmu na 10. místě + když ho chtělo OM, který je na 3. místě

Reagovat
Slavia10

Ale ve finále to dopadlo dobře ne ? Vitinha je zajímavější hráč, pokud ho Tudor bude umět využít.

Reagovat
Mandanda_30

No snad jo, Vitinha nemám tušení jak moc je dobrej, Moffi by byla taková jistota čistě jen kvůli tomu, že už je zvyklej na L1. A navíc má jen o 1 gól míň v lize než Mbappé a to ty góly nastřílel za Lorient Tak uvidíme, snad bude Vitinha kvalitní

Reagovat
Israha

V čem konkrétně by mohl být lepší? Ptám se bez ironie, Moffiho znám z ligy a Vitinhu jsem v životě neviděl hrát.

Reagovat
Mandanda_30

nápodobně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele