Lopetegui s Mayoralem původně počítal, hráč ale svůj odchod chápe

14.09.2018, 17:55
Aktuality
Real Madrid v létě prodal do Juventusu Cristiana Ronalda a veřejnost dlouho čekala, jaké velké ofenzivní jméno do hlavního města Španělska dorazí jako náhrada za portugalského kanonýra. Bílý balet nakonec žádnou hvězdu nekoupil a po roce získal zpět z Lyonu Mariana Díaze. Tento transfer znamenal konec letošních šancí v Realu pro Borju Mayorala...

Jednadvacetiletý útočník v ligovém ročníku 2016/2017 hostoval ve Wolfsburgu a loni měl svůj podíl na další úspěšné sezoně madridského klubu. V Lize mistrů zvládl čtyři starty a v nich jeden gól, po třech trefách pak přidal v LaLize a Copa del Rey. Letos měl ještě větší plány, ty mu ovšem zhatil návrat Mariana, po němž na něho v kabině nezůstalo místo.

"Všechno se to seběhlo strašně rychle a věřím, že nebýt příchodu Mariana, stále bych byl v Realu Madrid. Julen Lopetegui mi na začátku řekl, že z dlouhodobého hlediska má zájem o mé setrvání, ale chápu, přestupové okno je hodně dlouhé a spousta věcí se může změnit," řekl Mayoral v rozhovoru pro deník Marca.

"Měl jsem možnost jít do Sevilly a Alavésu, ale rozhodl jsem se pro Levante, důvodem byl jeho herní styl a také to, jak klub začal novou sezonu. Zájem o mě měli celé léto a když jsem neměl šanci v Madridu, byla právě toto nejlepší možnost," zdůvodňuje své rozhodnutí zamířit do Valencie.

Levante začalo sezonu vysokou výhrou na půdě Betisu, následně doma podlehlo Celtě Vigo a uhrálo remízu s Valencií. V neúplné tabulce mu čtyři body stačí na čtvrtou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako útočník č. 3 na CdR mohl klidně zůstat, ale chápu, že by to nebylo dobré pro jeho vývoj.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo by potom robil útočník č. 2. keby on nehral CdR?

Reagovat
Seydou Doumbia

Jeden LM, druhý ligu a třetí pohár

Reagovat
smazaný uživatel

To je luxus...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Paco velmi slušný debut

Reagovat
smazaný uživatel

až na to zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele