Lokvenc přestupuje do Ingolstadtu

16.06.2008, 18:51
Aktuality
Bývalý český reprezentant Vratislav Lokvenc přestoupil do týmu nováčka druhé bundesligy Ingolstadtu. Uvedla to agentura DPA. Lokvenc se do Německa vrací po třech letech.

Ingolstadt zatím získával zejména mladé hráče a Lokvenc je prvním "mazákem", který do jeho týmu zamířil. "Jsme z tohoto přestupu jednoduše nadšení. Vratislav má velkou chuť za nás hrát a určitě přinese spoustu zkušeností," řekl sportovní ředitel klubu Harald Gärtner.

Lokvenc, který v české reprezentaci odehrál 74 utkání byl dosud hráčem rakouského Salzburgu, ale jaro strávil na hostování ve švýcarské Basileji. S tou mohl slavit zisk titul ve švýcarské lize, tak vítězství v poháru.

Ingolstadt bude třetím německým působištěm fotbalisty, který v česku hájil barvy Sparty a Hradce Králové. V dresech Kaiserslauternu a Bochumi odehrál v bundeslize 145 zápasů a nastřílel 45 gólů.

Autor: Jiří Fišara / goal.com, ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vratislave, Vratislave, co já se nasmál, když jsem tě viděl hrát, nicméně, ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda by s temi svymi nekterymi vykony do komedialniho poradu ale zase nebylo to vyzdy nekdy se mu zadarilo ale vidim to tak ze v Ingolstadtu ty dva roky nevydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jsi mi sebral slova z klavesnice.

Reagovat
honziss

Pan Petr Rada by jej nyní mohl povolat do reprezentace a dát mu opět šanci. 2. Bundesliga je kvalitní soutěž a tým Ingolstadt je skvělý tým, který jej dostane na absolutní piedestal světového fotbalu Ach ta ironie

Reagovat
smazaný uživatel

ani jsem nevedel ze hrál za Bochum....no nic at se dří Vrátˇo

Reagovat
smazaný uživatel

měl by jít zpátky do čech

Reagovat
smazaný uživatel

do Hradce....

Reagovat
smazaný uživatel

NA druhou stranu můžeme být rádi za tý důležité góly co za repre dal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele