Loftus-Cheek si přetrhl achilovku, čeká ho operace a dlouhá pauza

16.05.2019, 21:37
Aktuality
Chelsea včera v Bostonu sehrála charitativní utkání s americkým celkem New England Revolution a na to nebude mít vůbec dobré vzpomínky Ruben Loftus-Cheek. Záložník londýnského klubu zápas nedohrál a zprávy od lékařů nejsou vůbec příznivé...

Anglický reprezentant měl podle prvních informací zraněný kotník, nakonec se ovšem jedná o přetrženou achilovku. S tou bude fotbalista marodit minimálně půl roku, nejčernější prognózy hovoří až o roční nucené pauze.

"Ruben Loftus-Cheek byl na vyšetření u specialisty a ještě dnes večer ho čeká operace přetržené achilovky," informovali Blues v prohlášení na internetových stránkách.

Loftus-Cheek se tak zbytečně těšil na finále Evropské ligy proti Arsenalu a závěrečný turnaj Ligy národů. Vedle toho vynechá minimálně drtivou většinu z první poloviny sezony 2019/2020.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (308)

Přidat komentář
Nikikrew

Tak toto dosť nasere

Reagovat
Whitemedia

Tak to dopadá, když necháš hrát skleněného hráče na oraništi

Reagovat
sejber

ziadna strata

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

víc takovej posranejch zápasu po sezoně..........

Reagovat
Gazdo

Tak pretrhnuta achilovka moze dost dobre znamenat aj koniec vrcholovej kariery.

Reagovat
Seydou Doumbia

brácha si přetrhl achilovku 3x pořád jednu a tu samou za pět let a furt běhá...

Reagovat
Bandita_Harry

běhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Například v NFL je to snad u dvou třetin hráčů rovnou konec kariéry. Ve fotbale to tak vysoký číslo není, ale stejně ten hráč zpravidla ztratí výbušnost. Takže když by se to teoreticky stalo Pirlovi, tak to takovej problém není. Ale Odoi má velkej problém a Loftus taky. protože oba dost těží ze své atletické výbavy..

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ja som si dva krát pretrhol väzy v členku a tiež behám aj šprintujem, ale na futbal to nie je. To sa musí posudzovať individuálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám za sebou několik operací kolen a jsem nakonec relativně v pohodě, ale vůbec nehodlám čerpat z vlastní zkušenosti. Urvaný vazy totiž prodělala spousta hráčů, kteří se pak i vrátili a stále měli co nabídnout (Ronaldo, Del Piero, Inzaghi, Ibra, Gascoigne, Totti..). Většinou si stěžoali na ztrátu výbušnosti, ale šlo to.

Oproti tomu achilovka je možná ještě horší. Zkoušel sem si googlit hráče, kteří prodělali tohle zranění, ale z těch známých, kteří se vrátili a soldině hráli asi jen Beckham, kterej ani zamlada nespoléhal na rychlost natož pak v AC Milán před fotbalovým důchodem. Smutnější případ Barnes z Liverpoolu (90. léta myslím). Dokonce byl navrženej do nejlepší 11ky Premier League ever (po A.Colovi myslím na levé obraně hned druhej). Ten měl založenou hru na rychlosti a pak už to prý prostě nešlo. Operovaný sval byl kratší a neměl tu sílu jako dřív. Minimálně u Odoie to bude asi celkem problém, pokud se medicína za těch cca 15 let výrazněji v tomto směru neposunula.

Reagovat
Lacko_Boh

treba sediet cely zivot pri pc, byt poskracovany jak kkt, achilovka sa tak skrati ze az zmizne a 26 zacat hrat futbal vrchovol. Teda to je plan..

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
spider_8

Neuvěřitelný, prostě neuvěřitelný odehrát charitativní zápas 3 dny po posledním zápase, na druhém konci světa a ještě nasadit hráče, který odehrál 4 zápasy za 10 dní a je známý náchylností na zranění. Prostě neuvěřitelná debilita vedení a trenérů, kterou odsereme ztrátou asi jediného rozdílového hráče do ofenzivy, který nám zbyde po odchodu Hazarda. Tohle je fakt k zblití

Reagovat
Squinty

Reagovat
spider_8

Tohle mimo jiné znamená, že jak Loftus, tak Odoi budou v použitelné formě nejdříve někdy na začátku příštího roku. A jelikož nemůžeme nikoho nakoupit, tak naše záloha bude Jorginho-Kante-Barkley a na lavičce hráči z hostování jako Mount nebo Bakayoko. To je fakt na vynechání sezony

Reagovat
mikelinos

to je na angažování Big Sama tvl

Reagovat
spider_8

To je na provaz tvl Jedinej hráč, na kterýho jsem se příští sezonu těšil.

Reagovat
pobody's nerfect

Dosrat celou sezónu 3 měsíce před jejím začátkem je majststych

Reagovat
spider_8

Posouváme hranice. V minulé sezoně se nám to povedlo v srpnu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

To pude

Reagovat
Busby babes

date sanci mladym.

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
spider_8

Každý mladík, kterýmu dáme šanci, se do měsíce zrakví. Odoi, Loftus, Ampadu, vlastně i Zouma by se dal počítat. Jediný, kdo drží, je Christensen.

Reagovat
icemike

Což je vlastně podivné, když jej ošetřují každý zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Ale zato hrá aspoň napiču

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
lajka30

10.05.2019 09:01 - Sarrimu se nelíbí cesta do USA

Manažer Chelsea Maurizio Sarri se obává toho, jaký efekt může na jeho týmu zanechat plánovaný exhibiční zápas, který jeho tým bude hrát příští středu ve Spojených státech. Chelsea se utká s New England Revolution v utkání, které je součástí kampaně proti diskriminaci. Přesně o týden později pak bude hrát v Baku, takřka na druhém konci světa, finále Evropské ligy. "Tým je unavený a potřebuje si odpočinout. Byl bych mnohem raději, kdybychom po posledním ligovém zápase měli deset dní pauzu," uvedl Sarri k duelu, který je naplánován od března.

Reagovat
spider_8

Tak ho nemusel vůbec nasazovat. Zvlášť když má celou sezonu plnou hubu keců, jak je třeba ho šetřit a přistupovat k němu opatrně. A pak bum, 5 zápasů ve 13 dnech Ale jako věřím, že k tomu byl spíš tlačený vedení. Četl jsem ty rozhovory, jak tohle utkání chceme brát vážně, atd.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Tak dával ho jen na druhý poločas, nevím, nakolik jde tohle zrovna na triko Sarriho.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Whitemedia

vždyť se to hrálo na poli a dost laiků, co tomu hovno rozumí, už před zápasem psalo, že tohle není nic pro tak skleněného hráče, jako je Loftus.. a jeb ho tam, Loftus běhá po oraništi a zranění je na světě.. celou sezonu se k němu přistupuje tak opatrně, jede se u něj individuální trénink.. a pak ho pošle hrát na něco takového, si to tam o zranění říkalo u daleko tvrdších hráčů a ne tak ještě u Loftuse..

Reagovat
spider_8

Reagovat
cristiano.K.

kdyz tam nekoho davas na polocas, tak k nemu pristupujes opatrne. Jeste,ze ho tam nedal od zacatku, to byste ho tu odvolavali

Reagovat
M0rb1D4S

Nejde, ale je prostě banda lidí, kteří jsou zvyklí na Sarriho házet i špatné počasí a to už se nikdy nezmění.

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

blbý je, že dost často je to smluvně ošetřeno.. kdo hrát bude a nebude, takže je dost možný, že si nemohl dvakrát vybírat, koho tam dá.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri byl zásadně proti tomuto utkání

Reagovat
blade115

A jak se to projevilo? Asi jen lehce nesouhlasným, spíš váhavým komentářem ("hlavně abych nikoho nenaštval!") a následným sklopením uší a nasazením všech klíčových hráčů. Primárně samozřejmě byla blbost vedení něco takového domlouvat, nicméně bylo asi dobrý se proti tomu ozvat už v květnu, případně hned po semifinále. Anebo prostě říct nasrat a poslat tam lavičkáře s juniorkou. Je to kolektivní zodpovědnost, následky si taky ponesou všichni.

Reagovat
blade115

*už v březnu, nebo kdy se to domluvilo...

Reagovat
fefo

Ty si v robote tiez otvaras hubu na sefa/manazera na plno, ak ti daju robit nieco, co sa ti nezda a navyse to potom odignorujes?

Reagovat
Mimalu

Takhle to ale nemůže nikdy fungovat. On se k tomu vyjádřil hned po semifinále, on to vzpomenul sám a ani na to nebylo přímo dotázán novináři. Ale byl by blázen kdyby do toho rýpal jakkoliv víc, praní špinavého prádla takhle veřejně je skoro vždy kontraproduktivní a jak se ukázalo dlouhodobě, v Chelsea taková rebélie nemá moc velkou šanci na přežití.

Chelsea i s ohledem na původ majitele a problémy s fanoušky v posledních letech hodně dbá na podporu boje proti antisemitismu, rasismu apod. a aby manažer udělal něco takového, že naplánovanou akci bude sabotovat by jeho pozici nepomohlo

Reagovat
blade115

Uvidíme, jestli ztráta klíčového hráče ve finále EL jeho pozici pomůže víc.

Reagovat
Mimalu

no neuvidíme, těžko odsimulovat situaci aby jsme viděli jaká by byla jeho pozice, kdy do toho Sarri hodil vidle a nasadil béčko, čímž by Chelsea nasrala jak diváky na stadionu, tak u televize a společnosti, které ten zápas odvysílaly a asi i naše partnery za mořem...

Reagovat
blade115

Zas nepřehánějme. Caballero - Emerson, Cahill, James, Zappacosta - Drinkwater, Ampadu, Barkley - Pedro, Giroud, Ugbo a nikdo by se neurazil. Zároveň by tam nebyl jediný hráč, který potom měl hrát finále. Jednoduchý.

Reagovat
Mimalu

Samozřejmě že by byli naštvaní, v Americe jsme nějakou dobu nebyli, v okolí Bostonu možná nikdy a my tam přivedeme sestavu složenou z hráčů, kde polovina z nich v klubu příští rok ani nebude a druhá polovina by tam být ani neměla. Když se jedeš prezentovat, tak ukazuješ hvězdy a ne druhořadý výběr...

Reagovat
blade115

Sorry, tohle je téměř to nejlepší, co teď Chelsea má. Pokud chtěli něco výrazně lepšího, měli pozvat nějaký top klub.

Reagovat
Blasphemer

Ty si fakt myslíš, že by ten zápas zrušili nebo mu tam dovolili nasadit "béčko", i kdyby s tím jakkoliv nesouhlasil?

Reagovat
blade115

Výběr sestavy je na trenérovi.

Reagovat
Talker

Tak tam jde o nějaké smlouvy a důvěryhodnost při dohadování dalších zápasů/akcí. Kdyby tam nasadil juniorku, tak by ti fanoušci, co přijdou, nebyli nadšení. Mohl to promíchat víc a nasadit třeba 2-3 juniory do základu, ale to je tak všechno.

Tohle byla demence při dohadování, vedení mělo vědět, že je tam šance na finále EL a nedohadovat to. Ve chvíli, kdy je to dohodnuté, tak se to blbě řeší - fanoušci nejen nakoupí lístky, ale třeba letenky, hotely atd a to se pak těžko řeší.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

Výjimečná situace, která by sotva měla zastínit ty roky spolupráce, kdy tam Chelsea jezdila na přípravu. Když tady měla mít Brazílie pratelák, taky se říkalo, že přijedou s béčkem, ale ten zájem to nijak neutlumilo.

Jasně že to byla demence už při sjednávání. A nejvíc jsou odpovědní ve vedení. Ale je to kolektivní vina a Sarri ani jeho fanbase to nemůžou celé házet na vedení, když prostě Sarri ty prostředky měl, jak svoje hráče neohrozit.

Reagovat
Talker

A jaké prostředky měl? Momentálně je zdravých tak 17 hráčů, o poločase prorotoval 6 hráčů, aby je pošetřil, dalších pár prostřídal koncem zápasu, samotný RLC nastoupil o poločase a po dvaceti minutách se zranil. Co měl udělat? Nasadit juniorku - jak bychom vypadali, kdybychom si sjednali přátelák a poslali tam hrát juniorku? To by Sarrimu těžko dovolili.

Tohle zranění byla prostě smůla. Házet na Sarriho, že musel pár dní před finále EL vzít svůj tým do Ameriky a že tam nenasadil juniorku, to mi přijde přijde opět přehnané. Má spoustu chyb a pokud ho vyhodíme, tak mi to vadit nebude, není to žádný genius, který by nás sám od sebe posunul. Ale pokud zůstane, tak brečet taky nebudu.

Ohledně Béčka Brazílie - byl to největší zápas u nás, co můžeme mít (respektive jeden z největších), navíc Brazílie má tak 50 hráčů - my si vybírali z 17, kteří jsou součástí Ačka a pak pár mladíků z juniorky. Oni by nechali doma přinejhorším pár nejlepších hráčů, my nechali odpočívat Hazarda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

rozdiel je v tom ze ked posle brazilia becko stale su to hraci svetovych kvalit a obrovske mena. ked chelsea posle becko...tak je to este vacsia tragedia nez nie tak slavne acko

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

mu to nevysvetlis

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, niektorí vrátane teba si profesionálny šport na tejto úrovni, kde sa točia neskutočné prachy, predstavujete ako Hurvínek válku...

Reagovat
Carrick

Reagovat
John Obi Mikel

No jo, ale co kdyby Loftus hrát chtěl. Zranit se mohl úplně kdokoliv, nemuzeme hrat s dorostem

Reagovat
pobody's nerfect

To se jim vyplatilo ten pratelak, v kombinaci se zákazem přestupů je to rovněž obrovská komplikace na další sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

super, Sarriho angazma se podarilo po vsech strankach, zraneni jedini dva talenti v tymu na 100 let, skoro na 100% odejde nejvetsi hvezda, s tim ze se teda aspon upotila haluzne ucast v LM a mozna se vyhraje Evropska liga

Reagovat
smazaný uživatel

Tak so zraneniami tých dvoch snáď Sarri nemá nič spoločné. Taktiež Hazarda by už v tom klube zrejme udržali, len keby ho zamkli v šatni na SB. Ak sa vyhrá EL, tak podľa mňa by to bola od Sarriho na pomery toho kádra dobrá sezóna...

Reagovat
smazaný uživatel

Mj,může za to Sarri.Jsi fakt vylizanej dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Když vidím ten kádr Chelsea, tak 3. místo v lize a finále EL mi přijde jako docela slusny úspěch..

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blade115

Samozřejmě je ale pro takové tvrzení potřeba ignorovat pár faktů. Třeba že v EL dosud nenarazila Chelsea na soupeře svého formátu, až ve finále, a v lize byl nezvykle trapný boj o top 4 od konkurence - tento počet bodů by třeba loni ani předloni nestačil ani na čtvrté místo. K tomu nulový progres v zavedení herního systému, kádr bude po sezoně ještě slabší, než když ho Sarri přebíral, ostudné představení ve finále LC a vztahy s fanoušky na bodu mrazu.

Ale jinak máš pravdu. Slušný úspěch, pane Sarri!

Reagovat
smazaný uživatel

Ostudné představení ve finále LC? Jako myslíš když jsme byli vyrovnaní soupěři city a potom prohráli na penalty?

Tvoje zaujatost nezná koncí.

Reagovat
blade115

Jj, myslím přesně tu scénu s Kepou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

strasny komplex ma

Reagovat
blade115

A ty si nikdy nad tím nezapomeneš pobrečet. Každý máme něco.

Reagovat
icka

Pravdu nazyvat brekem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
B3n

Soupeře můžeš porazit jenom takový, jaký máš. Není Sarriho chyba, že měl lehčí los v EL, nebo že ostatní týmy co bojovali o TOP4 poztráceli ještě víc bodů... Nulový progres to rozhodně taky není. Finále LC... těžko může za to, že mu odmítl vystřídat golman, to byla tak jediná ostuda tam. Jestli mu odejde Hazard a nebude moct nakoupit, tak bude kádr horší, než když ho převzal, ale kde je v tom Sarriho vina ?

Reagovat
blade115

NIKDE !!! Sarri je bez viny !!!

Reagovat
B3n

koukám, že to nemá cenu. Ale nejsem překvapenej.

Reagovat
blade115

Ne, nemá. Protože ať napíšu cokoliv, stejně to vždycky skončí tím, že "jsem zaujatej a nemám ho rád a jsem nefér a blablabla..." Svoje jsem napsal, nemám k tomu víc co dodat. Každopádně vám všem přeju krásné zážitky v další sezóně - pokud za úspěch považujete tohle, příští rok si to užijete celkem určitě.

Reagovat
B3n

Hele, vzhledem k tomu, že přišel s úplně odlišným herním pojetím, vzhledem ke kvalitě kádru a dalších problémech, o kterých oba víme... To svým způsobem úspěch je. Top4 a dvě finále prostě není nijak hrozný. Není to ani nic k oslavě, pokud nebude titul z EL. Ale dívat se pouze na negativa a shazovat pozitiva nijak nikomu nepomůže.

Reagovat
Svatej

Tak třeba právě v komunikaci s hráči. On doteď pořádně s žádným hráčem neprohodil slovo mimo nějaký takticky pokyny. Není se čemu divit, že při takhle neosobní jednání hráč ani nemá potřebu uvažovat nad tím, že v klubu zůstane. A neplatí to jen na Hazarda, ale na kazdyho, kdo se nedostává do sestavy, nebo i na lavičku. Sarri je v těch mezilidských vztazích úplně nemožnej.

Reagovat
alcantara

Wau, davat do suvislosti pripadny Hazardov odchod s nekomunikaciou zo strany Sarriho, to su uz slusne rozpravky

Reagovat
Svatej

Mě nezajímá, jak si to prekroutis pro svůj účel, aby jsi tu myšlenku zesmesnil...

Zanedbavani komunikace s hráči je obrovskej problém a ti nejlepší na to jebat nemají. Sarri se mohl alespoň pokusit hráče přesvědčit, že hra pod ním pro něj bude to nejlepsi, aby hráče donutil zůstat, ale on na to úplně mrda i navzdory tomu, jak mu přes média jak malá holka posílá zprávy, že o něj přijít nechce.

S hráči komunikoval Mourinho ještě v době, kdy mu nejebalo a reálně byl schopnej se večer sebrat, přijít ke Coleovi na hitelovej pokoj a busit do něj motivační kydy k dalšímu zápasu. Tenkrát vytvořil neuvěřitelnej tym plnej osobnosti, kterej držel pohromadě a v hrával i v době, kdy na to už kvalitativne dávno neměl. Hráči mektali o odchodech, ale ve výsledku odešli až ve chvíli, kdy si to přál i klub.

Reagovat
Hokaido

Tebe jsem tu dlouho neviděl.

Reagovat
Gazdo

Tazko vysvetlit takuto vec. Napr vyhodil by si Valverdeho? Ja tiez by som k nemu mohol napisat kritiku a mile rad by som sa ho zbavil a v tomto som konzistentny odkedy prebral Barcu. Ale bohuzial na papieri vyzera ako jeden z najuspesnejsich koucov v historii barcy cize je to v prdeli. To iste mi pride u vas som Sarrim. Na papieri na tom nie ste vysledkovo zle naoko ale vyhodit by sa stale dal s lahkostou. Lenze pre niekoho kto ten tim nesleduje pravidelne je toto tazke vysvetlit

Reagovat
Josifek

Fanoušci Chelsea do toho vidí určitě líp, než já, na těch relativních úspěších má podíl štěstí či jinak řečeno příznivá konstelace okolností, ale ta byla příznivá třeba i pro jiné týmy, Sarri toho celkem využil. A s tím kádrem si nejsem jistý, do jaké míry je to chyba právě Sarriho..

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

uz jsem to psal, az na MU vsichni uspesna sezona z top 6

Reagovat
Josifek

V podstatě jo. A MU se zbavilo Mourinha, takže nějaký úspěch taky zaznamenali

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mastný Chobot

čiže vlastne napriek všetkým externým faktorom, ktoré Sarrimu sťažujú prácu, má veľmi slušné výsledky, si chcel povedať

Reagovat
icemike

Takže na finále El máme už jen 3 záložníky

Reagovat
čutalista

Dáme do zálohy Higuaina a bude holt muset víc běhat.

Reagovat
Squinty

Barkley, Jorginho, Kovacic.. To chceš, snad se stihne aspoň Kanté dát do kupy

Reagovat
icemike

Barkley a Kovacic navíc nedají 90 minut, nedejbože prodloužení

Reagovat
čutalista

Tak teď vážně, kolik máme zdravejch stoperů? Luiz to tam dá ten jeden zápas...ale je to teda varianta k pláči spíš.

Reagovat
Squinty

Cahill, ale to spíš vidím, že přesune Azpiho na CB a Zapu na kraj.. Jinak na CM už moc možností není, pokud se nedá Kanté dohromady.. Ampadu, Drinkwater? To bude průser ten střed

Reagovat
icemike

Ampadu je ještě zraněný a drink s cahillem mají od Sarriho povolení odejít, takže je na hřišti neuvidíme, možná bude Pedro víc v záloze a Emerson na křídle

Reagovat
Squinty

Co má vbc Ampadu za zranění? Já myslel, že ho Sarri odstavil po tom zápase v El, co (neza)hrál na Jorginhovém poště..

Reagovat
icemike

Mám pocit, že něco s kotnikem. V repre se mu to stalo

Reagovat
ADM

Na posraneho aj hajzel spadne.

Reagovat
Hokaido

To naše vedení je vážně úplně k smíchu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty si taky umíš vybrat...

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hokaido

A třešničkou na dortu letos byla Tampička.

Reagovat
montaigne33

Velký talent, snad se brzy uzdraví...

Reagovat
blade115

Další sezóna bude s CFC nejspíš dost prdel. Ono by se to teda dalo nádherně pojmout jako jedinečnou příležitost to konečně zkusit s vlastními zdroji - vzít jako trenéra Hollanda nebo Batha a hrát s Jamesem, Ampaduem, Mountem a Abrahamem. Ono by to asi o moc horší nebylo - a i kdyby, alespoň by se těmi chybami mladí poučili a bylo by to ve výsledku pro dobrou věc. Určitě to dává větší smysl, než se sebetrýznit s Barkleym a spol. Ale člověk už Chelsea nějakou dobu zná, tak asi ví, kterou variantu čekat... No ale jen ať si to Sarri a vedení vyžerou.

Reagovat
Svatej

Ona je celkově legrační to pravděpodobný složení zálohy na příští sezónu.

Při pesimisticky variantě se fakt můžeme dočkat sestavicky Barkley, Bakayoko, Drinkwater, Jorginho, Kante a časem RLC.

V lepším případě si za Drinkwatera akorát píchni Mounta, protože nic jinyho nemáme ani na hostovacce, jelikož s Reecem se tam určitě počítat nebude

Do útoku pak v horším případě Willian, Pulisic, Pedro, v útoku stejna traga jako teď, protože Abrahama tam Sarri nepustí.

No, Derby prostě musí postoupit, ať je v lize co sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

James může být dobrý záskok na Kantého pozici.

Záloha ve složení Barkley(Mount)-Kanté(Bakayoko/James)-Jorginho(Ampadu) a před ní současní tragédové s Pulišičem a Batsem/Abrahamem by na zábavu byla nejspíše celé lize, takže Derby netřeba :)

Reagovat
vilp
Reagovat
Kokesh

Ten smich.

Reagovat
Spejbl

Vždyť to zahrál výborně, takový padající list. Bezpečně, tak, aby neohrozil žádného hráče na hřišti

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kokesh

Taky jsem si prozil. Fakt neprijemne zraneni, ale rok je opravdu prehnany...

Reagovat
Gazdo

Zalezi ako. Napr moj otec tiez a dva roky nevedel behat. Je to individualne. A dost samozrejme zavazi aj vek ale kedze RLC je mlady chalan tak by to mohlo byt rychlejsie

Reagovat
Gareth Bale 11

Nepochopim, proc ten zapas nepresunuli treba po EL. Tohle je takova kravovina.

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

To by jsi zase musel posouvat přípravu v létě, jako ta mezera posledním ligovým zápasem a finále EL byla dost velká. Spíše se to nemělo vůbec konat, ale jestli někdy jet do té Ameriky, tak teď to bylo v dobrém okamžiku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Vidis, to me nenapadlo. Tak pak bylo blbe, ze hrali hraci acka, ale to bylo asi v nejake smlouve, predpokladam.

Reagovat
VALEN

kurevská smůla všechno se dosralo nejhůř, jak mohlo kurva

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Mě se spíš líbilo, jak vynechal Kose

Reagovat
smazaný uživatel

Jako všechno špatné co se děje Chelsea mě samozřejmě hřeje u srdíčka, ale zranění těchhle dvou mě upřímně mrzí. Ale teda solidní haluz, že se dvou mladým klukům z jednoho týmu takhle chvilku po sobě stane úplně to stejné zranění. A ještě přetržená achilovka, to není zrovna nejběžnější zranění.

Reagovat
Whitemedia

jen aby to byla haluz, stává se z nás Arsenal se vším všudy, jen teda vedení na rozdíl od těch z Arsenalu splachuje velké prachy do hajzlu..

Reagovat
Counter

Jako na vás nemáme, ale těch 35 mega za Mustafiho je legendární počin

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.

Dele Alli

Eric Dier

Kieran Trippier

Danny Rose

Harry Kane !

Harry Winks !

Jmenování do týmu albionu na tu saskarnu. Jako ať jdou do piče. Celou sezónu se s náma vleče MS a ten kokot zas nominuje nejvíc hráčů od nás, dva momentálně na marodce, 5 dni po finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho nenapadlo, že hrají finále LM a myslel, že už mají měsíc po sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

úplná blbosť. Na druhej strane ale nepochybujem o tom, že tí hráči chcú hrať za národné mužstvo.

Reagovat
Dawon

Si tak rikam, aby Kane ve 30 nemel po kariere s timhle stylem hry...neco na styl Rooneyho, ktery s kazdym rokem fyzicky zestarl tak o 5 let Kdyz je zdravy, tak nesleze ze hriste, do toho uz nekolik posledni sezon vzdycky nejake zraneni, po kterem vetsinou nastoupi do plneho zaprahu driv nez by byl zdravo a k tomu kazde leto reprezentacni akce

Chapu, ze chce reprezentovat za kazdou cenu, ale zrovna letos pri nejakem tom sranda letnim poharu je to idealni prilezitost se poradne dolecit a dat si poradnou letni pripravu, at je na pristi sezonu 100%

A jako byt nasrany na trenera repre mi prijde docela blbost, on tam proste chce mit to nejlepsi co ma k dispozici, protoze chce vyhravat...tohle ma zatrhnout ten klub/samotny hrac, obzvlast u tech zranenych by k tomu meli perfektni zaminku

Reagovat
Bakary3

Myslím, že takhl zničil i Liverpool Torrese, sotva se doléčil, šup na hřiště...

Jen Chelsea to ještě moc neprokoukla a vyplázla za něj balík

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalisti a nutili je hrát fotbal, skandál

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, pak to dopadá jak s RLC nebo Odoiem.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
niflheim

Pattinson

Reagovat
nani92

chudák, takto zničené prázdniny

Reagovat
hona.kub

OT: "Španělský útočník Alvaro Morata prohlásil, že udělá všechno pro to, aby se nemusel po sezoně vracet do Chelsea, kde se mu nedařilo. Na hostování v Atléticu Madrid, za které hraje od ledna, se jeho forma přece jen trochu zvedla. "Udělám všechno, co bude v mých silách, abych tady mohl zůstat. Jsem z klubu nadšený. Klidně zůstanu v Atléticu po zbytek mojí kariéry," prohlásil Morata."

tak si tam třeba shnij ty dřeváku nagelovanej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky říkal jak přestoupil do CFC, že kdyby jsme mu nabídli smlouvu na 10 let tak by podepisoval, to samé říkal třeba v Juve.

Reagovat
Greny

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTwNUttuiB24WSszlNPWnZZe7KyUvLw_aY51xguapwsITwNYTvT

Tajné trumf tím Sarri Arsenal zmate a bude moci vystřídat Kovacice za Barkleyho

Reagovat
Busby babes

Mitten: “The situation with De Gea is that United have offered him a contract which makes him the best paid goalkeeper in the world and that’s not enough. The agents' fees are alarming. I don't think United should be held to ransom just because they have this wealth.”

tak, off you go. Romero, Henderson budou stacit.

Reagovat
iamek

Henderson by měl zůstat ještě rok na hostování a měl by pravidelně chytat. Idealni pro nej.

Reagovat
Busby babes

tak pokud pujde DDG pryc, tak klidne muze chytat EL, Romero ligu nebo tak neco. Treba by i Romera preskocil.

Reagovat
Talker

Snad se dá co nejdříve dokupy, no. Ale je to průser - on je o 2 třídy lepší než Barkley nebo Kovačič a takhle trpí na zranění. A nevím, jestli to bude lepší - on to měl vždycky, že pár měsíců chyběl.

Snad se vrátí a dá dokupy, každopádně pokud nebude po zbytek 2019 k dispozici, asi budeme muset koupit náhradu - a ideálně vykopnout Kovačiče, protože ten je na té pozici absolutně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič by se měl koupit, ikdyž je to průměrák, tak je mladý a zahraje každou pozici v záloze. Za 35 mega by to byla ideální posila, navíc může hrát lépe pod novým trenérem.

Reagovat
Svatej

Nee, to fakt ne... Tenhle přístup Kovacicu, Barkleyu nebo dokonce Drinkwateru je přesně to, co nás dostalo tam, kde jsme.. Radši kupovat hráče jako Fekir a doplňovat Mountem a RLC, než kupovat výplně a doufat, že to mladí časem potahnou.

Reagovat
icka

u Kovacice, ale aspon vidis zablesky a muze se zlepsit + univerzalnost. U tech dvou to treba nevidim. Uvidime zda bude ban a zda Mount zustane.

Reagovat
Svatej

Já právě nevidim záblesky ani u Kovačiče.... Záblesk považuju jako něco, co dokáže cokoliv změnit, jednou za čas vést ke gólu, případně na něm mít aspoň podíl. Kovačič fakt absolutně nic nepředvedl.

Třikrát za sezonu vytáhnul ten míč tak, jak nám bylo slibováno od fandů z Realu, jinak je to naprosto ubohej posouvač a dokonce i dozadu je o dost slabší, než jsem si myslel. Zády k bráně hrát neumí, rozehrávat taky ne, protože se okolo sebe nedívá a nemá tak přehled. Fakt jsem takhle zklamanej z hráče nebyl ještě.

Reagovat
icka

No uvidime, rikam pokud bude ban a chteli by max 25mega tak jako back up by ho nechal

Reagovat
Talker

Zbytečně utracené peníze - je to hráč, který hrál na všech pozicích v záloze a na všech pozicích byl oslabením oproti tomu, kdo měl být v základu. To celkem předpovídá, že nejde o systém, kdy by měl špatnou roli nebo špatné úkoly, ale že je prostě špatný.

To je pomalu jako nechávat si Drinkwatera. To už se radši Kovačiče zbavit, přihodit 20 mega a koupit hráče, který nebude oslabením základu, když nastoupí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
JessePinkman

Takže oni po sezóně letí do USA odehrát nějakej sranda match a u toho se jim zraní Loftus-Cheek. No to jsou debilové.

Reagovat
Mastný Chobot

vy proste musíte vždy byť pred nami. U nás si túto politiku idú tupci z lazov, čo najďalej boli v Schonnbrune v zoologickej, u vás si to ide japonskokorejský imigrant z Moravy

Reagovat
smazaný uživatel

a oběma stranám to jakžtakž vychází

jinak doporučuju i Tomiův facebook https://www.facebook.com/tomio.cz/, taky plný... srandy Především je vtipné, že je tam více fotek Salviniho a Le Pen, než toho Ivana Davida. A ti pochopitelně budou bojovat v EU za ČR...

Reagovat
niflheim

Už jsme podepsali toho Tielemanse?

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Tier 1 zdroj pre Barcu potvrdil, že ide tam

Reagovat
Busby babes

kde na vsechny ty hrace vezmou? btw kdo to ma byt?

Reagovat
Kixi Syhimour

"půjčí si"

Každopádně pěkně se ta Barcelona začala chovat jako zběsilí nákupce všeho možného na trhu a akademie teď vcelku stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako hezký, že si půjčí, ale ve vztahu k FFP docela irelevantní

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen cituji, co jsem tu četl (a neberu to jako svůj názor, jen jsem chtěl vyjádřit, co psali fandové FCB). Tohle jde mimo mě

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Počítají s prodejem Coutinha a Dembelého. Odejít chcou Cilessen a Semedo

Reagovat
Busby babes

good luck with that.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
Wazza228

Ed Woodward has informed David de Gea that he will not meet the financial terms he‘s asking for. Manchester United are looking at the market for alternatives and are considering selling him this summer. Jasper Cillessen is a potential replacement. He’d cost €25m. [Duncan Castles]

Asi Barce s tím prodejem chceme pomoc

Reagovat
Busby babes

jo, DDG asi pujde, ale myslim, ze pak golmana vyresime s tim, co uz mame. Romero, Henderson a Periera jsou ok. Tam bych pak neutracel.

Reagovat
Wazza228

Taky tak. Henderson se teď v champu ukázal suprově. Teď má ale myslím ještě rok na hostování zůstat. Romerovi bych dal šanci, určitě lepší než kupovat Cillessena... Když kupovat, tak třeba Schmeichela...

Reagovat
Busby babes

pokud by DDG fakt sel, tak je pro me otazka, jak na tom je Pereira. Prijde mi, ze to hostovani mu nevyslo tak dobre a pak by ho ten Henderson mohl preskocit. A pak dvojka Romero - Henderson a muzou fungovat podobne jako treba letos Leno - Cech. Zachytali by si dost oba. Ale uvidime no.

Reagovat
Visca el barca

Dembelé pryč fakt nejde

Reagovat
vladis271

a v anglicku bol kto reálny? Mali sme aj my záujem, či len vy?

Reagovat
Visca el barca

Pusť si jeho proslov na včerejších oslavách, to je hlas. To je vůdce jako prase.

Reagovat
Busby babes

me to nemusis rikat, ja ho chci. doufam, ze na nej nemate prachy, on ted bude dost chlastat a ozralymu mu podsuneme smlouvu.

Reagovat
Visca el barca

No aby ti ho nevzal Liverpool

Reagovat
Busby babes

i to se muze stat. favorite rozhodne nebudeme.

Reagovat
Busby babes

Allegri konci v Juve. Tak kam pujde ted?

Reagovat
kissak

Chelsea

Reagovat
Whitemedia

@NizaarKinsella

Chelsea's transfer ban won't effect the signing of Kovacic and Higuain. Talks have begun for Kova but not for Higuain. #CFC

tohle je teprve průser..

Reagovat
Svatej

To je v prdeli fakt.. Vrátí se Baka ana Mounta mužem zapomenout... Snad Derby postoupí a Lamps si ho tam podrží, protože my sledovatelni nebudem..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
wild
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Kachličky do kúpeľne

Reagovat
smazaný uživatel

hadí kůže, ten bude Herrera smutnej, že odešel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jk

Tyo mě ty dresy ani zdaleka nepřijdou tak hnusný, jak použít logo společnosti v tom defaultním provedení, které absolutně nerespektuje dres (nebo jakákoli jiný produkt) kde je použito. To je strašn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to myslíš?

Reagovat
jk

Netýká se to jen dresu united. Mám na mysli, že by stačilo použít například logo chevrolette v nějakém minimalistickém provedení, černé obrysy, jednotná barva, aby to tak na tom dresu nerazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece nesmysl ne? Logo je jenom jedno a má určitý barvy a tvar. Ještě jsem teda neviděl, aby se logo nějaký společnosti upravovalo tak, aby sedělo k dresu nebo čemukoliv jinýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid by nesúhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam má Real jinak? Pořád stejný Fly Emirates ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty si myslel logo sponzora, nie logo klubu. Tak nič...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tak o tom to vlákno je

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, je

Reagovat
jk

Napřílad logo Manchesteru United se taky běžně nepoužívá v tom provedení jaké je na tom dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Viz.výše, bavím se o logu sponzora, teda Chevroletu apod.

Reagovat
jk

já vím, já reaguji na tolhe "To je přece nesmysl ne? Logo je jenom jedno a má určitý barvy a tvar. Ještě jsem teda neviděl, aby se logo nějaký společnosti upravovalo tak, aby sedělo k dresu"

Je mi jasné, že sponzor za svoje prachy chce nejspíš aby tam bylo jeho logo v nepozměněné podobě, ale někdy tím ta estetická stránka dost trpí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale to si mění klub sám svoje logo, to je trochu něco jiného než když měníš logo svému sponzorovi

Reagovat
smazaný uživatel

Však jde jenom o barevný provedení. A to má dvoje i fly emirates

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je přeci jen řekl bych trochu něco jinýho, protože mají černý logo, který logicky enní na černých dresech vidět, takže mají určitě od sponzora danný dvě varianty. Ale jako něco takovýho jako upravit si barvy chevroletu a barvy okolí loga atd mi prostě přijde jako blbost

Reagovat
Swarley

Na tom klasickém červeném je to milionkrát horší, tady je to právě v pohodě...ten dres se mi líbí...

Reagovat
jk

Určitě je to lepší než k tomu červenému, ale furt je to děs. Ale to i Tottenham, Bournemouth celkem taky, WHU, Swansea to je taky děs. Pokud se bavíme čistě o logu hlavního sponzora vzhledem k dresu, který je mnohokrát i pěkně provedený.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
avicii

Reagovat
Swarley

Pěkný

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

neneadchnou, neurazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co už... vítězné dresy to stejně nebudou, snadno se na ně pak zapomene...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Ty vole, to je ten test co se dělá při tom když si barvoslepý, vidím piču co tam je za písmeno nebo číslo.

Reagovat
bbbauch

Fuuuj

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak Brazílie nakonec s Neresem a bez Moury těžkej výběr, ale Moura hraje v poslední době v parádní formě, takže se dal klidně vzít i za někoho jiného

Reagovat
Godwinson

Charitativni zapas jeste v prubehu sezony, taky genialni sracka. Meli tam poslat juniorku.

Reagovat
Busby babes

to by se Romanovi moc nelibilo.

Reagovat
icemike

Tak mozna původně počítali, že už bude po sezoně

Reagovat
Busby babes

OT: https://www.laura-dahlmeier.de/ Laura Dahlmeier konci v 25 letech karieru.

Reagovat
EXoRcIsT

tak zdravie mas len jedno

Reagovat
REPLIKATOR

Koukalová > ta Němka

Reagovat
Busby babes

tak kozy ma asi lepsi...

Reagovat
SCELO

to ani neviem, ze take existuje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

je to jen primo nad tebou.

Reagovat
iamek

A jooo. Na mobilu se mi to nezobrazuje, tak prehledne

Reagovat
Busby babes

ale jinak jo, 2013 byl dobrej rok pro smrt...

Reagovat
Busby babes

https://www.bbc.com/sport/football/48299387

The problem is that United veered off the path to success after Ferguson's retirement and, since then, every effort to find it again has only succeeded in getting them more lost than before.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že máme šanci získat z toho výprodeje Ajaxu alespoň nějakýho hráče? De Light je asi sci-fi, i když se ted dost píše, že ještě nejsme ze hry. Co třeba Ziyech? Ajax potvrdil, že odchází, ale o žádném vážném zájmu nějkaého klubu jsem ještě nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

To už radši van de beeka a na pravý křídlo Sancha

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědaven jak se to kolem Sancha vyvrbí, ´údajně chce hrát LM

Reagovat
Kixi Syhimour

A toho Jordana vidíte reálně?

Reagovat
iamek

De light by měl byt priorita, ale chápu, ze si nebude kazit kariéru u nás

Reagovat
iamek

De light by měl byt priorita, ale chápu, ze si nebude kazit kariéru u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Jako de ligt by mě hodně šokoval a ani nevím co by to o něm vlastně vypovídalo

Reagovat
fff

Cital som, asi teda vcelku sracky ale akoze ak by sa mal rozhodnut pre vas, tak je to jedine ako tka schopne vysvetlenie, ze by mal mat iste miesto v zaklade (co napr. v barce by mozno nemal a napr. u nas by sa zrejme natahoval s Gomezom), cital som dokonca daco o kapitanskej paske, lider, brutalny plat....a tak

Reagovat
blade115

U vás by se fakt s Gomezem netahal....

Reagovat
fff

Videl som nejake porovnania, Gomez ma cca rovnake cisla ako de Ligt, rozdiel je v tom, ze ma problem so zraneniami. Ak by sme vedeli, ze Gomez vydrzi zdravy, tak uprimne, de Ligta nepotrebujeme vobec.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, ale v takovéto formě hrál asi 3 měsíce, pak se zranil. Ligt takhle hraje cca celej rok

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Gomezem, kterýho ze sestavy vytlačuje i Lovren s Matipem?

Reagovat
fff

Zeby preto, ze bol ehm...zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhovorky

Reagovat
smazaný uživatel

to měl hrat zranenej nebo jak? Když byl fit tak hral. A Matip hrál letos hodně dobře

Reagovat
Kowe

Těžko by se natahoval s Gomezem, neprivedes stopera za 60, aby nebyl jasná volba do zakladu. Gomez by byl pak třetí stoper a druhej bek.

Ale fakt si nemyslím, že bysme po něm šli.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nepjojdeme tam sa o tom spekuluje len kvoli Virgilovi

Reagovat
fenixLFC

ake natahoval, gomez aj tak bude tri stvritny sezony zraneny

Reagovat
nani92

je na svete lepší seriál ako The Office?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
nani92

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lacko_Boh

mozno nie ale skus It's Always Sunny in Philadelphia a The Real Bros form Simi Valley (najma druha seria)

Reagovat
Lacko_Boh

Atlanta

Reagovat
kvasha16

s Gervaisom alebo s Carrelom?

Reagovat
EXoRcIsT

parks and recreation je tiez pecka

Reagovat
Lacko_Boh

chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

simpsonovci

Reagovat
John Obi Mikel

Okresní přebor

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kapřík

Případy prvního oddělení, Narcos, dr. House, Bratrstvo neohrozenych, Simpsonovi aj. Je jich dost.

Reagovat
Hokaido

Ralph Krueger bude nejspíš trenérem hokejového Buffala. Ten chlap má neskutečnou kariéru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele