Locadia zkusí štěstí v USA, na hostování ho získalo Cincinnati

04.02.2020, 09:43
Aktuality
Cincinnati bylo loni nováčkem zámořské Major League Soccer a získalo nejméně bodů ze všech čtyřiadvaceti klubů, pod což se výraznou měrou podepsala neproduktivní ofenzíva. O její zlepšení se nyní má postarat Jürgen Locadia, nizozemský útočník přišel na hostování z Brightonu...

26letý Locadia bude v americkém klubu působit do 5. července a není vyloučeno jeho setrvání, Cincinnati si totiž zajistilo i opci na trvalý přestup.

"Těším se na novou příležitost v Cincinnati. Chci se pokusit pomoci k úspěchu a být důležitým hráčem týmu," komentoval své stěhování Locadia, který se začátkem tohoto týdne úspěšně podrobil zdravotní prohlídce.

Locadia s velkým fotbalem začínal v PSV Eindhoven a do Brightonu přestoupil před dvěma roky za 15,5 milionu eur. Během osmnácti měsíců si následně na své konto v rámci Premier League připsal jenom tři branky a v úvodu letošní sezony odešel zkusit štěstí do Německa, na hostování si ho tou dobou vypůjčil Hoffenheim.

Locadia v 1. Bundeslize dal čtyři branky a neměl jisté místo v základní sestavě. Vedení ho pak minulý týden poslalo zpět do Anglie poté, co z Dortmundu koupilo Jacoba Bruuna Larsena.

Autor: Tomáš Pavlík / fccincinnati.com

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele