López letitý rekord nepřekoná

06.10.2008, 10:18
Aktuality
Brankář Villarrealu Diego López přišel v zápase s Betisem o možnost překonat letitý rekord španělské ligy. Po 882 minutách dostal gól na domácím hřišti.

882 minut, nebo také 9 a půl zápasu nedostal na El Madrigal Diego López branku. 3.února se za Mallorku z penalty trefil Angelos Bassinas a pak osm měsíců nikdo. Až ve 20. minutě víkendového utkání s Betisem Sevilla zamířil přesně Dámia a ukradl tak Lópezovi možnost překonat téměř čtyřicet let starý rekord.

Ten stále drží a nějakou dobu ještě bude Juan Ángel Iríbar, který v sezóně 1970-71 odolával nájezdům soupeře 1018 minut. "Rekord nám sice utekl, ale to nevadí, důležité je, že jsme vyhráli," zhodnotil situaci López. "K udržení čistého konta je samozřejmě nezbytné hrát dobře, ale často potřebujete také štěstí." To Villarreal zatím má. Po šesti kolech je na druhém místě španělské ligy se stejným počtem bodů jako vedoucí Valencia.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

když si představím že dostal poslední gól 3.února,tak je to fakt mazec

Reagovat
smazaný uživatel

poslední gol doma dostal 3.února

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl docela mazec nedostat 5 měsíců branku...

Reagovat
Radin

To by vyhráli ligu,snad jedině že by měli v utoku dvojici Jůn Lokvenc,pak by byly časté remízy 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo útok Roman Týce-Milan Baroš(před rokem)

Reagovat
smazaný uživatel

Týce neni útočník.....

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jasneeee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele